| Doplňky stravy - diskuze na toto téma |
Zdravím, co prosím koupit za doplňky stravy rodičům k Vánocům? Co by jste mi doporučili? Jsou ročník 1950, děkuji. Blanka | 12.11.2020 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyDobrý den, já rodičům pravidelně kupuju vitamín D a Omega 3. Navíc tuto kombinaci doporučuje i Státní zdravotní ústav a rodiče si tyto doplňky stravy moc pochvalují. Odpověď Květa | 16.11.2020 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravyZdravím, souhlasím s Blankou - určitě kupte vitamín D a Omega 3 - tím nic nezkazíte, naopak. Pro starší osoby jsou tyto doplňky skoro nutností. Já osobně je kupuju od značky NatureVia a beru je i s manželem pravidelně. Oba jsme držáci a nebýváme skoro vůbec nemocní. Odpověď Petra | 22.11.2020 01:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyZdravím, taky bereme s manželem vitamín D, jsme už taky starší a vitamín D nám byl doporučený. Objednáváme tento https://www.pilulka.cz/swiss-naturevia-vitamin-d3-efekt-400-iu-kap-10-8ml?gclid=EAIaIQobChMIkrzfmOyU7QIVE5_VCh3YhQASEAQYBCABEgJWWfD_BwE Odpověď Kateřina | 23.11.2020 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravyZdravím, tak moc díky - vše od NatureVia mám objednáno :) Snad budou rodiče spokojení! Četla jsem na značku hodně pozitivních recenzí, takže jsem si objednala nějaké doplňky stravy i pro sebe :) Odpověď Dominika | 30.11.2020 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyto je supernápad, nakoupit nějaký doplňky stravy, vitamíny a tak, mrknu se taky někam na net, co kde najdu kvalitního Odpověď Ivka | 19.12.2020 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyomega 3 je dobrý doplněk a já ho dávám už od jednoho roku Odpověď Lenik | 31.1.2021 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyCo teď užíváte pro lepší imunitu? Chci koupit něco pro sebe i pro manžela, abychom teď byli odolnější.
Odpověď Kajka | 31.1.2021 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyjá jsem teď pro děcka našla tohle omega 3 a jsem nadšená z toho, jak to děti mají rády https://www.nutraday.cz/childrens-dha-gummies-tropical-punch-30-gumovych-bonbonu/ Odpověď Klárka | 19.2.2021 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyJá užívám tyhle bylinné kapsle https://darzprirody.cz/bylinne-kapsle/636-ayurimmun-60-tablet-.html je to bylinná směs namíchána podle tradiční ájurvédské receptury pro podporu imunity.
Odpověď Marta | 22.2.2021 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyPoradíte nějaký přírodní doplňek stravy pro lepší obranyschopnost organismu?
Odpověď Katka | 26.2.2021 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravyJá užívám bylinné kapsle AyurImmun, koupila jsem je na e-shopu Dar z přírody. Je to velmi kvalitní bylinná směs namíchaná podle tradiční ájurvédské receptury přímo pro podporu imunity
Odpověď Marta | 28.2.2021 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky stravyAha super, něco takového jsem si představovala, děkuju za radu.
Odpověď Katka | 26.3.2021 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplňky stravyNení za co, ráda jsem poradila. Mám s nima dobrou zkušenost, kupuju si odtud i detoxikační kúru Odpověď |