Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 08. prosince 2024, svátek má Květoslava, zítra Vratislav
Vyhledávání

Diskuse - Sauna do bytu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sauna do bytu - diskuze na toto téma
Myslíte, že je reálné mít saunu v bytě ? Nevíte někdo jakou to má spotřebu ? Jestli tu někdo takový je, tak mohl by mi nastínit na kolik to tak přijde ?

Natálie | 24.10.2020 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sauna do bytu
Rodiče si udělali radost a koupili si ji na baráček. No původně jsem si myslela, že se zbláznili :D ale musím uznat, že to vypadá opravdu dobře a je to opravdu relax. Nikdy by mě nenapadlo, že budu chodit do finské sauny a zrovna k rodičům :D

Odpověď
Michaela | 27.10.2020 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sauna do bytu
Nevíš od jaké značky si ji pořídili a jak probíhala montáž ? On totiž někdo to nabízí a někdo ne a já mám trochu strach, abychom to s mužem dali dohromady. A tu spotřebu by si taky nevěděla ? :)

Odpověď
Natálie | 28.10.2020 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sauna do bytu
No mají tady tuhle a ta má spotřebu jako žehlička, což si myslím, že na takové dělo je to hodně přijatelné www.marimex.cz/finska-sauna-marimex-sisu-l/. Jinak naši si ji dávaly dohromady sami, takže podle toho návodu, který mají na stránkách normálně ke stažení to musí zvládnout každý ;)

Odpověď
Mirečka | 31.8.2023 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sauna do bytu
Můj život a pracovní uspokojení se zásadně změnilo poté co mně manžel věnoval několik zájezdů pod hlavičkou www.relaxujeme.cz/. Uvědomila jsem si že si mohu udělat i pro sebe radost a odpočinout si. Dnes se sama čas od času dívám na relaxujeme.cz a sleduji čím bych se mohla po práci potěšit.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte letos originální a vyrobte kámošce něco nevšedního, třeba tričko s potiskem. Použij slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vlastní tričko s potiskem