Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Orange Optik

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Orange Optik - diskuze na toto téma
Dobrý den, nemáte prosím osobní zkušenost s optikou Orange Optik? Doporučila mi ji kolegyně, ale ještě jsem tam nebyla, děkuji.

Týna | 10.10.2020 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orange Optik
Zdravím, optika je u nás v Jaroměři a mají tam opravdu velký výběr obrub za super ceny. Naposledy jsem si koupila brýle značky Fossil za 2.233,- Kč a ušetřila jsem tisícovku jen na obrubách.

Odpověď
Zdenka | 12.10.2020 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Orange Optik
Dobrý den, to je velká sleva - určitě si tam zajdu :) Jsem taky z Jaroměře a ani nevím, že tady takovou optiku máme :)

Odpověď
Eva | 17.10.2020 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orange Optik
Dobrý den, já do Orange Optik chodím u nás v Přelouči na Hradeckou a vřele optiku doporučuji. Vždy jsou moc ochotní, milý a mají profesionální přístup. Dostanu hned vodu a fakt se mi věnují klidně i 2 hodiny :)

Odpověď
Věra | 20.10.2020 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orange Optik
Zdravím, holky nevíte, jestli je Orange Optik i v Praze? Mrkla bych na ty slevy.

Odpověď
Eva | 23.10.2020 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Orange Optik
Dobrý den, v Praze mají hned dvě prodejny, tady je odkaz na jejich prodejny https://www.orangeoptik.cz/provozovny

Odpověď
Zdeňka | 29.7.2023 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orange Optik
Já jsem navštívila kdysi pár optik a už bych do žádné nikdy nešla. Ty ceny tam i přístup zaměstnanců nebyl nic moc, pokaždé se mi snažili "vnutit" ty nejdražší brýle, takže ne. Naposledy jsem si objednala brýle na čtení z https://www.hotovebryle.cz/ a až budu potřebovat nové brýle, tak si je tam objednám znovu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné