| Zkušenost s eshopem na vlasy - diskuze na toto téma |
Neobjednávala jste některá vlasy z eshopu clip vlasy levně ? Chci si koupit vlasy s keratinovými spoji a zajímalo by mě jak moc ty vlasy mají kvalitní ? Majka | 6.10.2020 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s eshopem na vlasyMám od nich zatím jen clip culík, protože zkouším jak mi dlouhé vlasy budou sedět a musím říct, že vlasy jsou moc pěkné a dají se i žehlit, což je super. Odpověď Elis | 21.10.2020 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s eshopem na vlasyPokud si koupíš tady ty pravé lidské, tak tam je ta kvalita nejlepší :) www.clip-vlasy-levne.cz/51-vlasy-na-keratin-kvalita-remy-aaa-60cm-evropskeho-typu Odpověď Majka | 3.11.2020 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zkušenost s eshopem na vlasyTak ten culík byl jenom na zkoušku abych měla aspoň trochu představu, zda mi ty dlouhé vlasy budou slušet :) Odpověď EB | 1.3.2024 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s eshopem na vlasyno tak to je super, z toho žehlení jsem měla strach, abych si je neponičila Odpověď Renča | 15.11.2020 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s eshopem na vlasyPovedlo se vám holky trefit odstín ? Mám strach, že se netrefím úplně do odstínu, tak tápu jestli se to dá pak vyměnit nebo je lepší ty umělé vlasy dobarvit ? Odpověď Elis | 18.11.2020 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s eshopem na vlasyHele, jestli sis vybrala vlasy z clip vlasy levně, tak jim napiš normálně na mail a je tam hrozně ochotná paní a ta ti s výběrem pomůže, když jí pošleš fotku svých vlasů na denním světle :) Odpověď Renča | 2.12.2020 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zkušenost s eshopem na vlasyVážně ? :O Tak s tím jsem se ještě nesetkala, díky za doporučení, zkusím tam tedy napsat :) Odpověď Elis | 16.12.2020 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zkušenost s eshopem na vlasyJasně, tady na ten mailík napiš a s výběrem ti fakt pomůžou :) www.clip-vlasy-levne.cz/content/2-kontakt-clip-vlasy-levne-cz. Navíc pokud máš Brno po ruce, tak přímo v Řečkovicích paní vlasy prdlužuje a je moc šikovná. Odpověď Renča | 21.12.2020 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zkušenost s eshopem na vlasyDěkuji moc za doporučení ! Odstín jsme vybraly a vlasy jsou na cestě, tak se na ně moc těším :) Odpověď Olinka | 22.12.2020 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Zkušenost s eshopem na vlasyMohla bych vědět, na kolik takové celkové prosloužení přijde ? :) Odpověď Simona | 24.5.2022 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zkušenost s eshopem na vlasyJá jsem si oblíbila metodu tape-in a vyhovuje mi to víc jak micro ring https://www.clipinhair.cz/199-vlasy-pro-metodu-pu-extension-tapex-tape-hair-tape-in-40cm-platina-svetle-hneda.html Hlavně mi vlasy zvládá prodlužovat kamarádka, což je paráda. Odpověď Diana | 7.1.2021 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s eshopem na vlasyMám doboru zkušenost a jsem spokojená s clipy od www.vlasy-k-prodlouzeni.cz. Odpověď Edita | 13.1.2021 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s eshopem na vlasyProdlužovala jste si vlasy sama, nebo jste se svěřila odborníkovi? Odpověď Diana | 17.1.2021 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zkušenost s eshopem na vlasyVlasy-k-prodlouzeni nabízí prodloužení vlasů u nich na pobočce. Tak jsem to využila. Odpověď Monika | 22.1.2021 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zkušenost s eshopem na vlasyJejich pobočku jsem objevila v Brně,takže myslíte tuto? Odpověď Diana | 24.1.2021 13:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zkušenost s eshopem na vlasyAno, myslím tuto jejich prodejnu v Brně. Odpověď Vanda | 20.1.2021 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s eshopem na vlasyTaky uvažuji o prodloužení vlasů, takže tento tip vítám. Odpověď Naďa | 22.2.2021 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s eshopem na vlasyno já ten keratin nevím, jako špatný to ne, ale ty clip in na sponku jsou asi lepší a když jsou z pravých vlasů, tak si to můžeš i nabarvit, to mi přijde jako nejlepší výhoda Odpověď Anna | 26.2.2021 08:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s eshopem na vlasyTak třeba na tomto eshopu www.clip-vlasy-levne.cz mají hodně odstínů, takže si myslím, že vlasy není třeba dobarvovat a pokud už by k tomu došlo, tak je lepší barvit své vlasy než ty umělé ;) Odpověď |