Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Probiotika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Probiotika - diskuze na toto téma
Dobrý den, doporučíte mi kvalitní probiotika pro ročního prcka? Chceme podpořit imunitu a malinko spravit zažívání, děkuji.

Jitka | 5.9.2020 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Probiotika
Dobrý večer, doporučuji probiotika od značky NatureVia. Jsou kvalitní a když jsem pročítala složení jednotlivých probiotik od jiných značek, tak třeba Bio Gaia má jen jeden kmen laktobacilů a bifidobakterií a NATUREVIA má hned 5 kmenů a ještě navíc probiotika.

Odpověď
Stella | 13.9.2020 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Probiotika

Odpověď
Anitkaj J. | 23.9.2020 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Probiotika
Dobrý večer, máte zkušenosti s dětskými probiotiky?

Odpověď
Věrka | 1.3.2022 01:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Probiotika
Ahoj, nevím jestli ti to ještě pomůže, ale já před pár týdny narazila na toto: https://www.celtic-probiotika.cz/probiotika/ Mám poslední dobou trochu problémy se zažíváním, tak jsem se to rozhodla vyzkoušet sama na sobě a musím teda říct, že to zafungovalo lépe, než jsem čekala. A hlavně jak rychle jsem měla po problémech. Za sebe tedy určitě můžu doporučit.

Odpověď
Lenka | 19.6.2023 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Probiotika
Já s dcerou, které je pět let, společně užívám Senza Lyovis přírodní probiotika https://www.senzamedical.cz/senza-lyovis-90-kapsli-probiotika-prirodni, která nám oběma přinesly velkou úlevu. Já jsem trpěla častými zažívacími potížemi, které mi znepříjemňovaly každodenní život, a to hlavně v práci. Po zahájení užívání těchto probiotik jsem si ale všimla pozitivních změn, jak u mě, tak i u dcery.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné