| Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunity - diskuze na toto téma |
Zdravím, jaký doplněk stravy musím brát, aby se to podepsalo na mých vlasech, pleti a i imunitě ? Zita | 4.12.2020 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunityVyzkoušejte kvalitní kolagen, třeba tento https://www.rosenpharma.cz/produkty/kolageny-a-ostatni-doplnky-stravy/kolageny/kolagen-forte. Odpověď Marcela | 9.12.2020 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunityKoukala jsem se taky na jejich stránky, mě zaujal kolagen s kyselinou hyaluronovou k vyživení pleti. Odpověď Andy | 14.12.2020 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunityZa mě kolagen na posílení kloubů a vazů. S manželem rádi jezdíme na kole, takže se nám hodí. Odpověď Václav | 16.12.2020 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunityJsem aktivní sportovec, tak jsem si u nich koupil Kolagen SPRINT, žvýkací tablety. Odpověď Kamila | 19.12.2020 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunityKolagen jsem si taky oblíbila, posiluje vlasy, nehty, pleť udržuje svěží. Takže jsem si udělala radost. Odpověď Erika | 21.12.2020 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunityMámě jsem udělala od Rosenpharmy beuty balíček s kolagenem a rašelinovou koupelí. Odpověď Alča | 26.12.2020 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunityK čemu jsou ty rašelinové koupele dobré ? Odpověď Erika | 15.1.2021 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunityTěch účinků je tam poměrně hodně a 1/3 z nich mamča zaznamenala už po druhé koupeli, takže kdo má tyto potíže, tak určitě doporučuji www.rpshop.cz/rosen-spa Odpověď Simona | 1.2.2021 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunityRosenpharma má výborné a kvalitní doplňky, mám od nich kolagen a ten se mi osvědčil moc. Hrozně mi jednu dobu padaly vlasy, měla jsem je škaredé a o pleti ani nemluvím, po ani ne půl roce se mi pleť neuvěřitelně zlepšila a vlasy mi taky přestaly padat, za což vděčím tomu kolagenu. Odpověď Denisa | 21.12.2020 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk na zlepšení pleti, vlasů a imunityDíky www.bonipo.cz jsem pořídila kosmetický balíček pro mamku. Najdete tam spoustu slev a akci. Odpověď |