Návlek na penis - diskuze na toto téma |
Co říkáte na návleky na penis ? Je to aspoň trošku zpestření při sexu nebo to moc nepoznám ? Chceme sex trochu něčím oživit než se pustíme do hraček a oba nás zaujaly ty návleky. Diana | 5.10.2020 05:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Návlek na penisTo určitě poznáš jelikož to penis zvětší v objemu ;) taky záleží na tom, jaký návlek zvolíš, ale rozhodně o něm budeš vědět :) Odpověď Markéta | 19.10.2020 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Návlek na penisMáš přímo s nějakými návleky zkušenost, že by si mi dala přímo na nějaký konkrétní tip ? Odpověď Diana | 28.10.2020 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Návlek na penisOno bude lepší když se podíváš na ekondomy tam toho mají fakt mraky a aspoň si vybereš to, co se ti bude líbit :) Odpověď Erika | 31.10.2020 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Návlek na penisOsobně mám nejlepší zkušenost s těmi co mají vroubky než s těmi realistickými návleky. Odpověď Diana | 2.11.2020 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Návlek na penisDíky moc .. už jsem něco objednala tak jsem zvědavá až to vyzkoušíme Odpověď Sandra | 15.11.2020 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Návlek na penisJestli můžu poradit, tak mnohem víc srandy si užijete s párovými vibrátory než s návlekem na penis ;) Odpověď Markéta | 19.11.2020 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Návlek na penisNo když já nevím co by na to řekl protějšek. Ty máš s něčím takový zkušenost ? Odpověď Sandra | 21.11.2020 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Návlek na penisTo víš, že mám .. .jsem pro každou novou zkušenost, takže když by si potřebovala nějak poradit, tak se klidně ptej nebo se prvně třeba podívej na ekondomy ať si rozšíříš obzor a pak mi pisni Odpověď Markéta | 24.11.2020 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Návlek na penisZkušeností mám hodně a nikdy žádný chlap necukl ;) vůbec bych se nebála ho postavit před hotovou věc ;) Odpověď Denisa | 26.11.2020 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Návlek na penisJe potřeba se o ty vibrátory nějak starat ? Myslím tím jestli jsou na to nějaké speciální přípravky ? Odpověď Markéta | 3.12.2020 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Návlek na penisAno, jsou na to speciální přípravky, je jich celkem dost :) Odpověď Vanda | 12.12.2020 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Návlek na penisŘekla bych, že je to nutností tady ty dezinfekci na hračky používat, protože je potřeba je zbavit všech nečistot a bakterií. Mrkni tady.. těch přípravků mají fakt hodně www.e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/desinfekcni-pripravky Odpověď Markéta | 14.12.2020 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Návlek na penisTo stejné pokud máte kožené a latexové oblečky a prádlo, tak na to je zase potřeba speciální impregnace. Odpověď Síma | 18.12.2020 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Návlek na penisHele a při používání vibrátorů, tak používáte klasické lubrikační gely nebo jsou i nějaké speciální ? Odpověď Markéta | 22.12.2020 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Návlek na penisJá teda používám normální lubrikační gely, ale vím, že se prodávají i speciální luboše na vibrátor. Odpověď Andy | 12.1.2021 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návlek na penisNa vibrátory jsou lepší ty lubrikanty, co jsou na vodní bázi www.e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/lubrikacni-gely-na-vodni-bazi Odpověď Markéta | 1.2.2021 19:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návlek na penisMyslíš, že ty ochucené nebo voňavé tak moc lepí ? Odpověď Andy | 28.5.2021 06:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návlek na penisTy ochucené trochu lepí, ale neviděla bych v tom problém, protože po sexu chodíme vždycky do sprchy :) Odpověď Lenka | 7.6.2021 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návlek na penisSpíš než lubrikanty bych řešila čištění a hygienu těch vibrátorů. Nevím kde jsem to četla, ale voda a mýdlo nestačí. Jsou na to speciální přípravky, pozor na to. Odpověď Dana | 19.6.2022 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Návlek na penisZdravím, řešil jste někdo se svým partnerem nebo manželem problémy s erekcí? Chtěl to s vámi vůbec muž řešit? Odpověď Eva | 22.6.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Návlek na penisMusela jsem na to hodně opatrně, ale nakonec jsem ho rozmluvila a chtěl to semnou řešit. Dopadlo to tak, že má doma 100 % přírodní doplněk stravy, který bere cca hodinku předem a pak řádíme celou noc. Přijde mi, že má erekci i mnohem pevnější, než ji měl před tím. Odpověď Dana | 24.6.2022 00:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Návlek na penisFungovalo to hned na poprvé? Aby ho to třeba hned při první zkušenosti nezklamalo.... Odpověď Eva | 26.6.2022 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Návlek na penisA jak to fungovalo. Když si poprvé vzal přírodní doplněk stravy na lepší erekci https://www.amarex.cz/ , tak mu během pár desítek minut naskočil a to byla zase panečku jízda. Ostatně stejně jako to je vždy teď, když si tabletu vezme. Odpověď Sindy | 28.7.2022 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Návlek na penisHele za mě jsou návleky na penis top, manžel byl trochu skeptický ze začátku, ale pak se mu to hrozně zalíbilo.. Dobrý mají tady https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/navleky-na-penis Odpověď |