Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Boardmania

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Boardmania - diskuze na toto téma
Dobrý večer, na e-shopu Boardmania mají slevy na snowboardové komplety, nemáte prosím zkušenost s e-shopem?

Eliška | 24.11.2020 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Boardmania
Zdravím, mám od nich snowboard a helmu a za mě super! Velký výběr a dobrá domluva, a to včetně rychlosti doručení.

Odpověď
Martina M. | 27.11.2020 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Boardmania
Dobrý den, přítel má z Boardmania kompletní výbavu na snowboard - asi před měsícem si vše objednal a mají teda super zboží - přítel je maximálně spokojený!

Odpověď
Stáňa | 29.11.2020 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Boardmania
Zdravím, mám od nich tento komplet na snowboard https://www.boardmania.cz/prodej/Damsky-snowboard-komplet-Burton-Hideaway-20-21 a jsem moc spokojená. Už se těším až napadne sníh a vyzkouším ho :) Za mě mají kvalitní zboží a fajn výběr.

Odpověď
Kristýna | 30.11.2020 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Boardmania
Všem moc děkuji za zkušenosti a komenty :) Vše mám objednáno - komunikace proběhla okamžitě a já už se těším na balíček :)

Odpověď
Lucka | 22.9.2024 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Boardmania
Které pojišťovny nabízejí nejlepší podmínky pro zimní sporty? Potřebuji, aby pojištění zahrnovalo i rizikové aktivity, jako jsou skialpy nebo snowboard v prašanu.

Odpověď
Petra | 23.9.2024 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Boardmania
Dobrý den, na pojištění pro zimní sporty, které zahrnuje i rizikové aktivity jako skialpy nebo jízdu na snowboardu v prašanu, je nejlepší se podívat na online srovnávači https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni/ Mám s ním skvělou zkušenost, protože tam najdete přehledně srovnané nabídky od různých pojišťoven včetně těch, které pokrývají i aktivity mimo vyznačené trasy. Na srovnávači vidíte přesně, co jednotlivé pojistky zahrnují a jaké jsou podmínky pro rizikovější sporty. U některých pojišťoven je to přímo v základním balíčku, u jiných je potřeba připojištění, což se dá snadno dohledat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné