| Bunda na snowboard - diskuze na toto téma |
Dobrý den, chtěla bych manželovi pod stromeček koupit novou bundu na snowboard, poradíte na jaké stránky se podívat? Díky. Vlasta | 20.11.2020 16:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bunda na snowboardDobrý večer, manžel má bundu na snowboard z Boardmania a spokojenost. Mrkněte, mají hezké bundy a na e-shopu mají i komplet výbavu na snowboard. Odpověď Miluška | 22.11.2020 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bunda na snowboardDobrý den, díky za tip. Nemáte prosím přesný odkaz na e-shop? A nevíte, jestli nemají dopravu zdarma? Odpověď Vlasta | 24.11.2020 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bunda na snowboardAno, tady máte odkaz na e-shop www.boardmania.cz/ A dopravu mají zdarma při objednávce nad 1.299 korun. Odpověď Miluška | 27.11.2020 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Bunda na snowboardTak mám vybráno - díky, mají krásné věci a velké slevy - zrovna jsem se trefila do Black Friday, takže jsem ušetřila skoro 2 tisíce a jsem moc spokojená :) Odpověď Katka | 6.9.2024 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bunda na snowboardTaky si budu muset brzy nějakou sehnat. Koukala jsem na pár eshopů a není to moc levná záležitost. Nemáte náhodou někdo tip třeba na nějaký, kde by se daly využít slevové kupony tady z této stránky - https://slevovykupon.net/ ? Ráda bych na tom alespoň nějakou tu kačku ušetřila. Budu ráda za tipy. Díky moc. :) Odpověď |