| Co si myslíte o darování - diskuze na toto téma |
Maminy, měla bych dotaz... nebo spíš... jde mi o vaše názory a možná i zkušenosti... Jak se tváříte na dárcovství vajíček? Zrovna uvažuji, že bych šla darovat. Jaké jsou vlastně vaše zkušenosti? A kde jste byly darovat? Blanka | 29.10.2020 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si myslíte o darováníDarovat jsem byla, takže můj názor je jasný... Je to za mě hodně hezká věc, protože tím pomůžu neplodným maminkám mít miminko. Byla jsem ve Zlíně na https://www.ivf-zlin.cz/ a byla jsem tam spokojená. Pokud se ještě někdy rozhodnu pro darování, tak zase sem. Odpověď Světlana | 30.10.2020 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si myslíte o darováníSuper, jojo, já mám právě stejný názor. Takže moc děkuju. Ještě jsem se rozhodovala, ale teď mám jasno. Jak dlouho trvá celá procedura?
Odpověď lucka | 5.11.2020 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si myslíte o darováníjá teď o darování taky dost přemýšlím, ta klinika ivf zlín je dobrá? Odpověď silva | 11.11.2020 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co si myslíte o darováníjá jsem tam darovat byla a všechno bylo v pořádku, je to vyhlášená klinika, jinam bych asi nešla Odpověď verča | 3.12.2020 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si myslíte o darovánítaky bych doporučila kliniku www.ivf-zlin.cz je tam skvělý přístup a navíc tam teď mají pro dárkyně i zajímavé balíčky jako dárek, chovají se k nám opravdu hezky, půjdu tam teď podruhé Odpověď lenka | 5.1.2021 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co si myslíte o darovánía může jít darovat každý nebo jaké jsou podmínky? Odpověď verča | 11.1.2021 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co si myslíte o darováníjá myslím, že můžeš jít darovat jen asi do 33 let a hlavně musíš být zdravá Odpověď lenka | 16.1.2021 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co si myslíte o darovánía je to tak na každé klinice, nebo jen na www.ivf-zlin.cz? Odpověď sára | 3.2.2021 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si myslíte o darováníahoj holky, doktor mi řekl, že bych mohla uvažovat o darování vajíček, jaký je váš názor? Odpověď lenka | 11.2.2021 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co si myslíte o darovánítak pokud ti to řekl samotný doktor, proč do toho nejít? už máš aspoň jeden krok za sebou...potvrzení od doktora Odpověď sára | 18.2.2021 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co si myslíte o darovánínevím, chtěla bych někomu pomoct, ale mám strach, aby to nebylo moc bolestivé Odpověď katka | 2.3.2021 13:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co si myslíte o darovánípro mě to teda bolestivé nebylo, když se nebudeš bát, určitě to bude lepší, je důležité,abys byla psychicky v klidu Odpověď sára | 10.3.2021 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si myslíte o darováníholky a chodíte darovat na www.ivf-zlin.cz nebo i jinam? Odpověď peťa | 3.5.2021 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co si myslíte o darováníjá jsem tam darovat byla, jsou tam moc příjemní, mám s touhle klinikou opravdu dobrou zkušenost Odpověď sára | 4.6.2021 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co si myslíte o darovánía dokážou tam pomoct ženám, které nemůžou otěhotnět? o to mi hlavně jde Odpověď peťa | 9.6.2021 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co si myslíte o darováníano, právě je tam velká úspěšnost u žen, které nemůžou otěhotnět, to byl taky jeden z důvodů, proč jsem tam chtěla jít Odpověď mája | 6.7.2021 13:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si myslíte o darováníholky je darování bezpečné? něměly jste po zákroku nějaké problémy? Odpověď peťa | 10.7.2021 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co si myslíte o darováníjestli nad darováním uvažuješ, poraď se se svým doktorem, určitě ti řekne, jak to celé probíhá, já jsem žádné problémy neměla, ale asi záleží na člověku a na klinice Odpověď mája | 19.7.2021 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co si myslíte o darovánía ty jsi byla na jaké klinice? Odpověď peťa | 4.8.2021 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co si myslíte o darováníbyla jsem na www.ivf-zlin.cz a byla jsem s přístupem spokojená Odpověď mája | 10.8.2021 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Co si myslíte o darovánía jak je to tam s kompenzací nebo proč sis vybrala zrovna tuhle kliniku? Odpověď peťa | 2.9.2021 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Co si myslíte o darováníkompenzace tam byla pěkná, byla jsem před vánocemi a byl tam k tomu i dárek, wellness pro dva, takže super a s klinikou jsem měla jasno hned, na ivf Zlín je výborný přístup, všechno ti řeknou a jsou tam ochotní Odpověď mája | 4.10.2021 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co si myslíte o darovánítak to je super, moc děkuji, hodně mi to pomohlo v rozhodování Odpověď Martina | 11.10.2021 12:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si myslíte o darováníJá si osobně myslím, že darování je výborná věc. Můžete tím pomoci spoustě lidem a vlastně vás to ani nic nestojí, naopak za to ještě dostanete kompenzaci, nevidím na tom nic špatného. Odpověď Pája | 2.11.2021 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si myslíte o darováníTaky myslím, že je darování dobrá věc, navíc mám kamarádku, která díky takové klinice může mít svouji vlastní rodinu. Odpověď Aneta | 11.11.2021 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co si myslíte o darováníA jaká klinika jí pomohla? Odpověď Pája | 2.12.2021 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co si myslíte o darováníByla na klinice www.ivf-zlin.cz a byla spokojená i s přístupem, říkala, že i kdyby to nevyšlo, tak je ráda, že si vybrala tuhle kliniku. Odpověď Aneta | 10.12.2021 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co si myslíte o darováníJá bych tam právě chtěla jít darovat, tak jsem ráda, že tam dokážou i někomu pomoct. Odpověď |