| Skryté kamery - diskuze na toto téma |
Kde všude by se mohla skrývat skrytá kamera? máte s tím někdo zkušenosti? můžete mi poradit, kde skrytou kameru najít? David | 20.11.2020 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Skryté kamerySkrytá kamera se může ukrývat téměř všude a v každém předmětu. Dnešní technologie jsou už opravdu hodně vyspělé, takže můžete najít skrytou kameru třeba v hodinách na stěně, klíčích od auta nebo propisce. Pokud potřebujete najít skrytou kameru, tak si můžete koupit i detektor skrytých kamer a odposlechů Odpověď Klára | 23.11.2020 17:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Skryté kameryTak to si potom člověk nemůže být jistý vůbec ničím co má doma... ten detektor funguje spolehlivě? testoval jste to, za kolik a kde se dá koupit? Odpověď David | 24.11.2020 18:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Skryté kameryAno detektor funguje spolehlivě, zkoušel jsem to s kamarádem, který různě schovával zapnutou skrytou kameru a já jsem ji pomocí detektoru hledal https://www.1obchod.com/41-detektor-skrytych-kamer-a-odposlechu-stenic.html Odpověď |