| Objektiv na mobil? - diskuze na toto téma |
Ahojky, prosím o radu. Chci si koupit objektiv na mobil... Ale nevím, zda to k něcemu bude, abych zbytečně nevyhodila peníze. Je to na foťáku a fotkách znát? Lucie | 25.10.2020 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Objektiv na mobil?Já ho mám a super, jsem nadšená. Fotky jsou pak úplně o něčem jiným, i když fotíš mobilem. Já jsem si ten svůj koupila přes net na mobilpouzdra.cz. Tady mají vážně kvalitu. Tak mrkni tam na nabídku. Odpověď Lada | 24.11.2020 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Objektiv na mobil?Jak je ten objektov těžký? A jak velký? Je vhodný na denní přenášení? Odpověď Erika | 25.11.2020 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Objektiv na mobil?Mám tento https://www.mobilpouzdra.cz/Luxusni-objektiv-na-mobil-APEXEL-APL-HD18-makro-18x-d11736.htm a je uplne v poho, lehký, snadná manipulace, odolný. Odpověď Ronda | 28.1.2021 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Objektiv na mobil?Jaké jsou z toho objektivu fotky? Odpověď Danka | 18.12.2020 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Objektiv na mobil?Holky, na tom mobil pouzdra mají i kryty na přání. Má ho některá? V jaké kvalitě se dodává? A jak dlouho trvá, než je vyhotoven? Odpověď Andy | 20.12.2020 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Objektiv na mobil?Jojo, já jsem letos objednávala od mobilpouzdra 5 těchto krytů. Mám je jako dárek pro celou rodinu. Jsou moc hezké, kvalita super, fotka perfektní, ostrá. Navíc, oni te navedou, jakou kvalitu fotky máš dodat. Odpověď |