Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Vaření

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vaření - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, měla bych dotaz… Kde na netu seženu kvalitní titanové nádobí. Jako ono je po zadání do vyhledávače docela snadný najít shop, ale mně jde vysloveně o doporučení kvalitního shopu. Díky moc.

Zina | 29.9.2020 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vaření
Ahojky :) Já jsem titanové nádobí koupila na https://www.zgastro.cz/ a jsem spokojená s kvalitou moc. Tak mrkni tam, já myslím, že budeš nadšená.

Odpověď
Milka | 19.10.2020 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vaření
Hele, já jsem si koupila titanové nádobí a super, jsem moc spokojená. Koupila jsem ho na netu a shop jen doporučím https://www.zgastro.cz/. Já jsem tam byla moc spokojená.

Odpověď
Alex | 26.10.2020 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vaření
Už jsem se koukala :) Ale já bych potřebovala nějakou sadu… ty sis na zgastro.cz sadu vybrala?

Odpověď
Vanda | 26.11.2020 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vaření
Nn, já jsem si na zgastro.cz sadu složila. Ty jejich mi nevyhovovaly, tak jsem si z jednotlivých kousků sestavila svoji.

Odpověď
Ester | 20.12.2020 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vaření
Ahoj, no to teda řeším… a šílím. Ale k tomu nádobí - titan, určitě kup titan. Je to investice, která se ti mockrát vrátí. Doporučuju zgastro.cz. Senzační výběr.

Odpověď
Ewa | 31.1.2021 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vaření
Doporučuji tento shop z-gastro. Koupila jsem zde titanové nádobí. Po průzkumu trhu jsem zjistila, že zde je ta nejširší nabídka. Doporučuju.

Odpověď
Patty | 28.2.2021 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vaření
A jaké hrnce doma máš? A jak se ti v nich vaří?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné