Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 01. června 2026, svátek má Laura, zítra Jarmil
Vyhledávání

Diskuse - Snadná inzerce půjček zdarma

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Snadná inzerce půjček zdarma - diskuze na toto téma
Snadná inzerce půjček zdarma Výhodná půjčka pro začínající podnikatele, osoby samostatně výdělečně činné a samostatně výdělečně činné Podnikatelský úvěr je určen pro všechny podnikatele, malé a střední podniky a začátečníky, kteří potřebují hotovost a nebudou jim půjčovat v bance. Půjčka je poskytována od 50 000 Kč do 20 000 000 Kč. Splatnost půjčky lze zvolit od několika měsíců do 20 let. Zajištění úvěru je vhodné na nemovitost, byt a družstvo, pozemek. Poskytnuté prostředky lze použít na všechno, na zahájení činnosti, rozšíření podnikání, překlenutí období, oddlužení, exekuci. Vše zvládnete z domova. Neplatíte žádné poplatky předem. Na svém účtu máte peníze do 48 hodin. Působíme po celé České republice.marekpeik57@gmail.com

Prucha Jakub | 28.1.2024 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a velmi spolehlivá půjčka s plnou jistotou
Rychlá a velmi spolehlivá nabídka půjčky od 30 000 Kč do 90 000 000 Kč na dobu 1 až 30 let za 3 % bez ohledu na požadovanou částku. Nebojte se mě kontaktovat. Gmail: prusahakub3@gmail.com

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 18.11.2025 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a spolehlivá půjčka se 100% zárukou
seriózní půjčka na vánoční večírek Dobrý den, abych vám pomohl překonat různé finanční starosti spojené s vánočními a novoročními svátky a hladce se postavit vašim budoucím cílům, předkládám vám nabídku půjčky pro lidi v nesnázích nebo pro ty, kteří chtějí získat pomoc s některými ze svých financí, problémů nebo zahájením podnikání. Nabízím půjčky od 50 000 Kč do 70 000 000 Kč na dobu splácení od 1 do 35 let s maximální úrokovou sazbou 3 % a pro více informací o mé nabídce mě prosím kontaktujte na vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
Kuchta Ondřej | 26.12.2025 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky
Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky - 24hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování na dům, na podnikání, na koupi auta, na koupi motorky, na zahájení vlastního podnikání, na osobní potřeby, o tom nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 30 000 Kč do 80 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 3 % bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku prosím uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splácení. Zašlete nám své osobní půjčky: kuchtaondrej21@gmail.com

Odpověď
Zoella | 18.3.2026 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rychlá a velmi spolehlivá půjčka s plnou jistotou
jmenuji se Zoella a chci rychle doporučit každému, kdo hledá a naléhavou půjčku, podniká, dluží nebo hypoteční úvěr nebo jakýkoli typ půjčky Mona Lisa v současné době poskytuje půjčky každému, kdo požádal o rychlou půjčku a to vše se snadnými kroky a rychlým zpracováním a můžete požádat o půjčku v hodnotě 70 000 euro nebo více, a pokud máte dobré kreditní skóre ještě dnes, nezískáte rychlý přístup k e-mailu a nezískáte ještě dnes rychlý přístup k e-mailu monalisafinance247@outlook.com nebo whatsapp volejte +1(226)576-0035 udělejte a poděkujte mi později poté, co dostanete vaši půjčku, a já zůstávám svým skromným já. Zoella

Odpověď
Pavlína Světlíková | 30.6.2024 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Legální a důvěryhodné půjčky
Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky 24hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování pro svůj domov, pro své podnikání, pro nákup auta, pro nákup motocyklu, pro zahájení vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby, o tom nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 30 000 do 10 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Bez ohledu na množství. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splátky. Napište nám své osobní půjčky: pavlinasvetlikova9@gmail.com

Odpověď
Pavlína Světlíková | 23.7.2024 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky 24hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování pro svůj domov, pro své podnikání, pro nákup auta, pro nákup motocyklu, pro zahájení vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby, o tom nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 30 000 do 10 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Bez ohledu na množství. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splátky. Napište nám své osobní půjčky: pavlinasvetlikova9@gmail.com

Odpověď
Kuchta Ondřej | 9.8.2024 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky 24hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování pro svůj domov, pro své podnikání, na nákup auta, na nákup motocyklu, na zahájení vlastního podnikání, na své osobní potřeby, o tom nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 30 000 do 90 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 3%. Bez ohledu na množství. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splátky. Napište nám na email: kuchtaondrej21@gmail.com

Odpověď
Kuchta Ondřej | 22.8.2024 00:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka úvěru a velmi spolehlivá
Ahoj, Hledáte spolehlivého poskytovatele půjček, nebaví vás odmítat banky a hypotéky, nebaví vás sehnat finanční prostředky na financování vašeho podnikání nebo jste finančně v rozpacích, že nemůžete splácet své dluhy a účty? Myslíte si, že byste dostali finanční pomoc? zatímco dnes si udělejte čas a vezměte si zaručený a zajištěný úvěr ještě dnes, kontaktujte nás na e-mailu: kuchtaondrej21@gmail.com

Odpověď
Kuchta ondrej | 5.1.2026 03:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍDKA PŮJČKY PRO VŠECHNY KLIENTY V NOUZI
Vážený pane/paní, děkujeme, že jste nás kontaktovali e-mailem: kuchtaondrej21@gmail.com. Jsme specializovaný finanční poradce se švýcarským obchodním rejstříkem číslem 8658873 a nabízíme financování projektů a obecné finanční služby pro podniky v oblasti úvěrů. Toto je velmi seriózní nabídka. Pokud se potýkáte s finančními potížemi, máte nezaplacené účty nebo jiné problémy, je vám k dispozici Lending Service Group. Nabízíme osobní půjčky firmám ve finančních potížích s úrokovou sazbou 3 %. Na rozdíl od některých jiných poskytovatelů se specializujeme na finance, investice a půjčky, včetně osobních půjček, restrukturalizace firemních dluhů a hypoték. To znamená, že našim klientům nabízíme respekt, zdvořilost a služby, které si zaslouží. Jako renomovaná a licencovaná úvěrová skupina s téměř desetiletou zkušeností se zavazujeme poskytovat vám ty nejlepší možné služby. Máme odborné znalosti k podpoře vašeho podnikání v jeho růstu, úspěchu a finan

Odpověď
Martha | 7.1.2026 15:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: NABÍDKA PŮJČKY PRO VŠECHNY KLIENTY V NOUZI
Dobrý den, Maria momentálně nabízí půjčky. 30. prosince, těsně před Novým rokem, jsem od ní dostala 90 000. Pokud potřebujete půjčku jakéhokoli druhu a hledáte spolehlivého věřitele, kontaktujte Marii. Její služby jsou velmi spolehlivé a rychlé. Můžete kontaktovat paní Marii prostřednictvím Info E-mailová adresa: mariakatarzyna167@gmail.com nebo poslat zprávu přes WhatsApp +1 (226) 777‑4104

Odpověď
rotter jan | 21.10.2024 00:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky zdarma pro zahájení podnikání
Rychlá Poctivá a spolehlivá půjčka do 24 hodin. Vážná nebankovní půjčka pro občany České republiky a Slovenska, kteří chtějí začít podnikat nebo potřebují jakoukoli finanční pomoc, jsme tu, abychom vás informovali, že v případě zájmu nabízíme půjčku od 5 000 do 50 000 000 Kč/EUR, můžete nás kontaktovat na e-mailu: rotterjan8@gmail.com

Odpověď
Salamoun Lukas | 27.4.2025 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj Všichni lidé potřebují půjčku, aby měli půjčku, kontaktujte poctivého investora
Nemohl jsem uvěřit online půjčce, dokud jsem ji nepotvrdil a byl jsem velmi rád, když jsem ji dostal od Salamoun Lukas, kdokoli, kdo potřebuje půjčku, kontaktujte pana Lukase, aby vám pomohl. Pracuji jako kadeřnice 2 roky a nemohla jsem mít peníze na rozjezd podnikání, tak jsem se snažila najít skutečnou firmu, která by mi pomohla s půjčkou. Pak jsem viděl lidi mluvit o panu Lukášovi, který jim pomohl získat půjčku, tak jsem také kontaktoval pana Lukáše a on mi pomohl s půjčkou, kterou jsem požadoval ve výši 30 000,00 eur. Jeho e-mail zde: salamounlukas16@gmail.com

Odpověď
Martin Kratochvil | 14.8.2025 01:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky
Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoli. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké nabídce poskytovaných finančních úvěrů může tuto půjčku získat téměř každý žadatel v České republice. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky služby. Peníze můžete použít na cokoli, co potřebujete. Tato nabídka platí pro celou Českou republiku. E-mail: kratochvilmartin881@gmail.com

Odpověď
FILIP HORÁK | 25.11.2025 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SNADNÉ PŮJČKY DO 30 MINUT
Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:horakfilip50@gmail.com

Odpověď
Stefan Jaroslav | 1.9.2025 02:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a snadná půjčka bez podvodů
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčkách od soukromých osob naleznete na emailové adrese: stefanjaroslav255@gmail.com

Odpověď
NOVÁKOVÁ JANA | 3.9.2025 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Legální a důvěryhodné půjčky
žná nebankovní půjčka ve výši 50 000 až 20 000 000 Kč, kde není nutné ručit nemovitostí. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a občanství České republiky. Osobní přístup ke každé žádosti. Garantuji rychlé a seriózní jednání. Celá půjčka včetně splacení finančních prostředků do 24 hodin. Půjčku můžete využít i na konsolidaci dluhů. Vysoká propustnost schválených žádostí. Kontaktujte mě prosím: novakovaj730@gmail.com

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 7.9.2025 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím soukromé půjčky pro jednotlivce i podnikatele. Bez pojištění a poplatků. Rychlé a diskrétní vyřízení v celé České republice. Možnost individuální dohody. Řídil jsem se všemi pokyny, zůstal jsem v kontaktu a nakonec jsem získal půjčku ve výši 9 000 000 Kč. Celý proces byl hladký, profesionální a vše bylo srozumitelně vysvětleno. Žádný stres, žádné skryté poplatky. Kontakt: E-mail: vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 15.10.2025 13:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÉ A SERIÓZNÍ FINANČNÍ ŘEŠENÍ
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:hnova6241@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 29.10.2025 18:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 17.11.2025 03:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
seriózní půjčka na vánoční večírek Dobrý den, abych vám pomohl překonat různé finanční starosti spojené s vánočními a novoročními svátky a hladce se postavit vašim budoucím cílům, předkládám vám nabídku půjčky pro lidi v nesnázích nebo pro ty, kteří chtějí získat pomoc s některými ze svých financí, problémů nebo zahájením podnikání. Nabízím půjčky od 50 000 Kč do 70 000 000 Kč na dobu splácení od 1 do 35 let s maximální úrokovou sazbou 3 % a pro více informací o mé nabídce mě prosím kontaktujte na vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
NOVÁKOVÁ JANA | 23.11.2025 06:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rychlá a spolehlivá půjčka se 100% zárukou
Nabídka rychlé půjčky Poskytujeme půjčky jednotlivcům i firmám, které hledají Naléhavé půjčky s úrokem 3 %. Půjčky na: Splácení dluhů. Zahájení podnikání. Rozšíření podnikání. Koupi domu. Půjčky na auto. Studentské půjčky a další. Můžeme vám nabídnout financování bez prodlení. S pomocí této půjčky budete moci na konci roku dobře oslavit Vánoce a novoroční večírek a také nabídnout hezké dárky své rodině a sousedům. Pro více informací nás prosím kontaktujte na e-mailu novakovaj730@gmail.com

Odpověď
VIŠVADER FRANTIŠEK | 17.9.2025 14:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, jsem fyzická osoba, která nabízí půjčky komukoli. Mám kapitál, který využiji k poskytování půjček mezi jednotlivci krátkodobě i dlouhodobě v rozmezí od 350 000 Kč do 85 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to skutečně potřebují, úroková sazba je 2 % ročně. Poskytuji finanční půjčky, hypoteční úvěry, investiční úvěry, půjčky na auto, osobní půjčky. Jsem připraven vyhovět svým zákazníkům maximálně do 3 dnů od obdržení vašeho formuláře žádosti. Email: visvaderfrantisek7@gmail.com

Odpověď
NOVÁKOVÁ JANA | 11.11.2025 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka se 100% garancí
Nabízíme půjčky od 50 000 Kč do 50 000 000 Kč. Bez jakýchkoli poplatků předem a s rychlým vyřízením! Jednou z podmínek je vlastnictví nemovitosti (hypotéka obvykle není nutná). Naše služby zahrnují možnost konsolidace nevýhodných úvěrů nebo mikropůjček, vyplacení exekucí a poskytnutí hotovosti na cokoli, co potřebujete. S vašimi finančními potřebami vám pomůžeme odborně a férově. Pro více informací a individuální nabídku nás kontaktujte. email novakovaj730@gmail.com

Odpověď
MEZERA PAVEL | 18.11.2025 06:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka vánoční půjčky se 100% zárukou
Nabízíme půjčky od 50 000 do 60 000 000 Kč. Bez jakýchkoli poplatků předem a s rychlým zpracováním! Jednou z podmínek je vlastnictví nemovitosti. S pomocí této půjčky na konci roku budete moci dobře oslavit Vánoce a nabídnout hezké dárky svým dětem a sousedům. Pro více informací a individuální nabídku nás kontaktujte na emailu mezerapavel7@gmail.com

Odpověď
Kuchta ondrej | 26.12.2025 05:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky - 24hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování na dům, na podnikání, na koupi auta, na koupi motorky, na rozjezd vlastního podnikání, na osobní potřeby, o tom nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 30 000 Kč do 80 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 3 % bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku prosím uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splácení. Zašlete nám své osobní půjčky: kuchtaondrej21@gmail.com

Odpověď
VAGUNDA MICHAEL | 2.1.2026 01:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, zákazníci, zde je nový investor, který poskytuje půjčku pro zájemce. Vážení seriózní a poctiví jednotlivci. Půjčky pro každého. Nyní nabízíme pohodlnou finanční půjčku bez zbytečných starostí od 3 000 € do 8 000 000 € nebo od 35 000 Kč do 85 000 000 Kč pro každého, jednoduše a rychle s úrokovou sazbou 3 %. Rychlý a efektivní schvalovací proces s vysokou propustností schválených žádostí. Pro získání půjčky je nutné splnit interní podmínky pro schválení půjčky. Zpracování celé půjčky do 24 hodin od podpisu smlouvy. Doporučujeme naši půjčku s plným pojištěním a zástavou. Pro podrobnější informace nás prosím kontaktujte na následující e-mailové adrese: Kontakt: e-mail: michalvagunda266@gmail.com

Odpověď
VAGUNDA MICHAEL | 2.1.2026 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Expresní půjčka v České republice
Dobrý den, zákazníci, zde je nový investor, který poskytuje půjčku pro zájemce. Vážení seriózní a poctiví jednotlivci. Půjčky pro každého. Nyní nabízíme pohodlnou finanční půjčku bez zbytečných starostí od 3 000 € do 8 000 000 € nebo od 35 000 Kč do 85 000 000 Kč pro každého, jednoduše a rychle s úrokovou sazbou 3 %. Rychlý a efektivní schvalovací proces s vysokou propustností schválených žádostí. Pro získání půjčky je nutné splnit interní podmínky pro schválení půjčky. Zpracování celé půjčky do 24 hodin od podpisu smlouvy. Doporučujeme naši půjčku s plným pojištěním a zástavou. Pro podrobnější informace nás prosím kontaktujte na následující emailové adrese: Kontakt: email: michalvagunda266@gmail.com

Odpověď
FILIP HORÁK | 15.1.2026 06:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:horakfilip50@gmail.com

Odpověď
Lenka cechlovasky | 26.1.2026 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Najděte si půjčku na oživení svého podnikání, ať už jde o projekt, nebo potřebujete peníze z nějakého jiného důvodu nebo z čehokoli chcete. Jsme připraveni poskytnout půjčku každému, kdo má nárok na vrácení peněz. Sdělte mi velikost vaší žádosti o půjčku a její délku. Kontaktujte mě prosím: - Finanční pomoc, - Půjčka okamžitě, - Nebankovní půjčka, - Půjčka na konsolidaci, - Půjčka na vaše projekty, - Půjčka na podporu rodiny, - Půjčka na školení vašich dětí. - Půjčka pro vaše potřeby. kontaktujte: pujckauver01@gmail.com Whatapp: +420 737 587 191

Odpověď
Zoella | 18.3.2026 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
potřebuji naléhavou půjčku
jmenuji se Zoella a chci rychle doporučit každému, kdo hledá a naléhavou půjčku, podniká, dluží nebo hypoteční úvěr nebo jakýkoli typ půjčky Mona Lisa v současné době poskytuje půjčky každému, kdo požádal o rychlou půjčku a to vše se snadnými kroky a rychlým zpracováním a můžete požádat o půjčku v hodnotě 70 000 euro nebo více, a pokud máte dobré kreditní skóre ještě dnes, nezískáte rychlý přístup k e-mailu a nezískáte ještě dnes rychlý přístup k e-mailu monalisafinance247@outlook.com nebo whatsapp volejte +1(226)576-0035 udělejte a poděkujte mi později poté, co dostanete vaši půjčku, a já zůstávám svým skromným já. Zoella

Odpověď
Panovsky Tomas | 9.7.2024 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
GARANTOVANÁ PŮJČKA BEZ RIZIKA
Hledáte opravdu spolehlivou nebankovní půjčku od ověřeného investora, s výhodným úrokem, bez poplatků, bez podvodů a nesrovnalostí. Nabízím Vám solidní půjčku od 20 000 Kč do 75 000 000 Kč se splatností až 20 let. Jedná se o přímé poskytování, nikoli o placené zprostředkování. Vyřízení všech formalit do 48 hodin. Zdarma a nezávazně posoudím Vaši bonitu, o půjčku žádejte výhradně emailem na: panovskyt39@gmail.com

Odpověď
Pavlína Světlíková | 31.7.2024 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky 24hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování pro svůj domov, pro své podnikání, pro nákup auta, pro nákup motocyklu, pro zahájení vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby, o tom nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 30 000 do 10 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Bez ohledu na množství. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splátky. Napište nám své osobní půjčky:E-mail pavlinasvetlikova9@gmail.com

Odpověď
Bielk Jan | 20.8.2024 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a jednoduchá osobní půjčka
Naše nabídka platí pro tyto kategorie: * Finanční půjčky * Hypoteční úvěr * Investiční úvěr * Půjčka na auto * Osobní půjčka * Podnikatelský úvěr * Splácení dluhu Naše nabídka je velmi vážná a máme všechny schopnosti, které vám pomohou získat půjčku krátce po přijetí vaší žádosti. Tato nabídka je rychlá, bezpečná, spolehlivá a bez soudních sporů. pokud máte zájem a dokážete dodržet svůj závazek, jsem vám plně k dispozici. Kontaktní údaje služby Gmail : bilekjan995@gmail.com

Odpověď
Kuchta Ondřej | 22.8.2024 00:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka úvěru a velmi spolehlivá
Ahoj, Hledáte spolehlivého poskytovatele půjček, nebaví vás odmítat banky a hypotéky, nebaví vás sehnat finanční prostředky na financování vašeho podnikání nebo jste finančně v rozpacích, že nemůžete splácet své dluhy a účty? Myslíte si, že byste dostali finanční pomoc? zatímco dnes si udělejte čas a vezměte si zaručený a zajištěný úvěr ještě dnes, kontaktujte nás na e-mailu: kuchtaondrej21@gmail.com

Odpověď
Kuchta Ondřej | 22.8.2024 00:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky
Zaostávat finančně? Hledáte půjčku? Nabízíme osobní půjčky, podnikatelské půjčky, studentské půjčky, půjčky na auta a půjčky před výplatou od 20 000 Kč do 10 000 000,00 Kč za 2% úrokovou sazbu. Pro více informací nás kontaktujte emailem: kuchtaondrej21@gmail.com

Odpověď
Knotek Jakub | 9.2.2026 03:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a zajištěná půjčka
Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím osobní půjčky pro každého. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Moje půjčka je velmi spolehlivá. Převod finančních prostředků ihned po schválení. Pro více informací mě prosím kontaktujte na mé e-mailové adrese: knotekj5@gmail.com

Odpověď
Knotek Jakub | 19.2.2026 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spolehlivá finanční řešení pro každého
Rychlé a spolehlivé soukromé půjčky – schváleno ještě dnes! Potřebujete naléhavě hotovost na podnikání, účty nebo osobní potřeby? Nabízím bezpečné, rychlé a flexibilní soukromé půjčky s jednoduchým schválením. Kontaktujte mě prosím na mé e-mailové adrese: knotekj5@gmail.com

Odpověď
Prikazky Radek | 20.10.2024 08:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a jednoduchá osobní půjčka
Rychlá Poctivá a spolehlivá půjčka do 24 hodin. Vážná nebankovní půjčka pro občany České republiky a Slovenska, kteří chtějí začít podnikat nebo potřebují finanční pomoc, jsme tu, abychom vás informovali, že v případě zájmu nabízíme půjčku od 10 000 do 300 000 000 Kč/EUR, můžete nás kontaktovat e-mailem: prikazkyr@gmail.com nebo whatsapp +420777485067

Odpověď
Ondreka Jiri | 20.10.2024 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Chcete-li získat půjčku, kontaktujte poctivého investora
Chcete-li získat půjčku, kontaktujte poctivého investora Ahoj moji lidé, požádal jsem o půjčku 3 000 000 na podnikání, čestný investor říká, že musím zaplatit registrační poplatek, byl jsem šokován, když řekl, takže si myslím, že to byl podvod, jen doufám, že zaplatím registrační poplatek, po poplatku mám smlouvu podepsat další 1 hodinu po odeznění smlouvy dostanu zprávu na můj telefon Byl jsem překvapen, když půjčka dorazila na můj účet, protože mě podvedli o částku 50 000 díky Bohu, kterou jsem dostal půjčka bez problémů, pokud nechcete přijít o peníze pro podvodníka kontaktujte email:prikazkyr@gmail.com nebo whatsapp +420777485067

Odpověď
Stefan Jaroslav | 28.10.2025 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a snadná půjčka bez podvodů
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčkách od soukromých osob naleznete na emailové adrese: stefanjaroslav255@gmail.com

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 17.11.2025 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
NOVÁKOVÁ JANA | 23.11.2025 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka se 100% garancí
Nabídka rychlé půjčky Poskytujeme půjčky jednotlivcům i firmám, které hledají Naléhavé půjčky s úrokem 3 %. Půjčky na: Splácení dluhů. Zahájení podnikání. Rozšíření podnikání. Koupi domu. Půjčky na auto. Studentské půjčky a další. Můžeme vám nabídnout financování bez prodlení. S pomocí této půjčky budete moci na konci roku dobře oslavit Vánoce a novoroční večírek a také nabídnout hezké dárky své rodině a sousedům. Pro více informací nás prosím kontaktujte na e-mailu novakovaj730@gmail.com

Odpověď
Knotek Jakub | 15.2.2026 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knotek Jakub
Rychlé a spolehlivé soukromé půjčky – schváleno ještě dnes! Potřebujete naléhavě hotovost na podnikání, účty nebo osobní potřeby? Nabízím bezpečné, rychlé a flexibilní soukromé půjčky s jednoduchým schválením. Kontaktujte mě prosím na mé e-mailové adrese: knotekj5@gmail.com

Odpověď
SCHAFFER JAN | 25.12.2024 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky.
Dobré ráno. Nabízíme půjčky pro podnikatele, firmy, OSVČ, osobní půjčky, Od minimální výše 30 000,00 Kč do maximální výše 70 000 000,00 Kč. S úrokovou sazbou 2 %. Nezkoumáme příjmy ani daňová přiznání. E-mail: schafferjan069@gmail.com

Odpověď
Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky. | 15.1.2025 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
DUSKOVÁ EVA
Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky. Dobrý den, chybí vám hotovost, potřebujete půjčku na zaplacení účtů nebo zahájení podnikání, koupi auta, placení účtů, máme pro vás nejlepší nabídku, naše úvěrové služby jsou 100% zaručeny, nabízíme všechny typy půjček od 35 000 Kč až 90 000 000 Kč s velmi flexibilní sazbou 3 %, pro více informací nás kontaktujte na: duskovaeva610@gmail.com

Odpověď
kantova radka | 8.4.2025 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Snadná inzerce půjček zdarma
Rychlá nabídka od 25 000 Kč zaměstnancům Nabízíme finanční pomoc všem, kteří mají dluhy nebo chtějí začít podnikat a mnoho dalších projektů, pro zaměstnance, důchodce, podnikatele i klienty v insolvenci. Nezaplacené dluhy? Nějaké probíhající projekty? Nedokončené projekty? a mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel s velmi solidním kapitálem, který uspokojí každého, kdo potřebuje krátkodobé i dlouhodobé půjčky za nízké úrokové sazby. Jedná se o mé vlastní peníze, které půjčuji komukoli velmi rychle a snadno bez protokolu. Chci být k sobě upřímný. Půjčku získáte velmi rychle, bez zbytečných debat, za méně než 24 hodin. Pokud máte zájem o půjčku od skutečného soukromého investora. Jednoduše pošlete žádost e-mailem a můžete získat půjčku rychle a snadno. Pro více informací o mé nabídce mě kontaktujte na: radkakantova50@gmail.com nebo WhatsApp+420728297181

Odpověď
jacova miroslava | 30.4.2025 11:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Získejte rychlou a zajištěnou půjčku bez poplatků předem Zdravím všechny, rádi bychom se s vámi podělili o naši zkušenost. Náš dům se v posledních měsících potýká s mnoha problémy a málem jsme o něj přišli kvůli půjčce od banky s velmi vysokou úrokovou sazbou, kterou jsme si nemohli dovolit. Kamarád mého manžela nám doporučil jednoho ze svých kolegů, který se specializuje na půjčky a financování. Paní Jacová miroslava nám rychle pomohla a poskytla nám půjčku ve výši 25 000 000 Kč během pouhých 2 dnů. Díky tomu jsme byli schopni splatit naše dluhy vůči bance, která nám zároveň poskytla velmi rozumnou dobu splácení. Nikdy v životě jsme neměli možnost setkat se s někým tak skvělým, dokud jsme nepotkali paní Jacovou miroslavu - ženu se srdcem na správném místě. Dnes mi zastává místo otce a nechceme, abychom byli jediní, kdo z této pomoci bude mít prospěch, protože víme, že existuje mnoho dalších lidí, kteří by chtěli získat půjčku, aniž by museli chodit do bank. Tato příležitost nám umožn

Odpověď
Pohorala helera | 17.5.2025 00:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
inzerce půjček zdarma
Rychlá a snadná půjčka Nabízíme půjčky podnikatelům, firmám, OSVČ, osobní půjčky a společnosti s ručením omezeným. Od minimální částky 25 000 Kč do maximální částky 20 000 000 Kč. S úrokovou sazbou 2 %. Nekontrolujeme doklad o převzetí. Pro více informací nám napište. E-mail: pohoralahelena736@gmail.com

Odpověď
Martin Kratochvil | 26.5.2025 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlé a snadné financování bez podvodů
Rychle dostupná půjčka Rychlá soukromá půjčka až do zaplacení exekuce, bez přístupu do registru a bez rizika. Nejlepší variantou je soukromý poskytovatel. 10 000 eur až 75 000 000 eur. Nebankovní soukromá půjčka vám nabízí širokou škálu možností, jak vyřešit vaši finanční situaci. Půjčka by měla být určena na úhradu nevhodných úvěrů, případně na úhradu exekucí či na neočekávané výdaje. Proto se nabízí možnost půjčky bez příjmu. Tato rychlá nebankovní půjčka bez příjmu je rychlá, spolehlivá a dostupná pro každého. Pro více informací kontaktujte na e-mailu: kratochvilmartin881@gmail.com

Odpověď
MEZERA PAVEL | 18.11.2025 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka vánoční půjčky se 100% zárukou
Nabízíme půjčky od 50 000 do 60 000 000 Kč. Bez jakýchkoli poplatků předem a s rychlým zpracováním! Jednou z podmínek je vlastnictví nemovitosti. S pomocí této půjčky na konci roku budete moci dobře oslavit Vánoce a nabídnout hezké dárky svým dětem a sousedům. Pro více informací a individuální nabídku nás kontaktujte na emailu mezerapavel7@gmail.com

Odpověď
Martha | 7.1.2026 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, Maria momentálně nabízí půjčky. 30. prosince, těsně před Novým rokem, jsem od ní dostala 90 000. Pokud potřebujete půjčku jakéhokoli druhu a hledáte spolehlivého věřitele, kontaktujte Marii. Její služby jsou velmi spolehlivé a rychlé. Můžete kontaktovat paní Marii prostřednictvím Info E-mailová adresa: mariakatarzyna167@gmail.com nebo poslat zprávu přes WhatsApp +1 (226) 777‑4104

Odpověď
FILIP HORÁK | 15.1.2026 06:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné