| Časté zdravotní komplikace - diskuze na toto téma |
Prosím poradí mi někdo? Už delší dobu se necítím zdravotně nejlépe, mám problémy se zažíváním a nemůžu se toho zbavit. U lékaře jsem byla, ale ten mi víceméně nic neporadil. Proto hledám pomoc touto cestou.
Ivana | 23.9.2020 02:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Časté zdravotní komplikacePokud nic nezabírá, zkusila bych alternativní metody, protože podle mého názoru vnější a vnitřní stav spolu souvisí. U mě to takhle opravdu bylo.
Odpověď Markéta | 24.9.2020 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Časté zdravotní komplikaceMohu se zeptat, jaký jste měla problém a co přesně vám pomohlo?
Odpověď Ivana | 25.9.2020 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Časté zdravotní komplikaceJá jsem měla dlouhodobé problémy se žaludkem a od lékařů jsem akorát dostávala hromady léků. Potom mě to už přestalo bavit a vyzkoušela jsem tuto proceduru: https://www.kristalovapostel.cz/kristalova-postel/ , která odblokovává a čistí čakry a tím i zbavuje zdravotních problémů.
Odpověď DarinaHulkova H. | 1.11.2020 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Časté zdravotní komplikaceI jednoduché zdravotní problémy mohou přerůst v něco většího, proto pravidelně cvičím a běhám doma na páse. Není
Odpověď Marta | 7.1.2021 12:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Časté zdravotní komplikaceZkuste si očistit organismus pomocí ostropestřecové pasty. Je to přírodní velmi účinný přípravek. Mám s ním dobrou zkušenost co se týká taky posílení funkce jater.
Odpověď Tea | 13.1.2021 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Časté zdravotní komplikaceNeznám takto zpracovaný ostropestřec. Od koho ji prosím máte?
Odpověď Marta | 17.1.2021 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Časté zdravotní komplikaceNa stránkách www.foxylife.cz se dočtete o ní vše potřebné.
Odpověď Tea | 21.1.2021 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Časté zdravotní komplikaceDěkuji, už jsem si stránky prošla. Zaujaly mě taky jejich probiotika. Určitě si očistu organismu s přípravky foxylife udělám.
Odpověď Ingrid | 23.1.2021 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Časté zdravotní komplikaceOstropestřecovou pastu znám. Již po prvních dnech užívání se mi upravilo zažívání, vrátila se mi energie. Cítím se prostě skvěle.
Odpověď |