| Přebytek kůže po porodu a zhubnutí - diskuze na toto téma |
máte někdo podobnou zkušenost s tímto problémem? je opravdu jediná možnost plastika a jak probíhá? Bára | 21.8.2015 15:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přebytek kůže po porodu a zhubnutía co plastika? osobně jsem na tom nebyla ale sestra po 3tím dítěti na tom byla a vypadá to dobře, nejde to poznat Odpověď Kristýna | 15.9.2015 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíkde jsou jizvy, jdou moc videt? Odpověď Marta | 25.9.2015 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíHolky, osobně jsem na zákroku taky byla a jizva idět trochu jde...v plavkách vůbec, ale jinak trochu ano, ale nic hrozného, po čase vybledne a vidět nejde skoro vůbec. Mě nic jinšího nepomohlo, ikdyž jsem zhubla, kůže bylo pořád moc.Nebojte se toho a klidne do toho bezte Odpověď Poola | 29.9.2015 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíhttps://www.youtube.com/results?search_query=perfect+clinic+bricho mrkněte na videa, některý jsou fascinující, taková proměna Odpověď Petulena | 14.3.2016 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíAhojky:) Určitě je možnost jak dosáhnout pěkné postavy po dítěti začít cvičit ale já cvičila po prvním dítěti rok pravidelně,to se mi postava trochu vrátila ale strie a scvrknutá kůže na bříšku mi zůstaly.Po druhém to šlo už hůř a tak jsem usoudila že plastika bude lepší a efektivnější.Podstoupila jsem plastiku bříška v brně v effect clinic.Plastika můžu také doporučit(IvanJustan) moc mi pomohl a poradil a zákrok provedl na jedničku:) Odpověď Magdis | 18.3.2016 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíA na té klinice provádí všechny zákroky přímo on nebo kdyby ne je možnost si ho kdyžtak nějak vyžádat?Našla jsem si ho na internetu a chválí si ho spousta pacientek. Odpověď Petulena | 21.3.2016 13:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíCo vím tak veškeré plastické operace na této klinice by měl dělat přímo tento plastik.Podívejte se na plastická-estetická-chirurgie.cz tam si můžete s ním domluvit konzultaci:) Odpověď Magdis | 25.4.2016 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíDěkuji moc, na konzultaci jdu příští měsíc tak jsem moc zvědavá :) Odpověď Brabcová | 7.5.2016 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přebytek kůže po porodu a zhubnutí Doporučuji Mudr.Ivana Justana,má velmi lidský přístup k pacientům, to jsem poznala na vlastní kůži.Hlavně vše krásně a ochotně vysvětlí takže se zákroku opravdu nemusíte bát protože nejenže vás s průběhem před při i po operaci seznámí, ale dokáže taky uklidnit alespoň u mě to tak bylo. Odpověď SvatavaHájková | 11.5.2016 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíRozmýšlím se nad tím, kam zajít v Brně nebo v okolí Brna a musím říct že recenze na tohoto plastického chirurga mě zaujaly.Původně jsem chtěla jít jinam ale nakonec asi půjdu k tomu kterého zde doporučujete,v každém případě děkuji mnohokrát za tip!:) Odpověď Lea | 1.6.2016 01:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přebytek kůže po porodu a zhubnutímaminky jak řešíte povyslá prsa a povolenou postavu po dítěti? Nefungují mi diety ani cvičení, existuj něo čím to podpořit? Odpověď Alča | 2.7.2016 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíJá si kupuju superPrsa krém, krásně voní a rozdíl už je patrný. Odpověď Áda | 2.7.2016 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíA kolik stojí takový krém? Odpověď Pomelka | 21.8.2016 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přebytek kůže po porodu a zhubnutíAhoj a co takhle nějaká estetická procedůra? :) Odpověď Petila | 22.8.2016 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíCo máš na mysli? Odpověď Pomelka | 23.8.2016 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíMyslím třeba injekční lipolýzu, slyšela jsem na to samou chválu ;) Odpověď Petila | 25.8.2016 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíTy jo, tak o tom jsem ještě neslyšela, teď o tom čtu na netu a docela zírám :O Odpověď kajka456 | 22.11.2016 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přebytek kůže po porodu a zhubnutíZkuste se podívat na stránky medik haus, je to vyhlašená klinika a myslím si že pro vás metoda ulthera slim je ideální..moje kamarádka to taky podstpooupila a je nadšena, takže doporučuji Odpověď Kája | 27.6.2017 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přebytek kůže po porodu a zhubnutíNechávali jste si plastiku někdo zde plasticka-esteticka-chirurgie.cz/? Odpověď Monika | 26.7.2017 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíDobrý den, ano já jsem byla na zákroku v effect clinic a spokojenost Odpověď Diana | 23.8.2017 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přebytek kůže po porodu a zhubnutíAhoj holky, určitě si myslím že když jste s něčím nespokojené a chcete jít na plastiku rozhodně vám doporučuji aesthevitu.cz kde vám zákrok udělají profesionálně a bez bolesti. :) Odpověď Jiřina | 23.8.2017 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíAhoj Dio, díky za tip! Doufám , že to bude pravda. :) Odpověď Lola15 | 27.8.2017 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíAhoj holky, máte některá zkušenosti s blefaroplastikou? :) Odpověď Roberta1 | 27.8.2017 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíAhoj Lolo, já mám ...a proč tě to zajímá ? chceš to zkusit taky ? :) Odpověď Lola15 | 27.8.2017 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíAno mám velký zájem o ten zákrok a všichni si moc pochvalují Aesthevitu tak to tam jdu zítra zkusit. Tys byla v jaké klinice ? Odpověď Roberta1 | 27.8.2017 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíJá jsem byla u pana doktora Pílky z Aesthevity a jsem nadmíru spokojená. Skvělý výběr Lolo ;) Odpověď Saskia | 28.8.2017 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přebytek kůže po porodu a zhubnutíahoj holky , vidim tady same dobre ohlasy na tu kliniku , musi byt i financne nakladna ze ? Odpověď Anežka7 | 23.9.2017 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přebytek kůže po porodu a zhubnutíDobrý den, doporučila bych zkusit mazat arganovým olejem a do toho začít posilovat svaly.. jakmile se kůže vyplní, bude vypadat i o něco líp a když k tomu přidáte stravu bohatou na vitaminy, může se vrátit klidně úplně. Doporučuji mrknout na https://www.hubnuti-jak.cz/jak-zhubnout/ - našla jsem tam plno dobrých tipů. :) Odpověď Martina | 3.3.2025 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přebytek kůže po porodu a zhubnutíHubnutí pro mě bylo vždycky spíš přání než realita, protože jsem nikdy nevěděla, jak se správně sledovat a udržet motivaci. Až když jsem dostala chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , pochopila jsem, že klíčem k úspěchu je pravidelnost. Díky nim vidím svoje pokroky, mám přehled o pohybu i spálených kaloriích a motivuje mě to každý den jít o krok dál. Navíc mají tolik sportovních funkcí, že si pokaždé najdu něco nového, co mě baví. Odpověď |