| IPL světelné epilátory - diskuze na toto téma |
Ahoj, máte někdo doma tento epilátor? Lenka | 23.1.2017 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | IPL světelné epilátoryAhoj, já ho mám doma, a je to super, koupila jsem ho na holime.cz, mají tam o tom napsaný celý článek, jak to funguje a k čemu je to dobré, mrkni se tam :-) a dá se to tam pak případně i koupit :-) Odpověď Martina | 24.1.2017 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IPL světelné epilátoryTaky ho mám doma, máma mi ho koupila k vánocům, také z toho obchodu, říkala že si tam o tom četla, tak mi to vzala na Vánoce Odpověď Adriana | 10.4.2018 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | IPL světelné epilátoryNaprosto vyhozené peníze, je slaby :-(. Moje osobní zkusenost a zkusenost i známých, co zkouseli. Nakonec jsem sla na silnejsí epilacní laser na kliniku. To uz mi po nekolika zákrocích pomohlo :-) Odpověď Ivana | 12.4.2018 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IPL světelné epilátoryA můžu se zeptat kolikrát jsi musela jít? A kde jsi byla? Dívala jsem se náhodně na internet a těch firem, co to dělá je tolik, že dám spíše opravdu na doporučení. Odpověď Adriana | 20.4.2018 14:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IPL světelné epilátoryNa laseru jsem byla 5x v Perfect Clinic. A to jsem jich opravdu mela hodne a rychle mi rostly. Odpověď Ivana | 25.4.2018 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: IPL světelné epilátoryMěla jsi nějaké problémy skrz to? treba začervenání nebo neco podobného? Odpověď Adriana | 30.4.2018 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: IPL světelné epilátoryChvíi po zákroku jsem to měla růžové, ale večer uz to melo normální barvu, jinak vubec nic. Když si do Perfect Clinic zajdes na konzultaci, všechno ti reknou, ale myslím, ze u epilace vubec není konzultace potreba, vsechno mají na stránkách a je to docela rychlovka. Odpověď Ivana | 2.5.2018 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: IPL světelné epilátoryPerfect Clinic jsou vyhlášení, určitě nemám strach a co jsi tu napsala, jsem uplne na odstranení chloupku natesená Odpověď Adriana | 9.5.2018 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: IPL světelné epilátoryTo jsem ráda, strach nebo obavy vubec nejsou potreba. Je to opravdu naprosto v pohode. Odpověď Majka | 8.7.2018 16:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | IPL světelné epilátoryTady za ty věci bych peníze nevyhazovala, protože většinou nefungují jak mají. Nejlepší je si na takové ošetření zajít do salónu, kde ví co a jak. Odpověď Laura | 25.8.2018 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IPL světelné epilátoryJá chodím od samého začátku do amaryllis centra, takže jsem se setkala jenom s tou lepší variantou :) Člověk se v dnešní době musí hodně koukat na recenze a diskuze, kde se o daném salónu a zákroku hodně dozví. Odpověď |