Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Bolest zad

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bolest zad - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, mám roční mimčo a sama jsem dost drobné postavy. Jak se se synkem pořád tahám, ruplo mi jednoho dne v zádech a od té doby mě bolí a nic nepomáhá. Byla jsem u lékařky, poslala mě na neurologii, tak uvidíme. Už jsem z toho ale dost vyřízená, zvlášť, když se pořád musím o malého starat a do toho ta bolest. Nestalo se vám něco podobného? Jak jste situaci řešili?

Leona | 24.8.2015 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Zkuste Revitanerv Strong nebo se o tom poraďte s neurologem, myslím, že by vám to mohlo pomoci.

Odpověď
Radka V. | 27.8.2015 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bolest zad
Leo, díky moc, dnes jsem byla u neurologa, napsal mi nějaké rehabilitace, plavání a ptala jsem se ho na Revitanerv Strong, která jsi mi doporučovala a říkal, že určitě mám zkusit, že to urychlí hojení. Takže snad mi to pomůže, ještě jednou díky.

Odpověď
Leona | 29.8.2015 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bolest zad
Nemáte zač, držím palce, ať to pomůže :-) Hezký slunečný den přeju.

Odpověď
Radka V. | 8.9.2015 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Bolest zad
Hezký den Leo, nevím, jestli sledujete tuto diskuzi, ale chci vám moc poděkovat za doporučení Revitanervu. Zároveň s rehabkami mi velmi pomohl a to už za 14 dní. Budu užívat dál. A ještě jednou děkuji.

Odpověď
Leona | 12.9.2015 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Bolest zad
Ano, sleduju. Tak to mám velkou radost! Přeju vám hodně zdraví!

Odpověď
Radka V. | 16.9.2015 11:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Bolest zad
Děkuji, už uběhl další týden, co ho užívám a je to lepší a lepší, konečně zase můžu fungovat :-)

Odpověď
berunka | 8.9.2015 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Ahoj, taky jsem jako těhu měla problém se zády, mazala jsem Perskindol Active Gelem, dost mi pomáhal a ulevovaů, tak zkus :-)

Odpověď
Radka V. | 12.9.2015 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuju za doporučení, Perskindol cool gel používá moje babička a moc si ho chválí na modřiny i na bolest kloubů, svalů apod. Já mám ted naštěstí už docela pokoj, ale kdyby něco, řeknu jí, jestli mi ho půjči na zkoušku :-)

Odpověď
Jana | 1.10.2015 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Tak na bolest zad jsou nejlepší tejpy, když tak mrněte sem- www.tejpytapy.cz/ .

Odpověď
jarka | 25.11.2015 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
mne sice v zadech neruplo ale za to jsem mela docela velke problemy s krcni pateri, od bolesti mi pomohl ataralgin.cz/

Odpověď
olga | 16.12.2015 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
pokud mate problemy se zady, zastavte se tady pomohou vam. centrummediciny.cz/produkt/akupunktura-pri-problemech-s-pateri/

Odpověď
Vendula | 24.3.2017 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
A nebyly ti doporučeny třeba rehabilitace nebo nějaké cvičení ? Zkus se zajít mrknout do Infinity Clinic v Praze. Dělají zde masáže, rehabilitace, jsou zde skupinové i individuální lekce a třeba by ti s tím problémem pomohli.

Odpověď
Laura | 7.4.2017 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na masáž do infinity clinic už jsem objednaná, mám pořád migrény a údajně to mám asi od krční páteře, tak uvidím jestli mi to pommůže

Odpověď
Laura | 20.4.2017 08:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak zatím musím říci, že jsem s masážemi spokojená. Byla jsem velmi mile překvapená z přístupu personálu a hlavně potom z účinku masáže, která mi opravdu pomáhá, protože jsem vůči tomu byla dosti skeptická.

Odpověď
RenataS | 14.6.2017 06:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, měla jsem taky velké problémy se zády a strašně mi pomohlo cvičení SM systém a zdravá záda. Oboje je fajn a záda si tím časem krásně posílíte...

Odpověď
Kristy | 15.6.2017 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sm Systém? o tom slyším poprvé. Co je to za cvičení?

Odpověď
Renata | 23.6.2017 12:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tady je popis toho cvičení www.zone4you.cz/body-and-mind, je to v podstatě taková rehabilitace :)

Odpověď
Eva | 3.8.2024 06:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Musíš víc odpočívat a cvičit cviky vhodné na posílení svalů. Já jsem měla taky hodně kontaktní miminko a naučila jsem se s ním mazlit vleže a pak jsem si koupila takový ten pojízdný "koš", aby byl pořád se mnou a stačilo to. Když trochu povyrostl, tak jsem začala chodit s manželem na erotické masáže zde www.redmassage.cz/ , na kterých jsem se úplně uvolnila, takže mi z těla odešla všechna blokáda a pomohlo mi to i s bolestí zad :-) .

Odpověď
Ivana K. | 3.10.2018 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Tak toto znám až moc dobře. Jestli ti ale mohu něco doporučit, tak si zkus něco zjistit o tzv. magnetoterapii. O co se jedná mají hezky popsané třeba tady: https://www.biomag.cz/ V mém případě to byla snad jediná věc, která mi od bolestí pomohla.

Odpověď
Jitka | 6.3.2019 06:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Ahoj, taky mě dost bolí záda. Proto jsem začala cvičit pilates https://kurzyazazitkyonline.cz/pilates-pro-zacatecniky/ , abych procvičila a hlavně posilovala zádové svaly a snad to bude lepší. Taky mám ročního syna a už to není to maličké miminko co dřív a dost už se pronese.

Odpověď
Hana | 16.5.2019 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Cau, na to ti muzu doporucit krem prirodni, nezkousile jsi jiz nejakej krem třeba před tim?

Odpověď
Ivana | 20.5.2019 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nene nic jsem prave nezkousela, tak pokud muzete hodila by jste mi sem prosim nejaky odkaz? Ja bych si to kdyztak rovnou koupila. Dekuji moc!!

Odpověď
Hana | 21.5.2019 09:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jasne prikladam odkaz mrknete se www.nej-lekarna.cz/perozin-krem-100ml~z3548485.html

Odpověď
Ivana | 17.5.2019 11:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Ahoj holky, shanim prosim nejakou masticku nebo krem na boleni zad v oblasti beder od zvedani male mi to uplne dava zabrat a vecer me zada boli az fakt k zesileni.

Odpověď
markéta černá | 5.7.2021 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Taky by jsem se chtěla zeptat. Koukám se po internetu na různé věci na záda a narazila jsem na magnetoterapii. Jestli má někdo nějaké zkušenosti tak dejte vědět, nechci kupovat zbytečnosti. Tady je odkaz: https://www.biomag.cz/bolesti-patere/

Odpověď
markéta černá | 5.7.2021 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Taky by jsem se chtěla zeptat. Koukám se po internetu na různé věci na záda a narazila jsem na magnetoterapii. Jestli má někdo nějaké zkušenosti tak dejte vědět, nechci kupovat zbytečnosti. Tady je odkaz: https://www.biomag.cz/bolesti-patere/

Odpověď
Petřinka99 | 21.9.2021 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Ahojte! Já jsem si nedávno také hledala nějaké ty léky na řešení bolesti zad a dlouhou dobu jsem moc nepochodila, abych byla upřímná... No, naštěstí jsem narazila na tuto stránku zde - www.cibdol.cz/cbd-kapsle , díky které jsem si mohla otevřít dveře do světa a beru tam ty jejich cbd kapsle a různé masti a od té doby mám relativně pokoj :)

Odpověď
Eva | 30.8.2023 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Zajímalo by mě jak silná bolest zad to pro vás je když nejste schopni si pomoci třeba přes dřevěné masážní pomůcky které lze za pár korun sehnat na www.firemnikrabicky.cz/drevene-hrebeny-a-masazni-pomucky/. TO mi říkejte že se jedná o tak silnou bolest že to není jednak na doktora a druhak to chcete zkoušet rozmasírovat.

Odpověď
Ema | 30.11.2023 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Ahoj, taky mě hodně bolely záda, tak jsem se objednala k fyzioterapeutce, kterou jsem si našla na https://edumedicare.cz/fyzioterapeut , záda mi rozhýbala a poradila mi cviky na doma a je to o dost lepší. Samozřejmě mi říkala, že bych neměla syna nosit, ale to nejde. Je to hodně kontaktní dítě, takže nejde, abych ho neměla skoro celé dny v náručí.

Odpověď
Jitka | 1.3.2024 00:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest zad
Co mám tak zkušenost, tak na bolesti zad je nejlepší si zajít někam na masáž. To opravdu pomáhá. Třeba thajská masáž je na to super. Co se masáží týče, tak já jsem si teď třeba ještě hodně oblíbila takové ty erotické masáže, viz https://www.mataharisalon.cz/cs Máte s tím zkušenost? Jestli ne, tak určitě můžu doporučit. Opravdu to stojí za to. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné