Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Different

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Different - diskuze na toto téma
Našla bych tu někoho, kdo má zkušenost s tímto českým eshopem www.different.cz ?

Majka | 15.11.2020 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Different
Mám odsud docela dost věcí, co by si chtěla vědět ? :)

Odpověď
Natálie | 3.12.2020 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Different
Naposledy jsem si objednávala z akce black friday spodní prádlo, na to, že jsem čekala, že kvůli slevám dojde balíček později, tak došel brzy stejně jako předtím když jsem dělala objednávku, takže spokojenost. Je vidět, že vše funguje jak má.

Odpověď
Simona | 27.12.2020 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Different
To já jsem objednávala týden před Vánocemi a ač mi došel tak, tak, tak došel ! Takže naprostá paráda, protože od jiných eshopů, co jsem měla udělané objednávky mnohem dříve, tak to mi už nepřišlo ..

Odpověď
Denča | 12.1.2021 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Teď tam mají spoustu věcí ve slevě zase, koukaly jste ? :) www.different.cz/slevy?bd=1

Odpověď
Aneta | 1.2.2021 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Different
No já třeba vůbec nevěděla, že mají i bytové doplňky. Neuvěřitelně mě nadchly ty jejich polštáře ! www.different.cz/polstare

Odpověď
Elen | 1.3.2021 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Z těch bytových doplňků mě nejvíc oslovily svíčky Woodwick, které si taky pravidelně objednávám. Jsem ráda, že jsem na ně narazila, protože to balení jednak vydrží hrozně dlouho, ale i ty vůně jsou hrozně příjemné.

Odpověď
Karolína | 21.3.2021 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Different
O bytových doplňcích nevím, ale výběr značkového oblečení mají hodně velký hlavně za super ceny a navíc když na ně mají ještě akci, tak to je paráda.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné