| Školka od 2 let Brno - diskuze na toto téma |
Prosím pěkně jaké školky v Brně berou děti už od dvou let ?
Kristýna | 3.11.2020 15:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Školka od 2 let BrnoTak to se podívej na školku Dráček, tam berou prcky od dvou let :) Odpověď Natka | 3.12.2020 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Školka od 2 let BrnoUž od dvou jo ? Jak to ty malé děti zvládají ? Odpověď Kristýna | 4.12.2020 08:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Školka od 2 let BrnoDcera nastupovala když měla 2 roky a 3 měsíce a zvládla to výborně, problém byl akorát poprvé, protože nevěděla, co ji čeká, ale pak to bylo lepší a lepší :) jsou dny, kdy se jí ani nechce domů Odpověď Natka | 14.12.2020 15:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Školka od 2 let BrnoJe to tam nějak omezené na kolik dní v týdnu se tam dítě může dát ? Jaké mají školné ? Odpověď Kristýna | 26.12.2020 13:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Školka od 2 let BrnoNa dívala jsem se na stránky a dle ceníku je minimum 3 dny v týdnu www.dracek-skolka.cz/ceniky/ ale mně se povedlo úplně normálně domluvit ze začátku na dvou dnech :) takže je to podle mě jenom o domluvě :) Odpověď Mia | 28.12.2020 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Školka od 2 let BrnoProsím pěkně, musí dítě splňovat nějaké požadavky pro přijetí tady do té školičky ? Odpověď Kristýna | 30.1.2021 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Školka od 2 let BrnoNejsou tam požadavky žádné, když jsem mluvila s paní ředitelkou, tak byla hrozně milá a všechno mi popsala a co jsem se ptala, tak na děti žádné požadavky nemají, navíc pokud začnou chodit od dvou let :) Odpověď |