| Nákup vlasů na prodloužení - diskuze na toto téma |
Holky, je jedno odkud si objednám vlasy k prodloužení nebo se tam ta kvalita liší ? Gabča | 6.10.2020 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákup vlasů na prodlouženíNo hlavně záleží na tom, jaký tip si vybereš. Jestli ty pravé evropské nebo opravdu ty umělé. Já jsem si objednala z clip vlasy levně pravé evropské a kvalita je normálně srovnatelná s mými pravými Odpověď Alča | 21.10.2020 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nákup vlasů na prodlouženíNa kolik to tak vyjde peněz to prodloužení, když nebudeš počítat práci kadeřníka ? Odpověď Gabča | 3.11.2020 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nákup vlasů na prodlouženíNo to si můžeš jednoduše spočítat, nevím totiž, jak dlouhé chceš vlasy a taky kolik pramenů budeš potřebovat :) Odpověď Jana | 15.11.2020 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákup vlasů na prodlouženíVy co s tím máte zkušenost, tak odkud je spolehlivé si vlasy objednat, abych měla jistotu, že mi dojdou kvalitní vlasy ? Odpověď Gabča | 18.11.2020 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nákup vlasů na prodlouženíJá jsem si vlasy objednala tady odsud www.clip-vlasy-levne.cz a nebyl absolutně žádný problém :) a hlavně vlasy mají opravdu kvalitní Odpověď Jana | 2.12.2020 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nákup vlasů na prodlouženíJe potřeba tady o ty umělé vlasy nějak speciálně pečovat ? Odpověď Gabča | 16.12.2020 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nákup vlasů na prodlouženíNo když se podíváš na ten eshop odkud sis objednávala vlasy clip vlasy levně tak tam mají i vlasovou péči vhodnou na prodloužené vlasy :) Odpověď Jana | 22.12.2020 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Nákup vlasů na prodlouženíDostala jsem přímo od kadeřnice doporučení tady na ten olejíček, tak jsem si ho objednala www.clip-vlasy-levne.cz/prislusenstvi-k-prodluzovani-vlasu/285-loreal-mythic-oil-vyzivujici-olejicek-100-ml.html Odpověď Gabča | 1.3.2021 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Nákup vlasů na prodlouženíO vlasy je potřeba pečovat, ale hlavně o ty tvoje, protože jsou na nich napojené ty umělé, tak by se to nemělo podcenit ;) Odpověď |