| Different - diskuze na toto téma |
Našla bych tu někoho, kdo má zkušenost s tímto českým eshopem www.different.cz ? Majka | 15.11.2020 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | DifferentMám odsud docela dost věcí, co by si chtěla vědět ? :) Odpověď Natálie | 3.12.2020 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DifferentNaposledy jsem si objednávala z akce black friday spodní prádlo, na to, že jsem čekala, že kvůli slevám dojde balíček později, tak došel brzy stejně jako předtím když jsem dělala objednávku, takže spokojenost. Je vidět, že vše funguje jak má. Odpověď Simona | 27.12.2020 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | DifferentTo já jsem objednávala týden před Vánocemi a ač mi došel tak, tak, tak došel ! Takže naprostá paráda, protože od jiných eshopů, co jsem měla udělané objednávky mnohem dříve, tak to mi už nepřišlo .. Odpověď Denča | 12.1.2021 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DifferentTeď tam mají spoustu věcí ve slevě zase, koukaly jste ? :) www.different.cz/slevy?bd=1 Odpověď Aneta | 1.2.2021 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | DifferentNo já třeba vůbec nevěděla, že mají i bytové doplňky. Neuvěřitelně mě nadchly ty jejich polštáře ! www.different.cz/polstare Odpověď Elen | 1.3.2021 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DifferentZ těch bytových doplňků mě nejvíc oslovily svíčky Woodwick, které si taky pravidelně objednávám. Jsem ráda, že jsem na ně narazila, protože to balení jednak vydrží hrozně dlouho, ale i ty vůně jsou hrozně příjemné. Odpověď Karolína | 21.3.2021 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | DifferentO bytových doplňcích nevím, ale výběr značkového oblečení mají hodně velký hlavně za super ceny a navíc když na ně mají ještě akci, tak to je paráda. Odpověď |