| Hračky pro kluky - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké hračky jsou vhodné pro starší kluky 10ti let ?
Sára | 17.9.2020 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hračky pro klukyU nás nejvíc valí hračky od nerf a jelikož toho mají fakt strašně moc, tak chce pokaždé nějakou jinou takže už máme pěknou výbavu.
Odpověď Míša | 20.9.2020 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hračky pro klukyNo to se musím podívat, co to je .. To jsem asi pozadu protože mi to fakt vůbec nic neříká.
Odpověď Sára | 22.9.2020 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hračky pro klukyTo se podívej, nevím, jak máš starého chlapečka, ale tohle si myslím, že musí bavit každého kluka, takže ho beru tady na tu akci tak věřím, že bude nadšenej
Odpověď Míša | 23.9.2020 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hračky pro klukyNo ukážu mu to a uvidím co mi na to řekne .. Protože je fakt, že "střílečky" ho baví a nic takového ještě nemá jenom ty pistolky co vydávají zvuk. A na tu akci se podívám, kde to vůbec je, že bysme se tam jeli podívat a aspoň bych zjistila jestli ho to bude bavit.
Odpověď Sára | 24.9.2020 14:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hračky pro klukyTěch akcí mají víc ve více městech, tak se staší mrknout jestli to je někde poblíž :) můžu ti tady nechat maximálně seznam kde to všude je :) www.pompo.cz/nerf-fortnite-event/
Odpověď Linda | 12.12.2020 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hračky pro klukyJá jsem letos klukům koupila tady tohle , to si napsal do dopisu tuším Marek www.pompo.cz/product/25GWT10/mattel-pictionary-air-cz/?lang=cs a tomu mladšímu jsem koupila takové blikající ufo, to jsou jedny z hlavních dárků, pak jsem kupovala už jenom drobnosti.
Odpověď Andrejka | 20.12.2020 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hračky pro klukyUfo ? Kde si ho koupila ?
Odpověď Linda | 21.12.2020 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hračky pro klukyV pompu jsem ho viděla, tak jsem ho vzala. Myslím si, že Romču zaujme :) pak mají ještě jako společný dárek nerf pistole a další :) tohle je to ufo www.pompo.cz/product/M80108/mac-toys-svitici-levitujici-ufo/?lang=cs
Odpověď Linda | 21.12.2023 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hračky pro klukyLetos jsem hledala těžko hračky pro syna, ale objevila jsem retros, kde jsem vybrala minigolf. Odpověď |