Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Vitamíny na vlasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vitamíny na vlasy - diskuze na toto téma
Nemáte zkušenost s vitamíny na vlasy, které opravdu mají na vlasy vliv a omezí se tak jejich padání a zlepší se jejich kvalita ?

Jana | 28.11.2020 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny na vlasy
Objednala jsem si teď v akci black friday ty vitamíny na vlasy od bodybe. Líbí se mi, že jsou to něco jako gumové bonbóny, které se žvýkají a žádné pilulky, ty už se mi docela zprotivily u předchozího doplňku, který jsem užívala a nepomohl mi.

Odpověď
Míša | 30.11.2020 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vitamíny na vlasy
Tak to je pro mě novinka, že mají i vitamíny na vlasy. Od bodybe mám zatím jenom pleťovou a tělovou kosmetiku a vím, že efekt mají, takže věřím, že i ty vitamíny budou mít na vlasy vliv.

Odpověď
Barča | 1.12.2020 09:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vitamíny na vlasy
Jani, můžu se zeptat jak jsou na tom ty gumové bonbóny chuťově ? Po jak dlouhé době by mělo jít znát nějaké zlepšení ?

Odpověď
Marina | 20.2.2024 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny na vlasy
Jakou máte obecně zkušenost s vitamíny n vlasy? Zajímá mě jak se na vás projevilo jejich užívání. Trápí mě totiž vypadávání vlasů a roztřepené konečky. Nevím jestli je spíše na vině špatná výživa a nebo špatná kosmetika? Co vám případně pomohlo?

Odpověď
Zdéňa.stef | 7.5.2024 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vitamíny na vlasy
Tak s těma vitamínama na vlasy mám dobrou zkušenost. Jo, taky sem měla stejný průšvih s vlasy - ty moje byly suchý jak seno a fakt moc jich padalo. Zkoušela sem různý věci, ale nakonec mi nejvíc pomohly vitamíny od Vlasimo. Po pár týdnech sem viděla fakt rozdíl. Vlasy jsou silnější a méně jich vypadává. Konečky taky vypadají líp. Každý tělo určitě reaguje jinak, ale mně ty vitamíny fakt sedly. Můžu je jen doporučit! Samozřejmě je dobrý taky mít pořádnou stravu a nekupovat tu nejlevnější kosmetiku na vlasy.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné