| Koralek obchod - diskuze na toto téma |
Ahojky maminy, jenom dotaz... Nemáte některá zkušenosti s nákupem ze shopu https://www.koralek-obchod.cz? Jak jste spokojeny? Potřebuju koupit komponenty na výrobu šperků. Díky moc. Adéla | 17.9.2020 15:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Koralek obchodZa poslední rok jsem tady na tom eshopu udělala fakt hodně objednávek a nikdy se mi nestalo, že by mi třeba něco nepřišlo nebo neměli to co jsem potřebovala skladem. Za mě fungují naprosto perfektně. Odpověď Jana | 26.9.2020 09:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Koralek obchodNemáš náhodou zkušenost tady s tou fimo hmotou pro děti ? Není to pro děti moc náročné ? www.koralek-obchod.cz/produkty?f%5Bprice_prefers_f%5D=fimo%20pro%20d%C4%9Bti Odpověď Patty | 1.10.2020 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Koralek obchodAhoj Jano, na koralek-obchod nakupuju komponenty pro výrobu svých vlastních šperků. A shop mohu jedině doporučit. Vždycky tam najdu to, co hledám. Odpověď Kája | 19.10.2020 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Koralek obchodZáleží jak máš staré dítě, ale i s mladším dítětem se to dá, když budeš tvořit s ním :) Odpověď Aja | 31.10.2020 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Koralek obchodNo a kde bereš inspiraci? A kde kupuješ komponenty? Odpověď |