Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Dárky pro kolegy do práce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárky pro kolegy do práce - diskuze na toto téma
Prosím pěkně, chtěla bych na Vánoce pro své kolegy z práce udělat nějaké menší balíčky a potřebovala bych trošku poradit, co by bylo vhodné jim tam dát. Chtělo by to něco univerzálního, abych nemusela dělat každý balíček jiný a zbytečně si s tím lámat hlavu.

Kačka | 20.10.2020 06:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky pro kolegy do práce
Zdravím, já jsem to minulý rok vyřešila poukázkami na nákup. Je to takové vděčné, každý si sám vybere, co chce. Mrkněte třeba na Answear. Kdybyste něco objednávala, dají se tam uplatnit i kupóny https://www.vimvic.cz/slevy/answear-cz

Odpověď
Andula | 20.10.2020 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevím kde pracuješ, ale nemají třeba rádi kávu popřípadě čaj ? Čokoládu apod ? :) To si myslím, že je takový nejvděčnější dárek jelikož to ten dotyčný využije a ještě si pochutná.

Odpověď
Anet | 21.10.2020 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárky pro kolegy do práce
No vidíš, to je dobrý nápad, to mě nenapadlo, já jsem spíš na ty věcnější dárky, ale tady ten nápad se mi líbí :)

Odpověď
Andula | 23.10.2020 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárky pro kolegy do práce
Já jsem takový balíček dělala dcerce do školky pro paní učitelku k narozeninám a osvědčilo se to. Můžu ti tady nechat odkaz, odkud jsem celý balíček poskládala :) www.delikomat.cz/shop/

Odpověď
Markéta | 25.10.2020 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dárky pro kolegy do práce
Myslím si, že každý by měl vybírat dárek podle toho co má obdarovaný rád. Moje kamarádka z práce se vyžívá v kožených věcích. Pořád chodí ve všem koženém, a proto jsem jí chtěla udělat radost a pořídila jsem jí pravou koženou peněženku za tisícovku, která je dost prostorná https://kozena-penezenka.cz/kozene-penezenky-na-lezato/1508-italska-velmi-kvalitni-velka-ruzova-kozena-penezenka-giglio-fiorentino.html

Odpověď
DarinaHulkova H. | 1.11.2020 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Myslíte, že je vhodné kolegyňce koupit činky na cvičení, je to dárek, který by využila. Udržuje si štíhlou postavu, myslím, že ji to neurazí. Jaký na to máte názor? Ne

Odpověď
Jana | 20.11.2020 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Delikomat má eshop jo ? Tak to se musím podívat teda, to je pro mě novinka.

Odpověď
Andula | 27.11.2020 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárky pro kolegy do práce
Má a má tam fakt výborné věci :)

Odpověď
Jana | 28.11.2020 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárky pro kolegy do práce
Nevíš jak je na tom chuťově ta jejich čokoláda ?

Odpověď
Andula | 30.11.2020 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dárky pro kolegy do práce
Nevím, kterou myslíš, protože jsem zatím měla jenom tu s pekanovým ořechy a ta mi teda chutnala moc, určitě se ještě chystám vyzkoušet tu s kávovou příchutí, na tu jsem zvědavá moc https://www.delikomat.cz/produkt/bila-cokolada-s-kavou/

Odpověď
Sandra | 16.12.2020 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dárky pro kolegy do práce
Nechala jsme se tu od vás inspirovat a obejdnala jsem z delikomatu věci do balíčku pro mamku k narozeninám a sklidil velký úspěch ! Takže mám velikou radost. Objednala jsem i pro sebe něco a mají naprosto výborné čokoládovo oříškové máslo, to je pravdu top.

Odpověď
Jana | 18.12.2020 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Dárky pro kolegy do práce
To je tady tohle ? www.delikomat.cz/produkt/crema-gianduja-cokoladovy-krem-s-liskovymi-orechy/ Myslíš že bych ho mohla dát do cukroví ?

Odpověď
Andula | 27.12.2020 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dárky pro kolegy do práce
Podle mě určitě jo, je hutné a chuťově fakt vynikající.

Odpověď
Petra | 1.10.2024 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My si dáváme v práci s kolegyní dárky, které pro tu druhou dávají smysl. Nebo se o to tedy vždy alespoň snažíme. Letos jsem pro svoji kolegyni vybrala moc krásný dárek, a to chytré hodinky od https://www.armodd.cz/ Kolegyně je velká sportovkyně, takže hodinky opravdu ocení.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné