| Omega 3 - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jsem těhotná a měla bych užívat Omega 3. Nechutná prosím po rybině? Jakou značku preferujete? Vlaďka | 16.8.2020 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3Zdravím, já Omega 3 užívám od značky Naturevia a je bez pachuti. Nejím totiž ryby a tohle je ideální způsob, jak doplnit Omega 3. Odpověď Julie | 18.8.2020 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3Dobrý večer, Omega 3 od Naturevia je opravdu bez pachuti! Vyzkoušela jsem pár značek, ale jiné Omega 3 nesnesu. Odpověď Adel | 22.8.2020 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Omega 3Omegu teď doporučuje přímo Státní zdravotní ústav. Já užívám tuhle taky od naturevia https://www.naturevia.cz/e-shop/nervova-soustava/omega-3-one-a-day/ je vhodná i pro těhotné ženy a hlavně obsahuje rybí olej z volně žijících ančoviček z ekologicky čistých oblastí. Odpověď Lada | 23.8.2020 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Omega 3Zdravím, je to pravda - Státní zdravotní ústav doporučuje Omega 3 i vitamín D. Taky doplňky stravy užívám od značky NatureVia, za mě je to top značka. Odpověď Nina | 25.8.2020 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Omega 3Dobrý den, ještě jednou moc děkuji za doporučení na značku NatureVia, Omega 3 je opravdu bez pachuti. Mám radost :) Odpověď Alice | 25.8.2020 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Omega 3A můžu tenhle doplňek užívat v těhotenství? Odpověď |