Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 04. prosince 2023, svátek má Barbora, zítra Jitka
Vyhledávání

Diskuse - Umělé oplodnění a pokusy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Umělé oplodnění a pokusy - diskuze na toto téma
Dobrý den, zajímalo by mě, kolik je možných pokusů na umělé oplodnění ?

Petranokova N. | 13.9.2020 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělé oplodnění a pokusy
Dobrý večer, nám to dlouho nešlo. Snažili jsme se a nakonec jsme navštívili ivf-zlin.cz.

Odpověď
Martina | 24.9.2020 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Umělé oplodnění a pokusy
Na této klinice se už zadařilo ? Myslíte, že výběr kliniky má to na nějaký vliv ?

Odpověď
KlarinkaH H. | 28.9.2020 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělé oplodnění a pokusy
Kdy jste se pro něho rozhodli? Jak dlouho jste se snažili?

Odpověď
Laura | 18.10.2020 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Toto si myslím, že je hodně individuální a o těchto krocích rozhoduje lékař.Mně gynekoložka doporučila tuto kliniku www.ivf-zlin.cz ale až po 3 letech intenzivního snažení se o miminko.

Odpověď
Denisa | 22.10.2020 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Umělé oplodnění a pokusy
Můžu se zeptat jestli je možné podstoupit umělé oplodnění dříve nebo k tomu musí být pokyn od gynekologa ?

Odpověď
Laura | 24.10.2020 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Umělé oplodnění a pokusy
Většinou to probíhá po nějakých konzultacích s gynekologem, ale jinak se můžeš objednat bez toho aniž by tě tam gynekolog poslal.

Odpověď
Jitka N. | 24.10.2020 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělé oplodnění a pokusy
Dobrý den, máme za sebou velkou spoustu neúspěšných pokusů, ale věřím, že musíme vydržet, zvažuji i pár informací z www.ivf-zlin.cz , znáte?

Odpověď
Eva | 31.8.2023 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Byla jsem na několika pokusech ale nakonec se zdařilo.. byla jsem na klinice ivf zlín.. a ještě že jsem to udělala.. už jsem to chtěla vzdát ale nakonec se zadařilo :-)

Odpověď
Milenka P. | 22.11.2020 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělé oplodnění a pokusy
Za jak dlouho je vhodné absolvovat umělé oplodnění? Nejde nám to, mám už strach, trvá to více než rok..poraďte.

Odpověď
Lucie P. | 19.12.2020 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělé oplodnění a pokusy
Dobrý den, myslíte si, že je dobré nad tím uvažovat už po roce snažení? Máme potíže a přemýšlíme nad klinikou..Poraďte prosím.

Odpověď
Juliana R. | 30.1.2021 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělé oplodnění a pokusy
Myslím, že bych se nesnažila pokoušet. Určitě je třeba myslet pozitivně a zkusit to změnit. Existuje i darování vajíček, co opravdu změní mnohdy život.

Odpověď
Andy | 9.5.2021 11:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sama jsem darovat vajíčka byla a jestli nad tím uvažujete, tak do toho určitě běžte, měla jsem potom super pocit a vzhledem k tomu, že kamarádka těchto služeb využila, protože nemohla otěhotnět, tak vím, jak to ostatním ženám pomůže.

Odpověď
Eliška | 23.5.2021 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Umělé oplodnění a pokusy
Nevím jestli to není hloupé se na to zeptat, ale můžu vědět, kolik si za darování dostala ?

Odpověď
Andy | 8.6.2021 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Umělé oplodnění a pokusy
Není to hloupé :) nabízí kompenzaci ve výši 28.000,- nevím jak jsou na tom ostatní kliniky, ale toto mi přijde dost. Nechám ti tady odkaz, kde se o tom dozvíš víc jestli máš v plánu vajíčka darovat :)

Odpověď
Jana | 29.1.2023 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělé oplodnění a pokusy
Kolik je pokusů nemám tušení teda, nám se naštěstí zadařilo napodruhé :-) Byli jsme na klinice ivf Zlín a mají tam skvělý program. Že když se napoprvé nezadaří umělé oplodnění tak nabízí metodu zdarma a to konkrétně Embryoglue která zvýší možnost otěhotnění, a to je fajn si myslím ..

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte letos originální a vyrobte kámošce něco nevšedního, třeba tričko s potiskem. Použij slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vlastní tričko s potiskem