Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Zahuštění vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zahuštění vlasů - diskuze na toto téma
Holky, potřebuju zahustit svoje vlasy. Mám je jako docela dlouhý, s tím problém není, ale jsou prostě řídký... :/ koukala jsem na možnosti zahuštění vlasů a nejdostupnější se mi dá varianta clip in. Zaujaly mě ty od https://www.clip-in-vlasy.eu/? Když do nich ale budu investovat, tak bych se ale chtěla zeptat jak dlouho vydrží? A jak se vlasy vlastně udržují a taky upravují?

Rachel | 28.10.2020 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zahuštění vlasů
Jak sis určitě všimla, tak na netu najdeš celou řadu možností, kde clip in koupit. Ale ten shop clip in vlasy.eu je super. S nimi mám osobní zkušenost a naprosto super, doporučuju. Jinak oni prodávají clipy z pravých vlasů, takže se udržují senzačně a upravují stejně, jako tvoje vlasy.

Odpověď
Lili | 29.10.2020 08:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zahuštění vlasů
Za mě mohu clipy jenom doporučit. Je to super metoda jak na zahuštění, tak i prodloužení vlasů. Já jsem s nimi spokojená moc. Taky je kupuju na clip-in-vlasy.eu. Mají senzační nabídku a ceny úplně parádní.

Odpověď
Lenka | 17.11.2020 09:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zahuštění vlasů
Lili a tam se prodávají clipy z pravých vlasů? Někde jsem četla, že jsou lepší, odolnější, snadnější na úpravu. Je to tak? Nebo je ten materiál jedno?

Odpověď
Tonka | 18.12.2020 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zahuštění vlasů
Ahoj, ano. Na clip in vlasy.eu koupíš clipy z pravých vlasů. Takže fakt kvalitní. Já bych jinde clipy nekoupila, protože tady mám fakt jistotu, že ty clipy jsou z pravých vlasů, což je důležité pro životnost clipů.

Odpověď
Patricie | 26.1.2021 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zahuštění vlasů
Holky, zkoušela jste některá ty culíky od nich https://www.clip-in-vlasy.eu/clip-in-culiky-60-cm? Jak to v účesu vypadá? Není vidět, že to je příčes?

Odpověď
Marta | 28.2.2021 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zahuštění vlasů
Hele, vůbec. Snadno se aplikuje, spoj není vidět, vypadá to fakt parádně.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné