Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Pevný a pěkný nábytek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pevný a pěkný nábytek - diskuze na toto téma
Dobrý den, poradíte mi nekdo, kde sehnat pekný nábytek? Dám prednost originálnu :-). dekuji

Renata | 16.1.2017 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kuchyňský nábytek
záleží do které místnosti sháníš. Ja ted kudy chodim tudy delam reklamu na www.interiery4u.cz, jsem z jejich kuchyně neskutečně unešená

Odpověď
Hanka | 21.1.2017 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: kuchyňský nábytek
interiery4u? a udelaji i rozvody apod? nebo jen dovezou a konec? Jde mi hlavne o tu montaz

Odpověď
sanda | 23.1.2017 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: kuchyňský nábytek
Samozrejme, ze ti to v interiery4u i namontuji a vse napoji. Mas to na miru, takze se neocekava, ze bys tam mela vse presne podle parametru, udelaji ti to podle tohom jak to tam mas doma udelane.

Odpověď
petra | 25.1.2017 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: kuchyňský nábytek
jak to vychazi cenove? Patri spis mezi levnejsi ci drazsi firmy? At mam predstavu

Odpověď
Eliska | 17.1.2017 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Originální a moc hezký nábytek snad do vsech místností má Malvarosa. Jestli jsi zvedavá, jukni na stránky nebo zajdi do showroomu, pokud bydlís okolo Prahy

Odpověď
denisa | 27.1.2017 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pevný a pěkný nábytek
A dá se uz v tom showroomu neco koupit? nebo to tam mají pouze vystavené? díky.

Odpověď
Eliska | 31.1.2017 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pevný a pěkný nábytek
Ano dá, já teda mám radeji nákup v klidu z domu pres e-shop. Namyslím si, co a kam by se hodilo a nechám si to dovezt. Ale s Malvarosou mám kladne zkusenosti. Pokazdé mi neco prislo, bylo to kvalitní a já byla nadhená z designu.

Odpověď
Marek | 2.2.2017 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Pevný a pěkný nábytek
Ahoj, jak vybavujete dětský pokoj? aby byl účelný, nebo luxusní?

Odpověď
Verča | 3.2.2017 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Pevný a pěkný nábytek
Záleží jak máš staré děti? :-)ale určitě je lepší ho vybavit účelně, aby tam bylo vše co potřebují :-) přece je to jenom jejich osobní prostor :-)

Odpověď
Marek | 5.2.2017 11:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Pevný a pěkný nábytek
Děti mají 8 a 12 let :-)

Odpověď
Ota | 9.2.2017 17:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pevný a pěkný nábytek
Podívej se na aldo-nábytek, máme stejně staré děti, a kupoval jsem pro ně nábytek tam :-)

Odpověď
Dana | 24.4.2017 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Fakt originalni a designovy nabytek jsem nasle na strankach designoutlet.cz,mrkni na to

Odpověď
Evča | 21.8.2018 08:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, krásný a levný nábytek mají na nabytek-market, my jsme tam kupovaly rohovou sedačku https://www.nabytek-market.cz/obyvaci-pokoj/rohove-sedacky a maximální spokojenost!!!

Odpověď
gizela | 19.5.2017 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
S manželem jsme si objednali na designoutlet.cz nábytek do obýváku a ložnice a jsem spokojeni,taže moje doporučení :)

Odpověď
Tereza | 27.6.2017 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Kde koupit kvalitní nábytek na zahradu?Máte zkušenost s obchodem zeleneudoli.cz ?

Odpověď
Mariana | 28.9.2018 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Kde prosím sehnat nábytek do domácí kanceláře?

Odpověď
Katyna | 29.9.2018 11:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doporučuji se podívat od značky Mercury na https://www.kancelarskezidle.com/zidle/mercury

Odpověď
PavlaS. | 6.6.2019 01:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
A do jaké místnosti sháníte nábytek? Nebo zařizujete celý byt? Já jsem si zařizovala byt nábytkem odsud www.day-night.cz/katalog/ a kvalita skvělá. Hlavně mají i designové kousky, co jsem nikde jinde neviděla.

Odpověď
Barča | 24.6.2019 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Čauky, nevím jestli ti to pomůže, ale my před časem zařizovali dětský pokojíček pro našeho prcka a právě co se výběru nábytku týče jsme se hodně nechali inspirovat touto stránkou: www.bezvapokoj.cz/ Pokud taky zrovna zařizujete nebo se na to chystáte, tak určitě doporučuji mrknout.

Odpověď
Adéla M. | 18.7.2019 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Pro starší děti bych doporučovala kvalitní a pevný nábytek, protože se dá očekávat, že děti budou k nábytku nešetrné a dokonce se na ně budou snažit lézt. Proto lepší těžší. Náš syn má pokojík z tohoto nábytku https://www.aminabytek.cz/nabytek-do-obyvaciho-pokoje/. Jinak určitě jsou i jiné alternativy, ale nám se všeobecně líbí jednoduchý styl bez nějakého kýče. V obchodech jsem dokonce viděla postel jako formuli. To je příšerný.

Odpověď
Renata | 29.10.2019 00:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Ahoj, měla bych takový dotaz. Nemáte náhodou někdo zkušenost s bytovými architekty z www.pwinterier.cz/ ? Potřebovala bych totiž trochu předělat svůj byt a vůbec nevím kde začít, tak mě napadlo, jestli by nebylo lepší to svěřit do rukou nějakým profesionálům.

Odpověď
Laura | 6.7.2021 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Nejkvalitnější je rozhodně nábytek z masivu. Nechávali jsme si dělat obývací stěnu a je to prostě poznat, že jde o kvalitní dřevo a zpracování.

Odpověď
Markéta | 15.7.2021 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mohla bych vědět s jakou firmou máš zkušenost, co pracuje s masivem ?

Odpověď
Laura | 4.8.2021 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nechám ti tady odkaz na firmu, která nám dělala z masivu obývací stěnu a máme v procesu i ložnici www.jelinek.eu/nabytek-z-masivu

Odpověď
Markéta | 5.8.2021 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji moc. Ještě se zeptám jak probíhala domluva ? Je lepší si zajet přímo na tu jejich prodejnu a domluvit se ?

Odpověď
Marika | 31.10.2021 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Krásný dekorace do bytu se dají sehnat na https://lahome.cz/

Odpověď
Alex | 31.1.2022 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Doporučuju https://www.nabytek-mikulik.cz/ máme s nima skvělou zkušenost ;)

Odpověď
Denisa | 10.2.2022 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A co od nich máte za nábytek?

Odpověď
Alex | 15.2.2022 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máme od nich celou obývací stěnu a šatní skříň. Všechno je kvalitně a přesně udělaný.

Odpověď
Denisa | 17.2.2022 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Paráda moc díky za odpověď, už máme vybráno…konečně, tak se na to těším :)

Odpověď
Alex | 21.2.2022 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Pevný a pěkný nábytek
Tak to mě těší, že jsem dala dobrý tip :)

Odpověď
Martina | 3.8.2022 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
No, já v tomto měla vlastně docela štěstí. Když jsme si zařizovali náš byt, tak jsem spoustu nábytku vychytala přes tento bazar - https://nabytek.biginzerce.cz/ Musím říct, že některé kousky jsou hodně kvalitní a vypadá to, že musely být původně i pěkně drahé. Ale jakmile to někomu překáží, tak je ochoten se toho zbavit velice levně.

Odpověď
Wěra | 30.8.2022 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Musíme teď s manželem zase zaplatit peníze za nezbytný nábytek. Máme totiž termín v listopadu a tak ještě před začátkem vánočního šílenství budeme muset z www.luceda.cz/detske-zabrany-pupyhou/ objednat dětské zábrany. To zase bude plno peněz, a to nám ještě má v září přijít nová záloha na energie…

Odpověď
Katka | 4.9.2024 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Pokud hledáte nový nábytek, který přesně zapadne do vašeho interiéru, a máte navíc rádi trochu kreativity, mám pro vás tip. Při zařizování našeho obývacího pokoje jsem narazila na nábytkové dílce od https://www.larix-toz.cz/. Tento způsob nákupu mi umožnil vybrat si z různých druhů dřeva a povrchových úprav, což bylo skvělé, protože jsme potřebovali nábytek do opravdu atypického prostoru. Montáž nábytku doma byla jednoduchá a zvládla jsem ji bez problémů. Výsledkem je nábytek, který nejen skvěle vypadá, ale také dokonale odpovídá našim potřebám a stylu. Pokud tedy chcete kvalitní nábytek na míru, který si můžete sami upravit a sestavit, určitě zvažte tuto možnost.

Odpověď
Denisa | 15.4.2025 00:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pevný a pěkný nábytek
Přivezli mi domů novou postel s úložným prostorem, kterou bylo potřeba složit. Sama bych to vůbec nedala. Zavolala jsem hodinového manžela z Prahy https://www.hmlukas.cz/ a vše šlo jako po másle. Nejen že ji smontoval perfektně a bez zdržování, ale i mi pomohl postel postavit na místo, připevnil čelo ke zdi a upravil i výšku nohou, aby seděla k nočním stolkům. Moc oceňuju jeho přístup a ochotu. Je vidět, že už má v montážích zkušenosti a práce ho baví.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné