Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kosmetika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kosmetika - diskuze na toto téma
Ahojky holky, chci se zeptat. Pro mamku k vánocům bych ráda koupila kvalitní pleťovou kosmetiku. Jaká se vám sovědčila? Fakt budu ráda za tipy. Jako nějakou niveu a podobně fakt nechci...

Marcy | 10.11.2020 11:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Kolik je mamce? já jsem té své koupila omlazující komestiku od iuvenio. Mají takovou super sadu https://www.iuvenio.com/products/single/fresh-nano-set-new/302004987. KOupila jsem si ji i pro sebe a je fakt, že efekt je fakt znatelný :)

Odpověď
Vanda | 24.11.2020 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kosmetika
Marcy, jaký tip pleti máš? Je ta kosmetika iuvenio vhodná i pro citlivou pleť? Já s tím děsně bojuju :( Skoro nic mi na pleť nedělá dobře... :(

Odpověď
Janča | 26.11.2020 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky by mě zajímalo pro jakou pleť je to vhodné a po jak dlouhé době byl vidět nějaký efekt ?

Odpověď
Adina | 14.12.2020 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kosmetika
Ahoj Jani, já jsem si k vánocům udělala radost a koupila jsem si tento set www.supermamina.cz/diskuse/?id=31166. Moc se těším, až tu kosmetiku začnu používat. Pak ti dám hned vědět :)

Odpověď
Žaneta | 10.2.2021 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A oni mají nějak produkty odstupňopvaný podle věku?

Odpověď
Dita | 12.11.2020 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Na doporučení kamarádky si budu objednávat kolagen jedná se o účinnou kombinaci přírodního kolagenu a kyseliny hyaluronové. Chci si pokožku vyživit i vnitřně.

Odpověď
Judita | 16.11.2020 12:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A máte tip na konkrétní kvalitní kolagen od koho prosím?

Odpověď
Dita | 21.11.2020 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Marta | 23.11.2020 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kosmetika
Tak na tento kolagen jsem koukala, hodí se mě a vezmu ho i sestře k vánocům.

Odpověď
Fanny | 8.12.2020 18:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já kolagen používím od iuvenio. V kombinaci s jejich dalšími pleťovými produkty je to super pleťová péče :) Fakt jsem z ní nadšená :) Koupila jsem i mamkce k vánocům https://www.iuvenio.com/products/single/fresh-nano-vital-set/302004992, tak jsem zvědavá, co na to řekne.

Odpověď
Marina | 28.1.2021 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen beru v tabletkách, ale co se týká pleťové péše, pak rozhodně doporučím https://www.iuvenio.com/products/single/fresh-nano-set-new/302004987! Za mě nejlepší kosmetika.

Odpověď
Hani | 18.11.2020 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Za mě teď Skincode ze švýcarska, je to pěkné i jako dárek. Třeba alpine white krém na flíčky nebo kapsle EXC sérum na vrásky. Je to čisté bez barviv a mají to i pěkně zabalené :)

Odpověď
JiDoska | 19.11.2020 12:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
A na co by se mamce hodila? jako jakou pokožku má?

Odpověď
Laura | 11.3.2021 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele, když koupíš tuto kosmetiku https://www.iuvenio.com/, tak je jedno, jakou mám mamka pleť a pokožku :) Tahle kosmetika je super po všechny typy pleti :)

Odpověď
Veverka | 20.11.2020 16:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Vybralas uz neco? Taky by se mi hodila rada na nejaky setik idealne :)

Odpověď
Stonozka | 24.11.2020 17:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
JJ ten skinkod me taky zaujal, hlavně to není převoněné jak něco :D

Odpověď
bunibuni | 25.11.2020 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Já ty převoněné taky nemusím, zvlᚍ sitrusové některé jsou takové chemické už po čichu

Odpověď
Věra | 25.11.2020 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Na www.rosenpharma.cz jsem vybrala rodičům rašelinovou koupel. K tomu balíček na posílení imunity.

Odpověď
Blanka | 27.11.2020 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý tip, určitě si tento balíček s rašelinovou koupelí objednám.

Odpověď
Julie | 28.11.2020 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
S kolagenem od Rosenpharmy máte zkušenost?

Odpověď
Mirka | 29.11.2020 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jejich kolagen je super pro pružnou kůži, pevné nehty a zdravé vlasy.

Odpověď
Aja | 14.12.2020 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To zrovna ne... ale koukala jsem, že se hodně doporučuje ta kosmetika iuvenio. Taky mají kolegen. Jak jste spokojeny s touto kosmetikou?

Odpověď
Ella | 18.1.2021 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nn, ten neznám, já používám kolagen od iuvenio.com a s tím jsem spokojená moc.

Odpověď
Laura | 12.1.2021 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Ahoj, tak jakou tu kosmetiku jsi vybrala? Docela by mě zajímala zkušenost s tou kosmetikou iuvenio. Hlavně s jejich kolagnem. Budu ráda za info.

Odpověď
Ella | 22.5.2021 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Objednala jsem si tady tu sadu a to sérum je hodně zajímavé https://www.iuvenio.com/fresh-nano-set/ s ničím takovým jsem se ještě nesetkala, ale dle recenzí věřím, že se mi po něm pleť zlepší respektive to něco udělá s vráskami, co se mi začaly dělat.

Odpověď
Laura | 26.5.2021 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To mě lákalo nejvíc, takže jsem si ho nakonec objednala a díky těm vzorečků co jsem měla v balíčku jsem si ještě doobjednávala tu jejich essenci, mycí gel a ten noční krém.

Odpověď
Ella | 27.5.2021 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky mě překvapilo to množství vzorečků, upřímně jsem jich nikde tolik nedostala, když jsem si objednávala nějakou novou kosmetiku.

Odpověď
Radka | 11.6.2021 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kosmetika
Jaký typ pleti máte ? Mám docela problematickou pleť, tak nevím jestli je tady ta kosmetika pro mě vhodná :/

Odpověď
Ella | 6.7.2021 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Kosmetika
Mám hodně suchou pleť a jenom tak něco nesnesu, protože mě to v oblasti očí štípe, tak jsem ráda, že jsem narazila na iuvenio.

Odpověď
Radka | 12.7.2021 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kosmetika
Mám docela problém s tím, co objednat, protože těch produktů mají hodně. Škoda, že nemají k dostání vzorečky :/

Odpověď
Ella | 4.8.2021 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kosmetika
Tak si objednej jeden produkt na zkoušku a většinou posílají spoustu vzorečků od každého produktu aby si měla možnost je vyzkoušet :)

Odpověď
Denisa | 26.12.2021 00:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Zdravím, taky nedám na Iuvenio dopustit, mají skvělé produkty. Na vrásky značka perfektně funguje, jinou pleťovou kosmetiku ani nekupuju.

Odpověď
Dana | 24.10.2022 13:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Tak zkuste mrknout třeba na eshop notino.cz, tam já nakupuji moc ráda. Mají tam opravdu nepřeberné množství věcí.

Odpověď
Ivana | 25.11.2022 18:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
chystáte se tam teď něco objednávat? Potřebuji inspiraci :)

Odpověď
Hana | 26.11.2022 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Budu kupovat toto https://www.notino.cz/calvin-klein/euphoria-parfemovana-voda-pro-zeny/, mají teď dokonce 20% slevu s kodem black, takže pecka

Odpověď
Bára | 27.11.2022 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
joo, notino.cz má super parfémy. Kupuji tam jak kosmetiku, tak třeba i doplňky stravy

Odpověď
Kačka | 19.9.2024 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Dobrý den, pokud chcete koupit kvalitní pleťovou kosmetiku pro mamku, tak bych určitě doporučila něco na vrásky a hydrataci. Osobně bych vybrala něco speciálního na zralou pleť. Nedávno jsem mamce koupila na stránkách https://petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/kosmetika-pro-zralou-plet/ kosmetiku pro zralou pleť, která jí dokonale hydratuje a vypíná. Doufám, že najdete pro maminku to pravé.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné