| Prodloužení vlasů - diskuze na toto téma |
Zdravím, našla bych tu nějakou slečnu, co má prodloužené vlasy a poradila by mi ohledně spojů, jaké je nejlepší zvolit ? Vím, že jsou vlasové pásky, keratin, kroužky apod. Jediné co vím, že na stopro nechci jsou ty kroužky, protože když jsem viděla, jak měla kamarádka po sundání ty vlasy zničené, tak to bych asi obrečela a ráda bych svou kvalitu vlasů i přes prodlužko zachovala.
Aneta | 22.11.2020 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůNo jestli si nechceš odrovnat vlasy jak píšeš, tak se podívej tady na tu stránku www.hairtalkvlasy.cz. Taky mám tady od té značky vlasy a líp jsem si vybrat nemohla, protože je mají jednak kvalitní, ale vybrala jsem si je hlavně proto,že moje vlasy to nijak neponičí, protože jsou lehké a tenké, takže nedojde k zatížení tvých vlasů.
Odpověď Linda | 23.11.2020 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůO značce hairtalk jsem už někde četla, ale nevěnovala jsem tomu moc pozornosti, protože ta moje touha po dlouhých vlasech nebyla ještě aktuální. A jak se tady ty pásky připevňují ? Dívala jsem se, že většina těch pásů se nějakým způsobem nažehluje.
Odpověď Aneta | 24.11.2020 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasůTady ty pásy se právě nenažehlují a nasazují se za studena :) ale když se mrkneš na ty jejich stránky, tak se tam všechno podstatné dočteš :)
Odpověď Viky | 7.12.2020 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůNedávno jsem si prodlužovala vlasy s materiálem od www.vlasy-k-prodlouzeni.cz Odpověď Monika | 12.12.2020 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasůA zvolila jste kterou metodu k prodloužení? Odpověď Viky | 15.12.2020 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodloužení vlasůZvolila jsem si metodu Tape. Vlasy mě prodloužila moje kadeřnice. Odpověď Kristýna | 17.12.2020 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodloužení vlasůMě se od nich líbí jejich clipy. Odpověď Erika | 19.12.2020 16:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůVlasy-k-prodlouzeni prodlužují přímo u nich na pobočce. Využila jsem toho. Odpověď Nora | 21.12.2020 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasůDívala jsem se na jejich stránky, mají pobočku v Brně. Bydlím blízko, takže k nim určitě zajdu. Uvažuji taky o prodloužení vlasů. Odpověď |