| Smetanový krém - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, doporučíte mi prosím kvalitní smetanový krém? Jakou značku kupujete? Alena | 5.10.2020 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smetanový krémZdravím, my domů kupujeme dětem Bobíky - chutnají jim všechny příchutě. Bobík je navíc z kvalitní smetany a tvarohu, dobře zasytí a nemá v sobě konzervanty. Odpověď Petra | 6.10.2020 07:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smetanový krémDobrý den, taky kupujeme Bobíka. Má skvělou chuť a neobsahuje žádné éčka, což se už dneska moc nevidí. Odpověď Martina | 20.10.2020 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Smetanový krémDobrý večer, poradíte prosím - od kolika měsíců můžu dceři Bobíka dát, nevíte? Dcerka má 11 měsíců a jogurty ani mlíko jí nejedou, tak jsem si říkala, že bych vyzkoušela třeba Bobíka, možná by jí chutnal. Odpověď Sára | 22.10.2020 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Smetanový krémHolky díky, poradíte kde objednat online s rozvozem až domů? Odpověď Martina | 24.10.2020 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Smetanový krémZdravím, já objednávám už dlouho tady https://www.kosik.cz/produkt/bobik-maxi-vanilka a velká spokojenost, objednání i dovoz až ke dveřím je fakt rychlovka. A v těch 11 měsících ho už klidně můžete dát, uvidíte, že jí bude chutnat. Odpověď |