Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 03. dubna 2026, svátek má Richard, zítra Ivana
Vyhledávání

Diskuse - Problém s vlasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Problém s vlasy - diskuze na toto téma
Holky, docela bych prosila o radu ohledně vlasů... Já bojuju s délkou - nechtějí mi narůst. Nevím, myslím, že to je takto až po porodu... Tak právě uvažuju, jak si s tou délkou poradit. Co myslíte? Jak jste si poradily vy? Co třeba clip in?

Alice | 16.11.2020 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problém s vlasy
Ahoj, já to mám stejně. Taky bojuju s délkou... Ale naštěstí jsou dneska už možnosti, jak to perfektně kamuflovat. Já na to používám clip in. Znáš to? Super metoda prodloužení vlasů díky páskům z pravých vlasů. já je kupuju na https://www.clip-in-vlasy.eu/. A doporučuju.

Odpověď
Laura | 11.12.2020 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problém s vlasy
Ty jo, vlastně neznám :( Ale už jsem se na to koukala. Vypadá to moc dobře. Ale jak píšeš, je potřeba, aby byly z pravých vlasů, kvůli jejich kvalitě. No, ten shop clip in vlasy.eu je má z pravých vlasů, to je super. Hele, ale co když netrefím odstín?

Odpověď
Zuzka | 20.1.2021 10:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problém s vlasy
Holky, tak díky moc :) K vánocům jsem si udělala radost a koupila si ty clipy z https://www.clip-in-vlasy.eu/ a paráda, jsem nadšená. Clipy jsou vážně z pravých vlasů, je to úplně poznat na kvalitě :) Díky moc všem :) Koupila jsem si pásy a ještě bych ráda sety. Jak to s nimi je? Ty jsou spíš do účesu, že?

Odpověď
Tonicka | 28.2.2021 11:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problém s vlasy
A co sis koupila? Clipy pásy nebo ty sety? A podle čeho vybrat správný odstín?

Odpověď
Aneta | 7.7.2021 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Problém s vlasy
Holky mám mámu, která je v 50 strašně smutná z šedivění. Podle mě je to v tomhle věku normální ne? Jaká barva by ji na tom mohla držet, aby to měla všude stejné?

Odpověď
Patricie | 9.7.2021 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Problém s vlasy
Jestli až v 50, tak je to i docela úspěch. Já jsem začala mít první šediny, když mi bylo 35. Dlouho jsem si vlasy barvila a pravidelně jsem nechávala tisíce u kadeřnice. Když začala korona a já nemohla ke kadeřnici, tak jsem vyzkoušela přírodní tonikum do vlasů, které jim vrací jejich přírodní barvu. Teď už ke kadeřnici nemusím a mám krásný jeden odstín vlasů po celé hlavě.

Odpověď
Aneta | 13.7.2021 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Problém s vlasy
Tak to by mě zajímalo, jak to jako funguje? To si zvládáte sama dávat na vlasy?

Odpověď
Patricie | 15.7.2021 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Problém s vlasy
Ano, tonikum do vlasů stačí vmasírovat https://www.gr7.cz/proti-sedinam1 Není na tom nic složitého, dokonce tam mají k tomu i speciální kartáček. Nejdůležitější je pravidelnost. Tonikum by se mělo používat při prvním balení dvakrát za den. Další balení už potom jen jednou za týden.

Odpověď
Pavlína | 7.8.2023 01:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problém s vlasy
Ahoj, máte prosím některá zkušenosti se shopem hotstyle.cz? Jak se vám u nich nabídka líbí? A kvalita? Díky moc.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné