Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Akce a slevy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Akce a slevy - diskuze na toto téma
Na netu jsem objevila výhodné kupony na slevy. Podívejte se na www.bonipo.cz.

Jolana | 16.11.2020 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akce a slevy
To se mi líbí, že si můžu slevové kupony najít na jednom místě. To mi ušetří hodně času.

Odpověď
Heda | 19.11.2020 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akce a slevy
Ráda využívám slevy, hlavně teď při nákupu vánočních dárků. Už mám i některé vybrané.

Odpověď
Žaneta | 22.11.2020 17:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akce a slevy
Znám bonipo, vyhovuje mě taky, že si všechno co potřebuji vyhledám na jednom místě. Díky tomu šetřím čas.

Odpověď
Leona | 25.11.2020 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akce a slevy
Pro mě skvělý tip, určitě taky využiji při nákupu vánočních dárků.

Odpověď
Evina | 24.11.2020 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akce a slevy
teď na Black Friday je spousta slev, záleží, co konkrétně člověk hledá. Já jsem využila slevy na NaniNails- 15% (vše na nehty), předplatila jsem si balíček laserové epilace na klinice Altos- 50% a ještě u nich koupila i kosmetiku pro mamku a ségru. Takže docela výhodný nákup :)

Odpověď
Rebeka | 26.11.2020 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akce a slevy
My si díky slevovému kuponu pořídili vybavení do koupelny.

Odpověď
Dagmar | 28.11.2020 13:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akce a slevy
V dnešní době taky hodně nakupuji na netu, takže tip na slevy na jednom místě bez pracného vyhledávání se mi líbí.

Odpověď
Kamila | 2.12.2020 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akce a slevy
Já se přiznám, že jsem to bonipo neznala, ale mrkla jsem se na to a rozhodně využiju tentle kupón https://bonipo.cz/obchody/zoohit-cz

Odpověď
Helena | 15.2.2023 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akce a slevy
Tak tyto stránky neznám, tak se podívám. Třeba tam budou nějaké jiné obchody, než jsou na kuponozdroj.cz/ . tam si hladám slevy zase já :-) . taky jsem se totiž naučila využívat slevové kupóny, když nakupuju na internetu. Doba je zlá, tak je potřeba si umět trochu poradit a umět šetřit.

Odpověď
Františka | 30.5.2023 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akce a slevy
Díky za tip. Podívám se. Třeba tam bude nějaký jiný obchod než na https://slevovykupon.net/ . Tam si hledám slevové kupóny já a jsou tam snad všechny moje oblíbené obchody a super slevy. Každá ušetřená koruna se hodí. Hlavně se mi líbí akce na dopravu zdarma, i když třeba objednávám jen jednu věc :-D .

Odpověď
Amálie | 2.2.2024 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akce a slevy
To je skvělý tip. Na to se určitě ráda podívám. Já se taky snažím nakupovat v různých výprodejích a po Vánocích a tak. Mám už svůj postup. Nejdřív kouknu na recenze na www.recenzopedia.cz/ , abych si vybrala a pak hledám, kde to najdu nejlevněji. Je až neuvěřitelný, o kolik se ty ceny liší.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné