| Fusak - diskuze na toto téma |
Zdravím, jaký se Vám prosím osvědčil fusak do kočárku? Podle čeho vybírat? Děkuji. Adéla | 17.10.2020 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | FusakDobrý večer, já mám fusak Beztroska a moc ho doporučuju. Je hodně teplý, jde ho dát do hluboké korbičky i do sporťáku a má krásnou kožešinku. Navíc má hrozně pěkný design a je nepromokavý. Odpověď Sandra | 20.10.2020 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Fusakto zní super co tady píšeš, máš nějakej odkaz, kde ho koupit, aby to nemusela hledat? Odpověď Adéla | 22.10.2020 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: FusakZdravím, tady je odkaz https://www.detskyruzek.cz/beztroska-fusak-s-kozesinou fusak je fakt úžasný, vřele ho doporučuji. Odpověď Alice | 23.10.2020 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: FusakDobrý den, děkuji za doporučení, fusak je opravdu moc krásný, hned jsem si ho objednala :) Odpověď Petra | 25.10.2020 08:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | FusakZdravím, taky mám fusak Beztroska a je výborný. Je hodně teplý a krásný. Objednávala jsem ho taky na Dětském růžku. Odpověď Rita | 30.10.2020 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fusakjá tam taky vybrala fusak, akorát teda od aesthetic, objednala jsem pro jistotu už teď, dokud ještě je z čeho vybírat Odpověď |