| Fusak - diskuze na toto téma |
Zdravím, vybrala jsem si na zimu pro dcerku tento fusak https://www.detskyruzek.cz/fusak-do-kocarku-jane-nest-plus. Nemáte s ním zkušenost? Je teploučký a stojí za koupi? Díky za komenty. Mirka | 13.9.2020 09:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | FusakDobrý den, mám ho z loňska a je super. Teplý je dost, měli jsme ho celou zimu Navíc je dostatečně dlouhý a heboučký. Určitě nebudete litovat, když ho pořídíte - já jsem moc spokojená. Odpověď Alena | 15.9.2020 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: FusakZdravím, je prosím fusak jen do sporťáku, nebo se vejde i do hluboké korbičky, poradíte? Odpověď Mirka | 20.9.2020 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: FusakDobrý den, ano, je ideál i do hluboké korbičky. Super je, že se přizpůsobí - je variabilní. Určitě budete s koupí spokojená, navíc e-shop Dětský růžek je vždy záruka kvality. Odpověď Viktorie | 17.9.2020 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fusakta značka je dobrá, já osobně mám teda aesthetic, ale taky z tohoto obchodu, takže pokud se ti líbí, tak bych do něj šla Odpověď Martina | 22.9.2020 05:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | FusakDobrý den, stejný fusak mám z Dětského růžku taky a určitě ho doporučuji. Je kvalitní a tepločký, navíc dobře vypadá. Odpověď |