| Žehlička na vlasy - diskuze na toto téma |
Holkyy, nemáte zkušenost s žehličkou na vlasy, co by měla dělat přímo vlny ? Evča | 3.11.2020 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Žehlička na vlasyNení na to lepší kulma než žehlička ? Ani nevím, že by takové žehličky teda měly být -_- Odpověď Janina | 27.11.2020 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Žehlička na vlasyVlny se dají udělat i žehličkou, navíc třeba tady touhle, co jsem si koupila to jde samo :) https://www.orava.eu/cz/zehlicka-na-vlasy-2v1-tenera Odpověď Míša | 2.12.2020 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Žehlička na vlasyBaby nemáte některá od oravi i ty proprietky na pleť ? Odpověď Janina | 3.12.2020 08:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Žehlička na vlasyJaké konkrétně myslíš ? Odpověď Míša | 14.12.2020 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Žehlička na vlasyKonkrétně tady ten sonický čistič pleti www.orava.eu/cz/sonicky-cistic-pleti-fb-11-sonic Odpověď Janina | 22.12.2020 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Žehlička na vlasyTak ten nemám, ale jsem ráda, že o něm vím, protože ho dlouho sháním a orava má tady ty věci velmi kvalitní. Odpověď Síma | 20.1.2021 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Žehlička na vlasyTo já bych nedala dopustit na ultrazvukovou špachtli www.orava.eu/cz/ultrazvukovy-cistic-pleti-venere1. Když se k tomu používá správná kosmetika, tak po čase je ten efekt opravdu vidět. Odpověď Janina | 1.2.2021 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Žehlička na vlasyTu špachtli jsem neměla možnost nikdy vyzkoušet, ale mamka má ten jejich sonický čistič pleti a tu to vyčistí fakt důkladně. Hodně se potom mamce taky zlepšila pleť. Odpověď |