| Dětská trampolína - diskuze na toto téma |
Pořídit pro děti na zahradu dětskou trampolínu nebo nepořídit? skáčou na tom děti rády? Iveta | 21.8.2020 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětská trampolínaOd toho co máme na dvorku koupenou trampolínu pro děti, tak je z toho nemůžu dostat. Je pravda, že jsem si koupila rovnou trampolínu i s madlem, takže si na ní taky občas zaskáču, dá se na ní dobře cvičit, a to ani moc nestála. Koupila jsem ji za 4 tisíce. Odpověď Martina | 24.8.2020 16:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětská trampolínaJakou to má nosnost? za 4 tisíce to není tak úplně hrozné, nechala jste si ji poslat domů? Odpověď Iveta | 25.8.2020 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětská trampolínaNosnost má velkou, trampolína je do 130 kg. Není ani těžká, má 13 kg, takže se pohodlně dá schovávat a vytahovat ven. Koupila jsem tuto trampolínu https://www.fitham.cz/trampolina-s-madlem-hammer-fitness-cross-jump Odpověď Tereza | 4.4.2022 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětská trampolínaJá bych pro dceru chtěla koupit takovou tu větší trampolínu i s ochrannou sítí proti vypadnutí. Víte, podle čeho takovou trampolínu vybírat prosím? Se kterou jste třeba doma spokojení? Odpověď René | 7.4.2022 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětská trampolínaKupoval jsem trampolínu pro syna. Vybral jsem mu trampolínu o průměru 366 cm s vnitřní ochrannou sítí, aby mohl skákat a nevypadl ven. Je s ní spokojený. Je potřeba sledovat celkovou nosnost trampolíny. Doporučuji koupit také spodní ochrannou síť, která zabraňuje dětem přístupu pod trampolínu. Odpověď Tereza | 8.4.2022 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětská trampolínaNa kolik vás celkově trampolína s těmito všemi doplňky přišla? Bylo to hodně drahé? Je složité tu trampolínu pak doma sestavit? Odpověď René | 10.4.2022 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dětská trampolínaTa ochranná síť k tomu není drahá to je otázka 4 stovek. Asi bude lepší, když se podíváte přímo na stránky https://www.marimex.cz/trampolina-marimex-366-cm-vnitrni-ochranna-sit-schudky-zdarma-1/ , kde jsem trampolínu kupoval. Je velmi pevná a na složení není složitá. Jsem s ní spokojený. Odpověď |