| Jak se připojuji k bratrstvu iluminátů - diskuze na toto téma |
Ahoj všichni, chci rychle použít toto médium ke sdílení svědectví o tom, jak jsem byl nasměrován na legálního a skutečného člena Iluminátů, který změnil můj život z trávy na milost, z chudé na bohatou ženu, která se nyní může chlubit zdravou a bohatý život bez stresu nebo finančních potíží. Po tolika měsících, kdy jsem se snažil být členem Illuminati a byl jsem vyděšen částkou 3 000 $, jsem se stal tak zoufalým, že jsem členem online, který nepřidá na mé bolesti, pak jsem se rozhodl kontaktovat mého přítele, který se nedávno stal člen, diskutovali jsme o této záležitosti a do našeho závěru mi řekla o muži jménem Tony Vincent, který je velmistrem v celé Africe. Žádal jsem tedy, abych se snadno stal členem Illuminati bez stresu a byly provedeny všechny přípravy týkající se toho, jak se stát členem za dva (2) dny, kdy jsem se stal členem, a částka 1,5 milionu dolarů byla vložena na můj bankovní účet, takže chci poradit každému, kdo se chce stát členem, by mu měl zavolat, +2349023046719 ne V této diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. |