| Co letos k vánocům? - diskuze na toto téma |
Ahoj holky :) Už víte, co budete letos kupovat k vánocům? Já bych ráda za inspiraci? Nějak mě nic nenapada…
Renata | 18.11.2020 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co letos k vánocům?Ahoj já budu kupovat manželovi na Vánoce helmu na snowboard akorát nevím kde ji koupit.Tu starou si rozbil na sjezdovce o led. Odpověď Simona | 20.11.2020 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co letos k vánocům?Vypadá to na nějaké obchodní centrum oddělení sport. Odpověď Renata | 23.11.2020 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co letos k vánocům?Tak tam už jsem byla,ale proádavají tam sané obyčejné.Manžel má rád kvalitní věci a takové asi v normálním sportě nekoupím. Odpověď Simona | 1.12.2020 10:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co letos k vánocům?Myslím,že si tady určitě vybereš kvalitní helmu www.boardmania.cz/obchod/Helmy Odpověď Vanda | 23.11.2020 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co letos k vánocům?Co koupit nějaký kvalitní parfém? Odpověď Vlasta | 11.12.2020 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co letos k vánocům?Tak já jsem konečně hotová. Mám vše. Ale jako fakt moc díky za inspiraci. Udělala jsem ségře balíček věcí z delikomatu. Ona je kávomil. Věřím, že i ten zápisník ji moc potěší :)
Odpověď Andy | 14.12.2020 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co letos k vánocům?Letos dělám takové pochutinové balíčky. Vzhledem k situace nemám možnost chodit po obchodech a hledat pro každého nějaký spešl dárek, tak jsem to vyřešila balíčky a je to.
Odpověď Elen | 18.12.2020 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co letos k vánocům?Co do těch balíčků dáváš jestli se můžu zeptat ?
Odpověď Andy | 20.12.2020 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co letos k vánocům?Mám hodně ráda čokolády, co má delikomat, tak ty … pak kávu, čaje, ten lískooříškový krém, prostě každému něco jiného podle chuti :)
Odpověď Elen | 27.12.2020 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co letos k vánocům?No ten čoko oříškový krém mě zaujal hodně, takže jsem si ho objednala jsem na něj moc zvědavá www.delikomat.cz/produkt/crema-gianduja-cokoladovy-krem-s-liskovymi-orechy/
Odpověď |