| Vánoční balíčky - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, chci koupit mamce k vánocům nějaký čajový set. Chci ho ale sestavit sama... Jaké byste doporučily? Kde koupit? Děkuji.
Gitka L. | 25.11.2020 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyDobrý večer, budu dávat rodině pod stromeček hlavně něco na zdraví, přírodní doplňky atd. Odpověď Evikus | 11.12.2020 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyAhoj, tohle je super nápad. Už jsi dárek sestavila? Jaké ty čaje jsou koupila? A chutnala jsi je?
Odpověď Janka | 13.12.2020 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyAhoj, ano ano :) Koupila jsem delikomat shopu. Do balíčku jsem koupila všechny jejich čaje a sobě jsem koupila ten ovocný. A už jsem ho chutnala. Je super!
Odpověď Markéta | 14.12.2020 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční balíčkyKoukám, že balíčky jsou letos hodně oblíbené :) taky jsem je letos dělala pro většinu členů rodiny :)
Odpověď Evikus | 16.12.2020 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vánoční balíčkyMůžu vědět, co si do balíčků zakomponovala ?
Odpověď Jarka | 27.12.2020 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vánoční balíčkySladké, slané, těm co mají rádi kávu, tak jsem dala kávu a pro ty co rádi čaj, tak jsem dala čaj. Všechny věci do balíčku jsem objednala odsud https://www.delikomat.cz/shop/
Odpověď Irena | 18.12.2020 18:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkySuper, díky díky :) Musím tam taky nakoupit… Stíhají dodt do vánoce?
Odpověď Jarka | 21.12.2020 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyHele, já už mám raději vše doma. Kupovala jsem to s předstihem. Ale… Jinak když z delikomatu objednáš do 16.12. myslím, tak stíháš.
Odpověď Jarka | 20.1.2021 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyJá jsem koupila všechny, aby si vybrali, jaké budou chutnat nejvíc. Chutnala jsem je taky a nejvíc je super peprmint. Krásně voní a je fakt silný.
Odpověď Jess | 20.1.2021 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyNo a co všechno jsi vybrala do toho balíčku?
Odpověď Ludmila | 29.1.2021 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyA koupila jsi i ten peprminotvý? Jak ti chutná? Je silný? :)
Odpověď Tonicka | 31.1.2021 16:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyTak co, co jsi nakonec objednala? A stihla jsi vše?
Odpověď Klára | 3.10.2024 09:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyLetos jsem se rozhodla, že začnu s vánočními dárky dříve, a už mám perfektní dárek pro svého syna https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ . Hned mě zaujala jejich GPS funkce, díky které mohu sledovat, kde se právě nachází, což mi dodává pocit bezpečí. Navíc hodinky mají funkci volání a hlasových zpráv, takže i když syn nemá mobil, jsme stále ve spojení. Velkým plusem je SOS tlačítko, které mu umožní okamžitě přivolat pomoc, pokud by se ocitl v nějaké nouzové situaci. Hodinky jsou také voděodolné a vypadají stylově, takže vím, že je bude rád nosit. Myslím, že tohle je jeden z těch dárků, který potěší nejen jeho, ale i mě – budu mít o trochu klidnější pocit, když nebude doma. Odpověď |