| Kvalitní aktovka - diskuze na toto téma |
Zdravím, syn miluje vesmír a vybírám pro něj aktovku do první třídy. Nemáte doporučení na nějakou lehkou a kvalitní aktovku? Může být i v setu se sáčkem na přezuvky, penálem a boxem na svačinu. Katka | 22.8.2020 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní aktovkaDobrý den, mrkněte na stránky značky Baagl, má v prodeji i aktovku i batoh s motivem NASA. Syn má aktovku v celém setu, myslím, že mají ještě vše skladem. Odpověď Alice | 23.8.2020 09:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní aktovkaZdravím, mohla bych Vás poprosit o odkaz? Chtěla bych se na aktovku podívat, děkuji. Odpověď Katka | 24.8.2020 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní aktovkaAno, tady je https://www.baagl.cz/skolni-aktovka-zippy-nasa/. Doporučuji projít jejich stránky, ve stejném motivu mají i ostatní školní potřeby - penál, peněženku, láhev na pití i sáček na přezuvky. Odpověď Alice | 25.8.2020 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní aktovkaZdravím, značku jsem neznala - děkuji za doporučení! Četla jsem hodně pozitivních recenzí na značku Baagl, takže jsem si ji hned pro syna objednala, aby mi ji nevyprodali. Odpověď |