Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Thermohome

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Thermohome - diskuze na toto téma
Ahoj, chci se zeptat jaký máte názor na thermohome? Chtěla bych si nechat postavit domek a přemýšlím od koho.

Linda | 4.1.2017 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Ahoj osobně ti firmu thermohome doporučuji, máme od nich postavený dům a jsme opravdu spokojeni.

Odpověď
Klára | 4.1.2017 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Ahoj také musím pochválit firmu thermohome, domeček jsme měli za chvilku postavený.

Odpověď
Mirka | 4.1.2017 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Tak to ráda slyším a za kolik přibližně postaví dům?

Odpověď
Linda | 4.1.2017 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Záleží jak je náročný, vím že themrohome je firma která patří mezi cenově dostupnější a dům postaví opravdu za levno

Odpověď
Olga | 4.1.2017 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Ahoj www.thermohome.cz staví domy od 1.400.000 kč takže opravdu jsem levní ale kvalita je velmi dobrá.

Odpověď
Kika | 4.1.2017 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
To ano také mám postaveny domeček jako ze snu a to jen díky jim. Doporučuji.

Odpověď
Jitka | 4.1.2017 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Zdravím všechny chtěla jsem se zeptat od koho si nechat postavit domek? Znáte něco ověřeného?

Odpověď
Hanka | 4.1.2017 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Thermohome
Ahoj koukni na stránku www.thermohome.cz stavějí velmi pěkné a kvalitní domky za velmi dobrou cenu.

Odpověď
Sára | 4.1.2017 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zní to zajímavě určitě na to kouknu.

Odpověď
Erika | 4.1.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj s themrohome mám velmi dobrou zkušenost a mohu jen doporučit. Práce byla rychlá a kvalitní.

Odpověď
Michala | 4.1.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také znám a doporučuji. Práce je hotová do jednoho roku takže jsou opravdu rychlí. A cenově pěkně dostupní.

Odpověď
Hanka | 4.1.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nejvíce se mi na thermohome.cz líbí že my postavili domek přesně tak jak jsem chtěla, jsem opravdu spokojená.

Odpověď
Bětka | 4.1.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, ano domek postaví přesně jak vy chcete a dokonce i stavbyvedoucí chodí kontrolovat jestli je stále vše v pořádku. Také jsem s nimi velmi spokojená.

Odpověď
Zuzana | 5.1.2017 01:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Ahoj, my jsme si nechaly postavit domek také od firmy www.thermohome.cz a opravdu jsem byla spokojená a stále spokojená jsem. Doporučuji zajít si přímo na za nimi a uvidíte sami jak vám ve všem dokážou vyhovět.

Odpověď
Sandra | 5.1.2017 01:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Od nich máme taky postavený dům a spokojenosti se nemůžu nabažit vše je přesně jak jsem chtěla.

Odpověď
Amélie | 5.1.2017 01:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Taky se mi libí hlavně to že jsou cenově dostupní i pro ty kteří nemají na rozdávání. jsem s nimi velice spokojená.

Odpověď
Zuzana | 5.1.2017 01:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Cenově jsou opravdu dostupní pro všechny a v tom je tahle firmy výjimečná a co se týká kvality tak se nikdo nemusí bát protože kvalita domu je opravdu výborná.

Odpověď
Nana | 5.1.2017 01:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Thermohome.cz je opravdu skvělá firma na postavení domku, nejen že je cenově dostupná a kvalitě se vyrovná i jiným ale hlavní je i to že postaví dům přesně podle vaším přání. Já jsem s nimi velice spokojená.

Odpověď
Majka | 5.1.2017 01:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Také doporučuji s manželem jsme toužili po domku už hodně dlouho a konečně ho i máme.

Odpověď
Danka | 5.1.2017 01:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Tak to jsem ráda že tu někdo pořádně zná thermohome. Chci si nechat postavit rodinný domeček a tak jsem hledala nejlepší firmu která by mi ho postavila.

Odpověď
Helenka | 5.1.2017 01:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to jste na správném místě :) osobně znám firmu thermohome a mohu jen doporučit já jsme s nimi opravdu spokojená.

Odpověď
Danka | 5.1.2017 01:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to jsem ráda, už dlouho jsem hledala firmu co by mi ten domek postavila tak koukám že už mám vybráno.

Odpověď
Helenka | 5.1.2017 01:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To rozhodně :) doporučuji zajít k nim na pobočku a tam se s nimi o všem domluvit.

Odpověď
Danka | 5.1.2017 01:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to rozhodně zajdu a domluvím se s nimi. Už se nemůžu dočkat vlastního domečku :)

Odpověď
Helenka | 5.1.2017 01:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Thermohome
To vám teda věřím, taky jsem se nemohla dočkat až budu ve vlastním, no a teď už si ležím pěkně v obýváčku ve vlastním domečku :)

Odpověď
Erika M. | 7.6.2017 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Thermohome
Můžu doporučit firmu Thermohome. Máme od nich velmi pěkný domek a jsme maximálně spokojení. Po celou dobu realizace vše fungovalo na jedničku.

Odpověď
Andrea S. | 11.6.2017 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
A než jste se pustili do stavby tak to jste začali jenom tak, nebo jste viděli od nich nějaký domek?

Odpověď
Erika M. | 18.6.2017 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Jejich hotový domek jsme si prohlédli. To asi rozhodlo, že jsme se pro ně rozhodli. Připravili nám projekt na míru podle našeho přání.

Odpověď
Andrea S. | 21.6.2017 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak už máme taky domluvenou prohlídku v Praze v home centru.

Odpověď
Míša J. | 23.6.2017 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My jsme zatím ve fázi rozhodování, ale firma Thermohome je nám sympatická už teď. Asi si domluvíme prohlídku již hotového domku.

Odpověď
Alena | 19.3.2019 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Thermohome
Tak nám doporučil kamarád firmu orcangroup od které si nechal postavit domek a už v něm bydlíme a jsme naprosto spokojeni. Ve všem nám vyšli vstříc a v ceně jsme měli podlahové topení, takže za nás doporučuji :-)

Odpověď
Erika | 26.3.2019 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A můžu se zeptat jestli ti vyřídí i papírování na úřadech,hledáme nějakou firmu, která to celé vyřídí za nás a co jsem se dívala, tak mají pěkné domy a slušné ceny :-)

Odpověď
Alena | 29.3.2019 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Právě, že vyřídí, což je fakt super, protože nemusíš trávit svůj čas na úřadech a lítat sem a tam, přeci jen oni už vědí co a jak :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné