| IVF ve Zlíně - diskuze na toto téma |
Maminky, tak nás to tda potkalo... musíme na IVF... A i tak teda nic moc šance... tak hledáme, kam zajít. Napadlo mě... byla některá z vás na IVF na Zlínské IVF Klinika Zlín. Zajímá mě, jak jsme byly s péčí spokojené? Děkuju moc za každé info. Betka | 28.11.2020 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF ve ZlíněAhoj, to jsem ráda, že v tom nejsem sama... Taky nás čeká IVFko a taky jsem uvažovala nad https://www.ivf-zlin.cz/. Ženský tam byly spokojený moc, co jsem tak četla, tak půjdeme asi tam. Vy se tam taky chystáte? Odpověď Žaneta | 13.12.2020 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVF ve ZlíněAhoj, jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila... Taky se chystáme na IVF a zatím teda nevím, kam zajdeme. Ta IVF Klinika Zlín mě ale taky oslovila. Hledala jsem si info a krom toho, že mají fakt úspěchy, tak tam mají špičkovou péči. Odpověď Linda | 18.12.2020 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVF ve ZlíněJá jsem se třeba pro IVF Kliniku Zlín rozhodla právě pro jejich úspšchy. Mají i hodně zahraniční klientelu. To mě přesvědčilo. Jinak teda spokojenost tam, povedlo, takže jsem šťastná. Odpověď |