| EKO plenky - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradíte mi prosím, kde pořídit ekologické pleny za dobrou cenu, ale aby byly kvalitní, děkuji. Katka | 21.10.2020 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | EKO plenkyZdravím, vím, že mají velký výběr na stránkách Pompa, doporučuji mrknout. Já si je tam kupuju, dobré mají i příkrmy, pro malého kupuju značky GOOD GOUT, ty jsou vynikající. Odpověď Zita | 22.10.2020 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: EKO plenkyDobrý den, díky za doporučení, plenek tam mají vícero, poradíte prosím, které se Vám osvědčily? Odpověď Katka | 24.10.2020 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: EKO plenkyZkoušela jsem všechny a střídám je. Teď má aktuálně doma tyto https://pompo.cz/product/BBST%20456/eco-by-naty-natahovaci-plenkove-kalhotky-maxi-8-15-kg-22-ks/?lang=cs a jsem moc spokojená. Mají hezký design, ale hlavně v sobě nemají žádné zbytečné chemikálie. Odpověď Zita | 26.10.2020 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: EKO plenkyMoc díky za tip, plenky jsem si objednala na vyzkoušení a do košíku jsem si hodila i jeden příkrm od GOOD GOUT, který jste doporučovala, díky :) Ani jsem nevěděla, že má Pompo tak velký výběr BIO a EKO věcí. Odpověď Katka | 28.10.2020 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: EKO plenkyAno, já tam nakupuju už dlouho a jsem moc spokojená. Hlavně nabízí fakt kvalitní značky a za dobré peníze. Odpověď |