| Prodloužení vlasů - diskuze na toto téma |
Zdravím, našla bych tu nějakou slečnu, co má prodloužené vlasy a poradila by mi ohledně spojů, jaké je nejlepší zvolit ? Vím, že jsou vlasové pásky, keratin, kroužky apod. Jediné co vím, že na stopro nechci jsou ty kroužky, protože když jsem viděla, jak měla kamarádka po sundání ty vlasy zničené, tak to bych asi obrečela a ráda bych svou kvalitu vlasů i přes prodlužko zachovala.
Aneta | 22.11.2020 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů No jestli si nechceš odrovnat vlasy jak píšeš, tak se podívej tady na tu stránku www.hairtalvlasy.cz. Taky mám tady od té značky vlasy a líp jsem si vybrat nemohla, protože je mají jednak kvalitní, ale vybrala jsem si je hlavně proto,že moje vlasy to nijak neponičí, protože jsou lehké a tenké, takže nedojde k zatížení tvých vlasů.
Odpověď Olga | 3.1.2021 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů Já mám vlasy prodloužené s clipy od www.vlasy-k-prodlouzeni.cz. Jsem spokojená. Odpověď Míša | 10.1.2021 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasů Zládla jste si vlasy prodloužit sama? Odpověď Olga | 16.1.2021 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodloužení vlasů Máme u nás jejich pobočku, takže jsem využila jejich nabídky, prodloužení vlasů přímo tam. Odpověď Darina | 22.1.2021 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Prodloužení vlasů Ve kterém městě pobočka je? Odpověď Olga | 24.1.2021 12:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Prodloužení vlasů Mají kamennou prodejnu v Brně. Odpověď Dagmar | 24.10.2021 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasů Nedávno jsem jejich pobočku navštívila a koupila jsem si u nich clipy k prodloužení vlasů. Měli dokonce podobnou barvu mých vlasů. Odpověď Monika | 20.1.2021 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů Neznám vlasy-k-prodlouzeni, ale máme u nás jejich pobočku. Určitě se k nim vydám, protože vlasy si chci nechat prodloužit. Odpověď Johana | 6.2.2021 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů Já jsem spokojená s www.vlasy-levne.cz. Mají kvalitní materiál k prodloužení vlasů. Odpověď Karina | 14.2.2021 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasů Kterou metoou jste si vlasy prodloužila? Odpověď Johana | 17.2.2021 16:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodloužení vlasů Zvolila jsem clipy, vypadají dobře a jednoduše se nasazují. Odpověď Karina | 22.2.2021 12:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Prodloužení vlasů Jak se takové clipy udržují? Můžou se normálně umývat jako vlastní vlasy? Odpověď Johana | 24.2.2021 09:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Prodloužení vlasů O clip in vlasy se stráte jako o své vlastní, takže je myjetejako své vlastní vlasy – tedy kvalitní profesionální kosmetikou. Odpověď Lubka | 25.2.2021 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů zkus teda ty clip in vlasy, dělají se i z pravých vlasů a to přidělání je kvalitní, délku si můžeš vybrat podle sebe a barvu taky a kdyby neseděla, tak se to dá i obarvit Odpověď Alexandra | 9.3.2021 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů na to prodloužení šetrný si myslím, že ty clip in jsou fakt asi nejlepší, nikam se nic nelepí a když nejsou moc těžký a přemrštěný tak asi ani nevypadají, mě by ale zajímalo, jak to je třeba s vrácením, když ty vlasy třeba barevně nesedí na první dobrou, s tím nemáte zkušenost někdo? Odpověď |