| Detox - diskuze na toto téma |
Trpím lupénkou, takže potřebuji pravidelný detox organismu, ráda bych uvítala tip na účinný přírodní prostředek.
Vendy | 16.11.2020 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | DetoxJsem taky lupenkář, vyzkoušejte ostropestřecovou pastu od Foxylife. Po dvou měsíčním užívání se mě zlepšilo trávení a co je hlavní lupénka pomalu ustupuje.
Odpověď Bibina | 19.11.2020 12:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DetoxA kolik balení jste využívala než jste začala pociťovat zlepšení?
Odpověď Vendy | 23.11.2020 13:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Detox V podstatě stačilo jedno 500 ml balení.
Odpověď Stela | 25.11.2020 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | DetoxNa jejich stránkách kromě ostropestřecové pasty mě zaujal Todikamp-lékárenský petrolej. Dočetla jsem se, že je vhodné posílit játra pastou a pak pokračovat lékárenským petrolejem. Rozhodla jsem se, že to vyzkouším.
Odpověď Lenana | 17.1.2021 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | DetoxZkoušel jste někdo ostropestřec? V jaké formě je nejlepší ho užívat?
Odpověď Ája | 21.1.2021 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DetoxTaky chci teď po Vánocích ten ostropestřec zkusit (mastné, sladké, alkohol) určitě by to chtělo játrům nějako s tou detoxikací pomoct...
Odpověď Veronika L. | 21.1.2021 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DetoxKupte si tyhle kapsle https://www.naturevia.cz/e-shop/travici-soustava/ostropestrec-forte/ jsou kvalitní a mají v sobě standardizovaný extrakt, takže máte jistotu, že opravdu dodáváte tělu ty potřebné prospěšné látky.
Odpověď Lenana | 22.1.2021 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DetoxAha, díky moc, zajdu se zeptat jestli je mají u nás v lékárně.
Odpověď Veronika L. | 22.1.2021 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DetoxHlavně si stůj za tím, že chceš ty od Naturevia, někde se to snaží zaměnit za jinou značku a ta kvalita se nedá vůbec srovnávat.
Odpověď Lenana | 24.1.2021 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DetoxJasně, díky, už je mám :-)
Odpověď Bohdanka Cizkova | 16.2.2021 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | DetoxAhoj, to já si dávám detox minimálně 2x ročně. Na jaře a na podzim. Většinou si kupuji Biota wellnessweek. Jsou to ovocné a zeleninové džusy s přesným návodem. Letos mám v plánu jarní detox trošku vylepšit. Mám v plánu vyrazit na pobyt v korunách stromů www.treehousejested.cz. Takže budu mít detox nejen od škodlivých látek v těle, ale i od sociálních sítí a všech sociálních kontaktů. Už se na to moc těším. Odpověď Luba K. | 16.2.2021 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | DetoxDobrý večer, já si kupuji na čištění https://www.naturevia.cz/e-shop/travici-soustava/ostropestrec-forte/, doporučuji. Odpověď Majka | 24.2.2021 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | DetoxA jak dlouho by se měl ten ostropestřec užívat?
Odpověď Luba K. | 25.2.2021 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DetoxIdeálně pravidelně, nebo jako já v rámci detoxikace každý rok tak 2-4 měsíce.
Odpověď Majka | 9.3.2021 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DetoxDíky za odpověď, už jsem ho začala brát, koupila jsem si ten od Naturevia, ptala jsem se na to paní lékárnice, říkala, že ten je opravdu kvalitní, že by ho taky doporučila, tak uvidíme :)
Odpověď |