Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. července 2026, svátek má Bořivoj, zítra Ignác
Vyhledávání

Diskuse - Nabídka půjčky na vážné peníze, Sarbinekavaldo25@Gmail.com

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nabídka půjčky na vážné peníze, Sarbinekavaldo25@Gmail.com - diskuze na toto téma
Dobrý den, paní a pane, mám kapitál 6 950 000 EUR, který bude použit k poskytnutí krátkodobých a dlouhodobých individuálních půjček, od 10 000 do 500 000 EUR všem vážným, čestným a dobrým morálním lidem, kteří chtějí tuto půjčku. 2% úrok ročně v závislosti na stejné půjčce, protože jako soukromý nechci porušovat zákon o lichvě. Splátky můžete splácet maximálně 5 až 25 let v závislosti na zapůjčené částce. Měsíční platby jsou na vás. Kontaktoval mě e-mailem, který je následující: Sarbinekavaldo25@Gmail.com

patricia | 2.10.2022 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka půjčky na vážné peníze, Sarbinekavaldo25@Gmail.com
Dobrý den, máte zájem o půjčku? nabízíme podnikatelský úvěr, osobní půjčku, úvěr na auto, půjčku, studentský úvěr, podnikatelský zájem, lian pro obchodní expanzi v rozmezí od jakékoli částky. Naše nabídka je jednoduchá a rychlá. nabízíme půjčku jak investorům, tak společnostem. e-mail: patriciadoubrouva@seznam.cz

Odpověď
Sarbine | 3.10.2022 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, pane.
Jsem osoba, která poskytuje úvěry ve výši 5 000 až 10 600 000 EUR jakékoli vážné osobě, která mi může splatit, doba splácení je mezi 01 a 30 lety v závislosti na vaší kapacitě s úrokovou sazbou 2 % ročně. Kontaktujte mě prosím na výše uvedených adresách; Telefon: WhatsApp +43 68120437597 E-mail: Sarbinekavaldo25@gmail.com

Odpověď
jan ihnatik | 5.4.2023 18:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka půjčky na vážné peníze, ihjan51@gmail.com
HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU? Využijte této skvělé nabídky finanční půjčky od 50 000 Kč do 2 900 000 Kč se splatností nastavitelnou až na 360 měsíců s možností předčasného splacení bez navýšení. Vyčerpání celého úvěru včetně vyplacení finančních prostředků do 24 hodin. Zaručuji profesionální a rychlé jednání. Naprostá informovanost o podmínkách poskytování je samozřejmostí. Více informací získáte na emailu:ihjan51@gmail.com

Odpověď
Vokal Bejr | 3.10.2024 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ZÍSKEJTE SVOU URGENTNÍ PŮJČKU ZDARMA HNED
Bonanza! Bonanza!! Bonanza!!! Abyste překonali různé finanční problémy a snadno se vyrovnali se svými budoucími cíli, předkládám vám bezplatnou nabídku půjčky lidem v nesnázích nebo těm, kteří chtějí pomoci vyřešit své finanční problémy nebo začít podnikat. Nabízím půjčky od 300 000 Kč do 90 000 000 Kč s dobou splácení 1-30 let s maximální úrokovou sazbou 2%, pro více informací o mé nabídce pište nebo pište na adresu@:vokalbejr111@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 17.8.2025 02:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NEJRYCHLEJŠÍ ONLINE PŮJČKA
Nabízíme rychlé a velmi seriózní finanční půjčky se 100% jistotou a naše půjčky se pohybují od 30 000 Kč do 20 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 až 3 %. Pro více informací o půjčce mě kontaktujte emailem:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
Rotter Jan | 12.12.2024 04:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: rotterjan8@gmail.com

Odpověď
Rotter Jan | 12.12.2024 04:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nabídka půjčky na vážné peníze, ihjan51@gmail.com
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: rotterjan8@gmail.com

Odpověď
Rotter Jan | 12.12.2024 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
jan ihnatik | 5.4.2023 18:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka půjčky na vážné peníze, ihjan51@gmail.com
HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU? Využijte této skvělé nabídky finanční půjčky od 50 000 Kč do 2 900 000 Kč se splatností nastavitelnou až na 360 měsíců s možností předčasného splacení bez navýšení. Vyčerpání celého úvěru včetně vyplacení finančních prostředků do 24 hodin. Zaručuji profesionální a rychlé jednání. Naprostá informovanost o podmínkách poskytování je samozřejmostí. Více informací získáte na emailu:ihjan51@gmail.com

Odpověď
Marcela KREJSOVÁ | 8.5.2023 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízíme půjčky do 24 hodin: marcela.krejsova01@gmail.com.
Nabízíme půjčky do 24 hodin: marcela.krejsova01@gmail.com. Zajistíme pro vás spotřebitelský úvěr od 50 000 do 28 000 000 Kč. Po několika hodinách online prozkoumáme vaši žádost a okamžitě vyplatíme peníze na váš účet. možnost předčasného splacení. Splatnost 12 - 360 měsíců. Pro zaměstnance, důchodce, podnikatele, klienty po platební neschopnosti. Každý může od nás získat půjčku. {marcela.krejsova01@gmail.com} Nebo WhatsApp: +420608987486.

Odpověď
Nabízíme půjčky do 24 hodin: marcela.krejsova01@gmail.com. Zajistíme pro vás spotřebitelský úvěr od 50 000 do 28 000 000 Kč. Po několika hodinách online prozkoumáme vaši žádost a okamžitě vyplatíme peníze na váš účet. možnost předčasného splacení. Splatnost 12 - 360 měsíců. Pro zaměstnance, důchodce, podnikatele, klienty po platební neschopnosti. Každý může od nás získat půjčku. {marcela.krejsova01@gmail.com} Nebo WhatsApp: +420608987486.

Odpověď

Odpověď
Eugenia BUDUREA | 21.11.2023 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zde je řešení všech vašich finančních problémů
Dobrý den, našli jste řešení problémů s realizací vašeho projektu? S naším finančním institutem vám nabízíme možnost rychlé realizace vašich přání získáním odpovědi do 24 hodin. Pokud chcete peníze na to, abyste si mohli koupit nové auto, vybavit si kuchyni, odjet na dovolenou nebo se prostě jen pobavit či udělat někomu radost, teď je ten správný čas! U nás je to v zásadě okamžitá odpověď, konečná odpověď do 24 hodin a částka připsaná na váš účet za méně než 3 dny. Vězte, že pracujeme pouze s čestnými lidmi a nabízíme půjčky v rozmezí od 2 000 do 600 000 € KONTAKTUJTE NÁS: Viber: +48 731 579 649 Telegram: +48 731 579 649 Whatsapp: +48 515 702 018 E-mail: eugefinance.budurea@hotmail.com

Odpověď
Leoš Vokal | 1.1.2024 04:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NOVOROČNÍ SLEVOVÁ NABÍDKA PŮJČKY
Dobrý den, jmenuji se Bejr Tomáš, na tohoto poctivého poskytovatele půjček jsem narazil po tolika letech jednání s různými podvodníky, poté, co jsem mu poskytl všechny potřebné údaje, dnes jsem konečně dostal půjčku. kontaktujte tohoto čestného věřitele na adrese: leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Marcela KREJSOVÁ | 3.1.2025 03:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: NOVOROČNÍ SLEVOVÁ NABÍDKA PŮJČKY
Dobrý den, pane / paní Půjčte si peníze přímo bez hodnocení (půjčka je nyní levnější) od soukromého věřitele na: marcela.krejsova01@gmail.com Doba trvání úvěru se pohybuje od 1 roku do 30 let. Výše půjček se pohybuje od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč. - Peníze máte přímo do 24 hodin na svém bankovním účtu. - nemusíte předkládat roční údaje a finanční zprávy. - Termíny jsou flexibilní, můžete platit, jak vám to vyhovuje. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na následující adrese: E-mail: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420608987486.

Odpověď
Dobrý den, pane / paní Půjčte si peníze přímo bez hodnocení (půjčka je nyní levnější) od soukromého věřitele na: marcela.krejsova01@gmail.com Doba trvání úvěru se pohybuje od 1 roku do 30 let. Výše půjček se pohybuje od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč. - Peníze máte přímo do 24 hodin na svém bankovním účtu. - nemusíte předkládat roční údaje a finanční zprávy. - Termíny jsou flexibilní, můžete platit, jak vám to vyhovuje. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na následující adrese: E-mail: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420608987486.

Odpověď

Odpověď

Odpověď
petr michaela | 10.1.2024 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍDKA RYCHLÉ PŮJČKY IHNED NA ÚČET.
Pro všechny vaše finanční potřeby, bez ohledu na to, kolik si chcete půjčit, nás prosím kontaktujte emailem a budete spokojeni. Převod prostředků ihned po schválení. E-mail: petrmichaela8@gmail.com Poznámka: neexistuje žádné podvádění.

Odpověď
Ludvil | 13.2.2024 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřebujete kredit? Dobrý den, paní/pane; Nabízíme půjčky na posílení ekonomické aktivity vaší společnosti a vašich služeb. Poskytujeme půjčky jednotlivcům i firmám. Nabídka se pohybuje od 30 000 Kč do 70 000 000 Kč na dobu 1 až 25 let. Potřebujete půjčku na konsolidaci podnikatelského dluhu? Jaká je vaše profese nebo obor v České republice? Jste důchodce nebo zaměstnanec s pracovní smlouvou? Řekněte nám o svých problémech s žádostí o půjčku a my vám dáme druhou šanci neodmítnout váš soubor? SCHVÁLENÍ PROSTŘEDKŮ PRO 24 HERUIS Přístup k ready pro všechny osoby od 20 let do maximálně 75 let. Než požádáte o půjčku, musíte být zodpovědným člověkem a člověkem, který drží slovo. Aby mohl být váš spis úředně ověřen v registru, potřebujeme podepsané Potvrzení o oddlužení. Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete prosím Vaši poptávku z Vašeho pracoviště nebo oddělení na emailovou adresu: rudolfludvik7@gmail.com

Odpověď
Nina Mulder | 18.5.2024 07:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka: ninamulder638@gmail.com Nabídka peer to peer půjčky do 24 hodin Jsme připraveni půjčit s úrokovou sazbou 2%, nabízíme půjčky komerčním i soukromým organizacím v rozmezí 50 000 až 50 000 000 v období 1 až 30 let nabízíme S půjčkami s nízkým úrokem a bez kontroly kreditu nabízíme osobní půjčky, půjčky na konsolidaci dluhu, rizikový kapitál, podnikatelské půjčky, půjčky studentům, půjčky na nemovitosti. "uveďte výši úvěru, který potřebujete, a dobu trvání, kterou si můžete dovolit, jsme dobře certifikovaní a registrovaní, naše půjčky jsou dobře pojištěny pro maximální bezpečnost, což je naší nejvyšší prioritou. E-mail: ninamulder638@gmail. com

Odpověď
Vokal Bejr | 25.6.2024 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÁ A SUPER NABÍDKA PŮJČKY DO 24 HODIN
Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl se kontaktovat jeho email, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka 500 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že tohle všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím poraďte každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého věřitele o půjčku prostřednictvím: email: .Email: vokalbejr111@gmail.com

Odpověď
Leoš Vokal | 4.8.2024 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SVĚDECTVÍ MÉ ÚSPĚŠNÉ PŮJČKY
Abyste překonali různé finanční problémy a snadno se vyrovnali se svými budoucími cíli, předkládám nabídku půjčky lidem v nesnázích nebo těm, kteří chtějí pomoci vyřešit své finanční problémy nebo začít podnikat. Nabízím půjčky od 300 000 Kč do 90 000 000 Kč s dobou splácení 1-30 let s maximální úrokovou sazbou 2 %, pro více informací o mé nabídce pište nebo pište.@ leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Leoš Vokal | 8.8.2024 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ZÁKONNÁ A DŮVĚRYHODNÁ PŮJČKA
Abyste překonali různé finanční problémy a snadno se vyrovnali se svými budoucími cíli, předkládám nabídku půjčky lidem v nesnázích nebo těm, kteří chtějí pomoci vyřešit své finanční problémy nebo začít podnikat. Nabízím půjčky od 300 000 Kč do 90 000 000 Kč s dobou splácení 1-30 let s maximální úrokovou sazbou 2 %, pro více informací o mé nabídce pište nebo pište.@ leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Leoš Vokal | 3.7.2024 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, opravdu potřebujete financování a úvěr na dokončení vašich projektů, domů, podnikání, nákupu pozemků, nemovitostí? nyní existuje řešení, jak získat půjčku. Poskytnu Vám rychlou půjčku do 24 hodin bankovním převodem na Váš účet. Pokud opravdu potřebujete seriózní a naléhavou půjčku, kontaktujte mě nyní a budete spokojeni, kontaktujte leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Belkova | 14.7.2025 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: RYCHLÁ A SUPER NABÍDKA PŮJČKY DO 24 HODIN
Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v obtížích nebo kteří chtějí pomoc s vypořádáním některých jejich finanční problémy nebo zahájit podnikání. Nabízím půjčky od 50 000 do 18 000 000 Kč na dobu splácení 1 až 30 let maximálně s úrokovými sazbami 3% a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo kontaktovat mě mailem: belkovajaroslava2@gmail.com) nebo Whatsapp:+420 737 587 191

Odpověď
Leoš Vokal | 9.7.2024 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, opravdu potřebujete financování a úvěr na dokončení vašich projektů, domů, podnikání, nákupu pozemků, nemovitostí? nyní existuje řešení, jak získat půjčku. Poskytnu Vám rychlou půjčku do 24 hodin bankovním převodem na Váš účet. Pokud opravdu potřebujete seriózní a naléhavou půjčku, kontaktujte mě nyní a budete spokojeni, kontaktujte leosvokal256@gmail.com

Odpověď
JAN JUNGR | 18.7.2024 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍDKA RYCHLÉ PŮJČKY IHNED NA ÚČET
NABÍDKA RYCHLÉ PŮJČKY IHNED NA ÚČET Dobrý den, opravdu potřebujete financování a úvěr na dokončení vašich projektů, domů, podnikání, nákupu pozemků, nemovitostí, nyní existuje řešení, jak získat půjčku. Poskytnu Vám rychlou půjčku do 24 hodin bankovním převodem na Váš účet. Pokud opravdu potřebujete seriózní a naléhavou půjčku, kontaktujte mě nyní a budete spokojeni, kontaktujte: jungrjan37@gmail.com

Odpověď
Leoš Vokal | 8.9.2024 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Abyste překonali různé finanční problémy a snadno se vyrovnali se svými budoucími cíli, předkládám nabídku půjčky lidem v nesnázích nebo těm, kteří chtějí pomoci vyřešit své finanční problémy nebo začít podnikat. Nabízím půjčky od 300 000 Kč do 90 000 000 Kč s dobou splácení 1-30 let s maximální úrokovou sazbou 2 %, pro více informací o mé nabídce pište nebo pište na : leosvokal256@gmail.com

Odpověď
GRUPFINANZAS | 14.9.2024 15:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pro vaše potřeby financování
Jako klienta paní LOPEZ GROUP FINANZAS vás doporučuji pro všechny vaše potřeby financování se sazbou 2 %. Pro vás, kteří potřebujete půjčku, neváhejte ji kontaktovat jako já a budete spokojeni: lopezfinanzas95@gmail.com

Odpověď
Maria Kamakova | 27.11.2024 07:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Speciální nabídka finančních služeb
Speciální nabídka finančních služeb Seriózní nabídka půjčky mezi jednotlivci do 24 hodin Rychlá finanční pomoc pro celou Českou republiku. Díky rychlému a efektivnímu schvalovacímu procesu může tuto půjčku získat téměř každý. Můžete žádat o úvěry od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2 %, která je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Garantuji Vám rychlé a profesionální jednání. Finance můžete použít na cokoli, co potřebujete. Email: mariakamakova@sezanm.cz

Odpověď
Rotter Jan | 14.12.2024 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Kadlecova Brinichova | 24.12.2024 02:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, jmenuji se Bejr Michaela. Na tohoto poctivého úvěrového agenta jsem narazil po mnoha letech jednání s různými podvodníky v České republice. Po splnění všech nezbytných náležitostí jsem nakonec dostal půjčku do 24 hodin. Kontaktujte tohoto poctivého věřitele nyní @ kadlecovabrinichova@gmail.com

Odpověď
Kadlecova Brinichova | 7.1.2025 04:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ZÍSKEJTE BEZÚROČNOU PŮJČKU HNED
Nabízíme flexibilní půjčky a financování různých projektů. Tento úvěr umožňuje klientovi těžit z výnosu pouhých 4,25 % úroku po dobu 3 a více let. Můžeme vám schválit půjčku přímo na váš bankovní účet až do výše 20 000 000 Kč nebo více v závislosti na částce, kterou chcete pro své podnikání. V současné době financujeme: * obchodní expanzi * projekt komerčních nemovitostí * Osobní úvěr a úvěr pro malé a střední podniky. Jsme otevřeni dobrým obchodním vztahům s vámi, kontaktujte nás E-mail: kadlecovabrinichova@gmail.com

Odpověď
Hudakova Kristyna | 9.1.2025 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potrebujete vyriešit náhle financné problémy
Jsem soukromý investor, který své peníze půjčuje opravdu všem bez rozdílu. Není to ani nebankovní společnost, ani banka. To jsou opravdu moje peníze, které mohu nabídnout za velmi rozumných podmínek. Registrace nebo vymáhání by neměly být překážkou. I s těmito fakty s vámi mohu souhlasit. Jednoduchá organizace, rychlá platba, konsolidace půjček, žádné zbytečné diskuze. Pokud máte zájem o solidní obchod se skutečným soukromým investorem, neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně. E-mail:hudakova1408@gmail.com

Odpověď
Aleš Svoboda | 16.1.2025 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
bezplatná a legitimní půjčka od soukromé osoby
Jsme rádi, že vám nabízíme možnost požádat o úver s konkurencní rocní úrokovou sazbou ve výši 4%. Naše možnosti pujcek jsou prizpusobeny široké škále financních potreb s cástkami od 20 000 do 150 000 000 Kc. Díky tomu mužeme efektivne uspokojit vaše ruznorodé financní požadavky. E-mail: svoboda.ales01@gmail.com

Odpověď
Dékány | 12.4.2025 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezpečný a rychlý úvěr: dakany.endre@gmail.com
Bezpečný a rychlý úvěr: dakany.endre@gmail.com nabídka půjčky Ahoj, Jsme certifikováni k nabízení následujících typů úvěrů nebo jakéhokoli typu financování: Soukromá půjčka? Podnikatelské půjčky? Půjčka na konsolidaci dluhu? Vylepšit svůj domov? Investiční úvěr? Dostupné kredity? Osobní půjčky? Komerční půjčky? Kombinovaná půjčka? Konsolidace půjček? V případě zájmu nás kontaktujte: dakany.endre@gmail.com

Odpověď
Richard | 12.4.2025 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hae 2% rahaa nyt: richardcosmos5@gmail.com
Nabídka půjčky. Hledáte podnikatelský úvěr do 700 000 000 eur na rozvoj vašeho podnikání nebo osobní úvěr do 200 000 000 eur, který vyhovuje vašim potřebám? Ať už se jedná o dům, auto, školení nebo osobní výdaje, nabízíme flexibilní podmínky a konkurenční ceny již od 2 %. Rychlé schválení, jednoduchý proces podávání žádostí a přizpůsobené možnosti, které vám pomohou získat potřebné prostředky. Přihlaste se ještě dnes na: (richardcosmos5@gmail.com) a udělejte další krok ke svým finančním cílům!

Odpověď
Dékány | 12.4.2025 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
nabídka půjčky
nabídka půjčky Ahoj, Jsme certifikováni k nabízení následujících typů úvěrů nebo jakéhokoli typu financování: Soukromá půjčka? Podnikatelské půjčky? Půjčka na konsolidaci dluhu? Vylepšit svůj domov? Investiční úvěr? Dostupné kredity? Osobní půjčky? Komerční půjčky? Kombinovaná půjčka? Konsolidace půjček? V případě zájmu nás kontaktujte: dakany.endre@gmail.com

Odpověď
johanne hollauer | 12.5.2025 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
tak se pochlubte, kolik chcete za dopravu půjčky?

Odpověď
Leos Vokal | 28.6.2025 02:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ZÍSKEJTE BEZÚROČNOU PŮJČKU HNED
Nabízíme flexibilní úvěry a financování pro různé projekty. Tento úvěr umožňuje klientovi využít úrokovou sazbu pouhých 4,25 % na 3 roky a déle. Můžeme vám schválit úvěr přímo na váš bankovní účet až do výše 20 000 000 Kč a více v závislosti na částce, kterou potřebujete pro své podnikání. Aktuálně financujeme: * expanzi podnikání * projekty komerčních nemovitostí * osobní úvěry a úvěry pro malé a střední podniky. Jsme otevřeni dobrým obchodním vztahům s vámi, kontaktujte nás emailem: leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Simcikova Iva | 6.7.2025 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SVĚDECTVÍ O MÉ ÚSPĚŠNÉ PŮJČCE
Jmenuji se MARTINA PAMULOVÁ a na internetu jsem narazila na tohoto poctivého poskytovatele půjček. Po úspěšném odeslání dokumentů jsem byla překvapená, že mi půjčka byla připsána na účet do hodiny. Kontaktujte prosím tohoto poskytovatele poctivých půjček hned teď: simcikova26@gmail.com

Odpověď
JIRÁSKÁ LENKA | 24.7.2025 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím osobní půjčku zdarma
Dobrý den, máte nějaké finanční starosti nebo chcete platit účty nebo začít podnikat a hledáte někoho, kdo by vám pomohl, jsme spolehlivý věřitel, který nabízí půjčky důvěryhodným lidem, někomu, kdo neuteče s penězi, my nabízí půjčky od 10 000 Kč do 50 000 000 Kč s velmi nízkou úrokovou sazbou na dobu (1 až 360) měsíců, pro více informací kontaktujte Email:jiraskal8@gmail.com

Odpověď
sedivy oldrich | 5.8.2025 05:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj všichni, Chci upřímně poděkovat panu Martinovi Fiurasekovi za jeho upřímnost a podporu. Po mnoha neúspěšných pokusech o získání půjčky jsem váhal, zda to zkusit znovu. Ale po rozhovoru s ním jsem se rozhodl dát tomu poslední šanci. K mému překvapení vše proběhlo hladce a profesionálně. Půjčka byla schválena a připsána na můj účet ještě tentýž den. Řídil jsem se všemi pokyny, zůstal jsem v kontaktu a nakonec jsem obdržel půjčku ve výši 550 000 Kč. Celý proces byl hladký, profesionální a vše bylo jasně vysvětleno. Žádný stres, žádné skryté poplatky. Pokud hledáte důvěryhodného a spolehlivého věřitele, vřele ho doporučuji. Opravdu plní své sliby. Kontakt: oldrichsedivy9@gmail.com

Odpověď
Ponuka pôžičky pre každéh | 5.8.2025 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ponuka pôžičky pre kaž
Ponuka pôžičky pre každéh Ponúka pôžičku peňazí medzi jednotlivcami vážne Pôžička ponúka pôžičky v rozmedzí od 1.000 € do 90.500,000€; ste pri hľadaní Pret a to buď zvýšiť svoje aktivity, alebo pre realizáciu projektu, alebo kúpiť byt, ale bohužiaľ banka vás požiada o podmienkach ::: frankiromeo44@gmail.com

Odpověď
Leos Vokal | 16.8.2025 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Martin Kratochvil | 19.8.2025 00:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky
Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoli. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké nabídce poskytovaných finančních úvěrů může tuto půjčku získat téměř každý žadatel v České republice. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky služby. Peníze můžete použít na cokoli, co potřebujete. Tato nabídka platí pro celou Českou republiku. E-mail: kratochvilmartin881@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 19.8.2025 00:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízíme rychlé a velmi seriózní finanční půjčky se 100% jistotou a naše půjčky se pohybují od 30 000 Kč do 20 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 až 3 %. Pro více informací o půjčce mě kontaktujte emailem:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 19.8.2025 00:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 19.8.2025 01:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NEJRYCHLEJŠÍ ONLINE PŮJČKA

Odpověď
Simcikova Ivana | 21.8.2025 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SVĚDECTVÍ O MÉ ÚSPĚŠNÉ PŮJČCE
Jmenuji se MARTINA PAMULOVÁ a na internetu jsem narazila na tohoto poctivého poskytovatele půjček. Po úspěšném odeslání dokumentů jsem byla překvapená, že mi půjčka byla připsána na účet do hodiny. Kontaktujte prosím tohoto poskytovatele poctivých půjček hned teď: simcikova26@gmail.com

Odpověď
Leos Vokal | 24.8.2025 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Martin Kratochvil | 24.8.2025 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a snadná půjčka bez podvodů
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčkách od soukromých osob naleznete na emailové adrese: kratochvilmartin881@gmail.com

Odpověď
Martin Kratochvil | 25.8.2025 01:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a snadná půjčka bez podvodů
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčkách od soukromých osob naleznete na emailové adrese: kratochvilmartin881@gmail.com

Odpověď
MORGAN | 3.9.2025 08:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den Potřebujete půjčku na posílení svého podnikání? Jste zadluženi? Byli jste odmítnuti bankami a jinými finančními institucemi? Nabízím půjčky od minimální výše 20 000 do 20 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2,5 %. Pokud potřebujete urgentní půjčku, požádejte nyní prostřednictvím společnosti. Kontaktní e-mail: morgansmithloantrustfunds@gmail.com NEBO Whatsapp: +1 (757) 264-0615

Odpověď
Leos Vokal | 8.10.2025 05:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
PŮJČKA OD SOUKROMÉ OSOBY BEZ PODVODU
Půjčka s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: leosvokal256@gmail.com

Odpověď
BAUEROVÁ ZUZANA | 9.10.2025 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: zuzanabauerova3@gmail.com

Odpověď
BAUEROVÁ ZUZANA | 17.10.2025 13:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka půjčky na vážné peníze,
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: zuzanabauerova3@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 26.10.2025 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
winner | 30.10.2025 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky pro každého do 24 hodin
Dobrý den, pane/paní Máte projekt, ale banky vám z různých důvodů odmítají úvěr. Jsme tu, abychom vám pomohli! Žádáme všechny, kteří potřebují financování, aby nám dali vědět, že nabízíme peníze od 1 000 do 5 000 000 EUR, důvěryhodné pro každého, kdo je schopen úvěr splatit, s úrokem 2 % ročně a s dobou splácení od 1 do 50 let. Nabízíme v následujících oblastech: - Finanční úvěr - Hypotéka - Investiční úvěr - Úvěr na auto - Konsolidace dluhů - Konsolidace dluhů - Osobní půjčka na zaplacení auta, domu, obchodu nebo zahájení podnikání. - Nacházíte se v archivu Pokud skutečně potřebujete peníze na získání této půjčky v dobrém stavu, kontaktujte mě prosím nyní a získejte ji do 24 hodin. E-mail: winnerfassona@gmail.com

Odpověď
VACEK JINDŘICH | 31.10.2025 01:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízíme rychlé a velmi seriózní finanční půjčky se 100% jistotou a naše půjčky sahají od 30 000 Kč do 20 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 až 3 %. Pro více informací o půjčce mě kontaktujte emailem: vacekjindrich519@gmail.com

Odpověď
BARSOVÁ KAROLINA | 7.11.2025 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍZÍM SOUKROMÉ PŮJČKY BEZ PODVODŮ
Potřebujete finanční pomoc? Jste podnikatel? Jste v obtížné finanční situaci? Nebo potřebujete peníze na založení vlastního podnikání? Nebo na zaplacení účtů, na zaplacení domu či auta? Máte zájem o online finanční pomoc? Potřebujete důvěryhodného soukromého věřitele s prokázanou historií? Pokud ano, kontaktujte mě emailem: karolinabarsova0@gmail.com

Odpověď
Kenedy233 | 14.11.2025 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Best Crypto Recovery Service in the USA: Infinite Digital Recovery Reviews 2025
Rising Demand for Trusted Cryptocurrency Recovery Services in the United States [Infinite Digital Recovery] As cryptocurrency continues to gain mainstream adoption across the United States, cases of wallet breaches, exchange scams, and investment fraud have increased. In response, a new niche industry, Infinite Digital Recovery, has emerged to help victims trace and reclaim their stolen or lost funds. Among the firms often discussed within this space is Infinite Digital Recovery, a company that has attracted attention for its professional approach and positive client feedback about recovering their crypto. Email:  infinitedigitalrecovery@techie.com  WH47SAPP:   + 1 323** 554** 3592

Odpověď
FILIP HORÁK | 20.11.2025 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:horakfilip50@gmail.com

Odpověď
FILIP HORÁK | 25.11.2025 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SNADNÉ PŮJČKY DO 30 MINUT
Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:horakfilip50@gmail.com

Odpověď
BAUEROVÁ ZUZANA | 26.11.2025 03:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka do 24 hodin

Odpověď
FILIP HORÁK | 1.12.2025 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SNADNÉ PŮJČKY DO 30 MINUT

Odpověď
Dékány | 11.12.2025 06:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potrebujete pôžičky? Ak áno, napíšte nám e-mail: dakany.endre@gmail.com
Potřebujete půjčku? Soukromou půjčku? Podnikatelské půjčky? Hypoteční úvěr? Zemědělské a projektové financování? Nabízíme všechny typy půjček s úrokovou sazbou 2 %! Kontaktní e-mail: dakany.endre@gmail.com

Odpověď
Kuchta ondrej | 12.12.2025 12:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční nabídka půjčky
Nejlepší vánoční nabídka půjčky. Nabízíme vám velmi speciální rychlé a snadné hotovostní půjčky v rozmezí od 8 000 000 Kč do 10 000 000 EUR s úrokovou sazbou 3 %. S pomocí této konce roku můžete oslavit Vánoce a financovat svůj domov, podnikání, koupit si auto, koupit si motorku, založit si firmu. Napište nám: kuchtaondrej21@gmail.com

Odpověď
Pétra Kancova | 26.12.2025 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřebujete finanční prostředky na nákup domu, firmy, auta nebo kola, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby nebo jiné záležitosti? Nabízím osobní půjčky od 50 000 Kč do 45 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 2 % bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku prosím uveďte přesnou výši a datum splatnosti. Pro více informací nás prosím kontaktujte na adrese vlasta19501@centrum.cz.

Odpověď
Agnieszka Rogowska | 13.1.2026 01:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Získejte PRÁZDNOU naprogramovanou kartu a hotovost přímo v jakémkoli bankomatu ve vašem okolí
Jste ve finanční krizi a hledáte peníze na rozjezd vlastního podnikání nebo na zaplacení účtů? Já jsem tu svou dostala od Mika Fishera. Moje prázdná platební karta umožňuje výběr 2 000 dolarů denně. Dostala jsem ji od něj minulý týden a teď mám 14 000 dolarů zdarma. Prázdný bankomat vybírá peníze z jakéhokoli bankomatu a není na něm žádné jméno, není dohledatelný a teď mám peníze na podnikání a dost peněz na to, abychom se uživili já a moje rodina. *Email: aileenbeacker@gmail.com

Odpověď
VACEK JINDŘICH | 13.1.2026 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízíme rychlé a velmi seriózní finanční půjčky se 100% jistotou a naše půjčky sahají od 30 000 Kč do 20 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 až 3 %. Pro více informací o půjčce mě kontaktujte emailem: vacekjindrich519@gmail.com

Odpověď
Davina | 20.5.2026 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nabídka půjčky na vážné peníze, Sarbinekavaldo25@Gmail.com
Potřebujete finanční pomoc? Dobrý den, jmenuji se Davina Claire a jsem profesionální věřitelka a finanční poradkyně. Zastupuji důvěryhodnou firmu poskytující finanční služby, která se věnuje pomoci jednotlivcům a firmám získat potřebné financování – rychle a efektivně. Poskytujeme spolehlivá řešení financování pro: • Podnikatelské úvěry • Osobní úvěry • Hypotéky • Projektové financování Proč si vybrat nás? ✔ Rychlé schválení a financování ✔ Flexibilní podmínky splácení (1–30 let) ✔ Konkurenceschopné sazby od 3 % ✔ Jednoduchý proces ✔ Žádné skryté poplatky Získejte finanční podporu, kterou potřebujete – rychle a profesionálně. Kontaktujte nás: E-mail: noveltyfinances@gmail.com WhatsApp: +447915601531 Zprostředkovatelé, konzultanti a makléři jsou vítáni. S pozdravem, Davina Claire Finanční poradkyně a věřitelka

Odpověď
Dylan W | 24.1.2026 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hledáte soukromou nebankovní půjčku? Řešení je zde. Ahoj, Naléhavě! Naléhavě! Finanční pomoc/půjčka na svátky! Nabízíme rychlé a spolehlivé půjčky do 30 minut. Potřebujete rychlou a spolehlivou půjčku z následujících důvodů: Osobní půjčka! Investiční půjčka! Půjčka na rekonstrukci domu! Půjčka na nemovitost! Charitativní půjčka! Konsolidační půjčka! Podnikatelská půjčka! Studentská půjčka! Autopůjčka! Nabízíme půjčky od 50 000 Kč do 40 000 000 Kč s konkurenceschopnou úrokovou sazbou 2 %. Pro rychlou odpověď nám prosím napište přímo na: dwang5761@gmail.com. Kontaktujte nás nyní s jakýmikoli finančními potřebami a uveďte požadovanou částku a dobu splácení. Děkujeme a přejeme hezký den! Whatsapp: +1 (971) 599-8134

Odpověď
BARSOVÁ KAROLINA | 28.1.2026 06:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřebujete důvěryhodnou a profesionální úvěrovou službu?
Poskytujeme spolehlivé osobní i firemní půjčky s jasným a transparentním procesem. Každý krok je předem vysvětlen a obsahuje písemnou dokumentaci s uvedením všech podmínek, splátkových kalendářů a podmínek. ✔ Jednoduchý proces žádosti ✔ Žádné skryté poplatky ani překvapení ✔ Rychlé posouzení a schválení ✔ Důvěrné a profesionální vyřízení Naším cílem je podpořit vaše finanční potřeby a zároveň budovat důvěru prostřednictvím poctivosti a jasnosti. Pokud splňujete podmínky a vyplníte požadovanou dokumentaci, vaše půjčka bude uvolněna bez zbytečného prodlení. ???? Kontaktujte nás ještě dnes a dozvíte se více nebo začněte s žádostí e-mailem: karolinabarsova0@gmail.com

Odpověď
Denisa Leskova | 31.3.2026 01:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SÚKROMNÁ A RÝCHLA PÔŽIČKA
Máte zájem o půjčku? Jsme ze skupiny Norton Finance Group. Rádi bychom vás informovali, že nabízíme půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3 %. Nabízíme osobní a komerční půjčky. V minimální výši 50 000 Kč až do maximální výše 50 000 000 Kč. Jsme rychlí a spolehliví. Naše služby jsou 100% garantované a spokojenost našich klientů je naší prioritou. V případě zájmu nám napište pro více informací: Denisaleskova958@gmail.com

Odpověď
Suzana | 3.4.2026 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spolehlivé a legální půjčky
Spolehlivé a legální půjčky Dobrý den, abychom vám pomohli překonat různé finanční potíže, nabízíme finanční pomoc každému, kdo je zadlužený nebo chce začít podnikat, a také mnoho dalších projektů, včetně domovů důchodců a pro podnikatele. Nabízím spolehlivé půjčky. Vaše potřeby, rychlá půjčka na váš bankovní účet. Kontaktujte mě pro více informací. Email: suzanakove@seznam.cz WhatsApp: +420 603 916 857

Odpověď
KANDLER TOMÁŠ | 25.4.2026 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
URÁTNÍ HOTOVOST ZÍSKEJTE SVOU PŮJČKU RYCHLE JEŠTĚ DNES
Přestaňte se stresovat kvůli penězům a získejte finanční podporu, kterou potřebujete, hned teď Flexibilní výše půjčky šitá na míru vám Rychlé schválení bez dlouhého čekání Snadné splátkové kalendáře, které se přizpůsobí vašemu rozpočtu Plná transparentnost bez skrytých překvapení Proč čekat nebo se trápit? Začněte jednat a zajistěte si půjčku ještě dnes pomocí jednoduchého a rychlého procesu Požádejte nyní zasláním Výše vaší půjčky Preferované doby splácení e-mailem>>kandlertomas0@gmail.com

Odpověď
Davina | 20.5.2026 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: URÁTNÍ HOTOVOST ZÍSKEJTE SVOU PŮJČKU RYCHLE JEŠTĚ DNES
Potřebujete finanční pomoc? Dobrý den, jmenuji se Davina Claire a jsem profesionální věřitelka a finanční poradkyně. Zastupuji důvěryhodnou firmu poskytující finanční služby, která se věnuje pomoci jednotlivcům a firmám získat potřebné financování – rychle a efektivně. Poskytujeme spolehlivá řešení financování pro: • Podnikatelské úvěry • Osobní úvěry • Hypotéky • Projektové financování Proč si vybrat nás? ✔ Rychlé schválení a financování ✔ Flexibilní podmínky splácení (1–30 let) ✔ Konkurenceschopné sazby od 3 % ✔ Jednoduchý proces ✔ Žádné skryté poplatky Získejte finanční podporu, kterou potřebujete – rychle a profesionálně. Kontaktujte nás: E-mail: noveltyfinances@gmail.com WhatsApp: +447915601531 Zprostředkovatelé, konzultanti a makléři jsou vítáni. S pozdravem, Davina Claire Finanční poradkyně a věřitelka

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné