Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Make up

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Make up - diskuze na toto téma
Zdravím všechny:) Jsem na úřadu práce a chtěla bych nějaký pokud možno make up kurz, který by bylo možné si nechat od úřadu práce proplatit,nevíte o nějakým takovým?

Polet | 17.1.2017 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Make up
Ahoj, já mám za sebou vizážistický kurz Makeup Institute a ten je teda bezvadnej a myslím že tam možnost proplacení od úřadu práce je ale musí se nějak prokázat že máte promyšlené co po ukončení kurzu bude dál

Odpověď
Peťa | 19.1.2017 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Make up
To by bylo bezva,a můžete mi dát nějaký odkaz na stránky toho kurzu abych se podívala?

Odpověď
Polet | 24.1.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Make up
Odkaz ráda dám www.makeupinstitute.cz/

Odpověď
Peťa | 27.1.2017 09:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Make up
Dobrý den,děkuji za odkaz a po skončení toho kurzu dostanu teda nějaký certifikát?

Odpověď
Hrozenková | 28.2.2017 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Make up
Udělala jsem si také kurz v Makeup Institute a k ukončení jsem dostala certifikát v češtině a angličtině,že jsem absolventem institutu,pak taky certifikát o tom že jsem absolvovala rekvalifikační program v oboru Vizážistika a barvové poradenství a Profesní kvalifikaci.Jinak na kurzu se mi strašně líbilo

Odpověď
Iveta | 29.5.2023 01:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Make up
Ahoj holky, chtěla bych se na něco zeptat. Nemá některá z vás náhodou tip na nějaký dobrý make-up na mastnou pleť, viz popis tady https://www.petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/make-up-na-mastnou-plet/ ? Byla jsem se dívat různě po drogeriích, ale moc jsem toho nenašla. Na internetu jsem pár produktů sice našla, ale nepovedlo se mi zase najít žádné recenze. Budu tedy ráda za cokoliv, s čím máte nějakou osobní zkušenost. Díky mockrát. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné