| Vybavení kuchyně - diskuze na toto téma |
Holky, tak mě napadá... Teď docela aktuálně řeším vybavení kuchyně, teda spíš dovybavení. Potřebuji koupit mixér, ale nevím, jaký mám koupit, protože na trhu je toho fakt hodně. Jaká značka je podle vás top? Veronika | 25.9.2020 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení kuchyněTaké zrovna řeším vybavení kuchyně, protože má stávající pánev již odchází a potřebovala bych poradit s výběrem. Jaký povrch pánve bych měla zvolit? S jakým povrchem jste spokojené vy?
Odpověď Klára | 26.9.2020 16:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vybavení kuchyněZa mě jedině pánev z titanu. Myslím si, že kvalitnější povrch snad neexistuje. Navíc moje pánev je naprosto super na čištění a můžu ji strčit i do myčky, což je velká výhoda. Běžně ale stačí umýt pomocí tepelného šoku, kdy pánvičku nahřejete a rychle ochladíte studenou vodou, pak už jen setřete ubrouskem.
Odpověď Veronika | 27.9.2020 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vybavení kuchyněI do myčky? Tak to je pro mě novinka, to bych určitě uvítala. A máte pánev na indukci nebo klasický sporák? Já mám totiž indukci a zdá se mi, že výběr pro indukci je lehce omezený.
Odpověď Klára | 28.9.2020 12:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vybavení kuchyněMám doma také plotnu na indukci a pánev jsem pořizovala od značky zgastro .cz. Mají tam pánve na oba typy sporáků, takže pro sebe mám induční nádobí a pro maminku od nich kupuji klasické titanové nádobí.
Odpověď |